Нови професионални хоризонти с подкрепата на Програма „Ваучери за заети лица“

Курс ваучер Козметика

Запишете се за обучение по новата програма “Ваучери за заети лица” 2017-2020

Можете да го направите във следните градове: Велико Търново, Свищов, Попово,  Разград, Севлиево

Курсовете дават възможност на вече работещи лица да придобият нови умения, да развият старите, да израстнат професионално и кариерно. Европейският съюз финансира поредна кампания, насочена към квалификацията на вече заетите кадри. Програмата е продължение на приключилата успешно “Аз мога повече”.

Условия за записване

  • трябва да сте нает/а на трудов договор в предприятие извън държавната администрация и
  • да сте със средна или по-ниска степен на образование  /не се допуска обучение на лица с висше образование/

Кои сме ние?

Център за професионалнo обучение Дълголетие помага за изграждането на специалисти в областта на естетиката и здравето. Ние търсим мотивирани и трудолюбиви хора във всички възрасти. За нас е важна не крайната оценка по време на преминатото обучение, а успешната реализация, след придобитата квалификация.

Всеки желаещ да се пре/квалифицира може да кандидатства за пълно обучение или за определен модул от програмата на Обучителен център ДЪЛГОЛЕТИЕ.
? Фризьорство ➡️ https://www.dalgoletiebg.com/курс-по-фризьорство/
? Козметика ➡️ https://www.dalgoletiebg.com/курс-по-козметика/
? Маникюр, педикюр и ноктопластика ➡️https://www.dalgoletiebg.com/курс-маникюр-педикюр-ноктопла…/

☎️ Задължително се обадете от 09:00 до 17:00 часа, за да си запазите място , изберете удобно за Вас време за обучение и да разберете повече подробности относно учебният процес на следният телефон: 0879 894 985 Директор ЦПО Дълголетие – Гинка Генова

Курс ваучер Маникюр

Курс ваучер Маникюр

Колко ще Ви струва?

Номинална стойност на ваучерите:

1.За обучения за придобиване на професионална квалификация

  • за първа степен, с продължителност не по-малка от 300 учебни часа – 600 лв., сумата която лицето трябва да заплати е 90лв.
  • за втора степен, с продължителност не по-малка от 660 учебни часа – 1200 лв., съфинансирането от лицата е 180лв.
  • за трета степен, с продължителност не по-малка от 960 учебни часа – 1800 лв., съфинансирането от лицата е 270лв.

Финансирането на ваучерите за професионално обучения и за ключови компетенции по програмата е 85% от цената на обучението, останалите 15% се плащат от лицето, получило ваучер за обучение.

Център за професионално обучение към ЕТ „ДЪЛГОЛЕТИЕ – ГИНКА ГЕНОВА“, Лицензия № 201112893

Професионални обучения

НАЧИН ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА УСЛУГАТА

Курс ваучер Фризьорство

Курс ваучер Фризьорство

Заявлението се подава или по електронен път или на хартия – лично в ДБТ (и за двата вида прием само в работни дни, между 8.30ч. и 17.00 ч.). Към Заявлението се предоставят следните копия надокументи, заверени лично с текст „Вярно с оригинала“ и подпис на лицето:

копие/я на документ/и за завършено образование и приложение/я към тях. Документите за завършено образование, издадени в чужбина следва да бъдат преведени и легализирани;
копие/я на документ/и за допълнителни квалификации и преминати обучения.
След приключване на процеса на проверка за съответствие на подадените заявления с правилата на проекта, ДБТ уведомява одобрените и неодобрените кандидати по начин, посочен от тях в заявлението. Одобрените лица, в срок до 5 работни дни от уведомяването се явяват лично в ДБТ за издаване на уведомление за избор на ДОб за включване в обучение.

Лицата могат да избират ЦПО към ЕТ Дълголетие – Гинка Генова от посочения на електронната страница на Агенция по заетостта Списък с доставчици на обучение, които ще предоставят професионално обучение и обучение по ключови компетентности на лица по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020“.

РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГАТА

На лицата се предоставят поименни ваучери за включване в курсове за придобиване на професионална квалификация и/или ключови умения, в зависимост от посоченото в заявлението желание.

Приносителите на ваучери задължително сключват договор за обучение с избрания от тях Доставчик. ДОб е длъжен да издаде разходооправдателен документ за полученото съфинансиране от страна на обучаемото лице в съответствие с изискванията на Закона за счетоводството и Закона за ДДС (ако е приложим).

Център за професионално обучение Дълголетие ви предоставя възможност без значение дали досега сте се обучавали по програми Аз мога и Аз мога повече, независимо с какво образование сте /основно,средно или висше/, безработен, работещ или държавен служител, присъствена форма форма на обучение по 10 специалности за професионално обучение втора, трета степен и по част от професияв градовете: Велико Търново, Варна, Свищов, Попово, Разград и обучения в областта на Дигиталният маркетинг и Информационната сигурност на територията на град Варна.

Вижте повече информация относно Изискванията и допустимостта на желаещи за курс с ВАУЧЕР
➡️ http://курс-ваучери.com/

 

ПОДАЙ ЕЛЕКТРОННО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ВАУЧЕР

НАМЕРИ КУРС В ТВОЯ ГРАД

Варна
Велико Търново
Попово
Разград
Свищов
Севлиево

 

Автор: Анна Радева

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна