Курс по грим
курс грим
Курс по професионален грим

Този професионален курс по професионален грим обхваща широк спектър от умения. Те са от съществено значение за професионаления гримьор.

Дългогодишният опит и професионализмът на нашия екип е в основата на отличната ни репутация.

Нашите преподаватели ще ви дадат по-задълбочен поглед върху конкурентния свят на грима. Ще споделят своят професионален опит и знанията на индустрията. Ако се стремите да започнете кариерата си като гримьор или сте заинтересовани да преследвате страстта си към следващата стъпка, тогава този курс за гримьори е за вас!

Курс по професионален грим – курс за гримьори провеждаме в следните градове: Варна, София, Велико Търново, Ботевград, Шумен

курс по грим
курс грим
Ще ви запознаем с всички важни аспекти на гримьорското изкуство.

С този курс по професионален грим вие придобивате всички познания и усвояване на гримьорски техники. Те са достатъчни за започване на професионална практика в професията Гримьор.

Курсът е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист. Ще бъдете готови веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

Освен да гримирате ще ви научим как да презентирате вашата работа, как да комуникирате с клиенти и всички важни аспекти на професията гримьор. По време на курс по професионален грим с помощта на нашите учители, ще ставате все по-уверени и мотивирани да превърнете мечтата си да стантете гримьор в реалност. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори. 

курс грим
За кого е подходящ този курс по професионален грим:

Мечтаете ли да бъдете професионален гримьор, работещ зад кулисите на шоута по модните подиуми, създавайки тенденция за грим за модни списания или правейки вашата булка да се чувства великолепна в специалния ден?

Курс по професионален грим е Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсени професионални бюти гримьори. В целият процес подпомагаме професионалното израстване на курсистите, които освен увереност и развитие, се обучават как да стартират своята кариера и да превърнат мечтата си да станат гримьор в реалност.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

Да гримираш една жена е работа, но да подчертаеш красотата ѝ е изкуство!

курс грим
Условия на провеждане на курса

Поддържаме учебните групи в малки размери, за да дадем на нашите курсисти  най-доброто възможно учебно преживяване, като се възползват от индивидуално внимание. През цялото времетраене на курса ще се учите от професионалисти работещи на свободна практика. Този подход ще ви даде много по-задълбочен поглед върху различните индивидуални стилове и техники, използвани в индустрията.

С този курс по професионален грим, вие придобивате всички познания и усвояване на гримьорски техники, които са необходими за започване на професионална практика в професията Гримьор.

Курс по професионален грим е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист, готов веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

В цената са включени: практическо изработване на всяка техника и вид грим, ползване на всички продукти на студиото по време на учебната практика, издаване на държавна диплома за изкаран курс по професионален грим, фотосесия с изработените гримове

Форма за контакти:

Ако имате въпроси относно курса, попълнете нашата контакта форма и координатор обучения ще се свърже с вас и ще ви обясни персонално всичко, което ви интересува.

Модели за грим

Процеса на осигуряване на модели по време на практическите занятия е двустранен, както преподавателелите , така и курсистите. Важно е да работите върху различни хора, за да се начуите да преценявате форми на лице, кожа, структуа.

Учебни материали

Не е необходимо да носите грим продукти. Работим само с професионални продукти с гарантирани декоративни качества, състав, трайност и произход. Осигурява всички необходими консумативи и материали, като не се налага допълнително заплащане за такива.

Изцяло онлайн теоритична подготовка с модерна дистанционна система за обучение с много нагледни материали и актуална теория. https://academy.dalgoletiebg.com/

Забележки:
  1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните бази на Обучителния център.
  2. Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
  3. Необходимо е предварително записване.
  4. Има възможност таксата за курса да се заплати на две вноски.
  5. Обучението се провежда с много нагледни материали, актуална информация, следят се новите тенденции в сферата и много и разнообразна практика върху реални модели.
  6. Минимална възрастова граница – 16 години. Максимална – НЯМА.
  7. Този курс е особено подходящ за фризьори, маникюристи, козметици и други работещи в бюти сектора, които желаят да обогатят професионалното си портфолио с професията гримьор.
Дистанционно обучение

Обучението в курс по професионален грим, обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията.

Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Разработената методика за дистанционна форма на обучение позволява самостоятелна работа за всеки обучаван, възможност за самоподготовка по всяко време, като обучаваният сам определя кога и колко време за обучение да отдели. Необходими са само компютър и достъп до интернет.

курс грим
График на курса
 • Графика на обученията е гъвкав и се прави спрямо Вашата заетост и тази на преподавателя. Адаптираме се към вашите времеви възможности. Началната дата на курса се уговаря с избраната преподавателката, за да е удобна за Вас.
 • Обучението е изцяло съобразено с твоя график и се провежда в удобно за вас време.

Обучението е до 2 месеца, 30 астрономически часа. Колко ще продължи курса зависи от това, как е формиран графика Ви и колко на често взимате часове.

Курс по професионален грим се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста и неговите индивидуални нужди. Практиката се провежда в реална работна среда в салон за красота.

Графика на обученията е гъвкав и се прави спрямо Вашата заетост и тази на преподавателя. Началната дата на курса се уговаря с преподавателя, за да е удобна за Вас. 

курс грим
Работа

Ако винаги сте искали да работите като професионален гримьор, курс по професионален грим е проектиран така, че да ви подготви за знанията, практическите умения и техниките  за пълноценно обслужване на клиенти.

Когато работата ти е да създаваш изкуство, не би бил способен без страст. Всъщност страстта не е нещо, което се придобива, така, че лесно може да се определи дали гримът би се превърнал във ваша кариера.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

курс грим

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по курс по професионален грим. Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Висококвалифицирани преподаватели, имащи за цел да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист и да развиват и усъвършенстват уменията му в процеса на практическа работа.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Курсове по Професионален грим

Дълголетие предлага курс по професионален грим в София, Варна и Велико Търново, Ботевград и Шумен. 

Разгледайте посочената информация за всеки курс и направете своят избор!

Мнения на курсисти

5.0/5 review rating 5  в Google | 4.8/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

отзиви Мария Сланева
отзиви Мария Сланева
Курс по Професионален грим Цвети Алексова София
Курс по Професионален грим Цвети Алексова София
отзиви Анна Нейчева
отзиви Анна Нейчева
курс грим
Кариера като професионален гримьор ? ?

Работата като професионален гримьор е творческа кариера с широк спектър от възможности. Успешни гримьори са в състояние да използват умения за дизайн, експериментиране и продукти за създаване на зашеметяващ външен вид.

Подготвеният и опитен гримьор може да работи в салоните за красота, спа и уелнес обекти, гримьори на свободна практика, гримьор – консултанти в магазините за висок клас козметика, презентатори и продавачи на козметични марки, работа в телевизии, мода, фотосесии, музикални компании и др.

Диплома при завършване

След завършване на курс по професионален грим се издава Държавно Удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

❗️Сертификата е фирмен документ, той не е държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
курс-професионален-грим-12
Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курс Професионален грим
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

isadora

Работейки с най-добрите професионални продукти и марки, по време на този курс по професионален грим ще натрупате опит и умения да правите професионален грим за телевизия и списания.

Ще придобиете опит за грим във видео и фото сесии, видео, реклама, модни събития, сцена, арт проекти, частни клиенти, грим за презентаций на декоративни марки, хелуин грим, грим за социални и специални поводи, сватба, бал, бизнес, хора от различни раси и възрасти.

Изучават се основните гримьорски техники и най-предпочитани типове грим, предназначени за различни поводи. По време на учебната практика студиото предоставя за ползване най – висок клас професионални материали: KRYOLAN, MAC, Bobbi Brown, Artdeco,  и др. световни козметични марки, което влиза в цената на курса.