Неповторимо преживяване: Workshop „Как да гримираме себе си“ на 23.03.2024 г.

Как да гримираме себе си

На 30.03.2024 г., в лекционната зала на Обучителен център „Дълголетие“, съботният следобед беше изпълнен със слънчево настроение и пролетна еуфория.

Имахме удоволствието да организираме уъркшоп на тема „Как да гримираме себе си“, воден от професионален гримьор Мария Сланева, която е преподавател в Обучителен център „Дълголетие“.  Събитието беше организирано съвместно с Дамски бизнес клуб BMLady

На събитието бяха споделени много полезни съвети за личната визия, трикове и техники. Обсъдена беше важната тема за избора на подходящ фон-дьо тен и как да постигнем перфектна очна линия, дори в забързаното ежедневие!

Участничките имаха възможност да донесат своите любими гримове, четки и всичко, което смятаха за подходящо. Мария Сланева беше насреща със своя екип от grimior.com. Заедно със своите помощнички – професионалните гримьори Мариана Стоянова и Цветелина Стоянова, дамите бяха насочвани как да използват грима най-ефективно и правилно, спрямо типа на тяхната кожа и индивидуалните им характеристики.

Мария Сланева ни запозна с професионални марки за грим като ARTDECO и Kiko, които можеха да бъдат пробвани на място и закупени след персонална консултация.

Вярваме, че събитието беше вдъхновяващо, полезно и забавно. Насладихме се на напитки, шоколад, приятна музика и, разбира се, на приятен нетуъркинг по женски!

В края на събитието, всяка дама получи не само сертификат за успешното участие, но и една изумително красива визия, която самостоятелно сътвориха с малко помощ и със сигурност отлични съвети, които получиха. Въоръжени с нови знания и умения в това как да гримираме себе си, те сега могат да създават впечатляващи визии всеки ден!

Поради големия интерес и положителните отзиви, с удоволствие ви съобщаваме, че скоро ще бъде организирано следващо подобно събитие!  Следете ни в социалните мрежи и очаквайте повече новини за бъдещите събития. Не пропускайте възможността да се включите отново и да споделите нови положителни емоции с нас!

За повече информация относно услугите за грим или курсове по професионален грим на Мария Сланева, можете да се свържете с нея на телефонен номер 0889 878 738 или да разгледате повече информация на уебсайта: grimior.com. Не се колебайте да се свържете нея и да се възползвате от нейните професионални услуги за грим!

Публикации