Курс по Спа Мениджмънт

Курс по Спа Мениджмънт

 

Независимо дали искате да управлявате свой Спа Център или искате да работите като Управител в Салон за красота, курсът по СПА Мениджмънт ви предлага възможността да придобиете нужните бизнес и управленски умения, необходими за усъвършенстване в бързо развиващата се индустрия за СПА и Уелнес услуги.

В курса за Спа Мениджмънт ще научите важни принципи и практични техники за стартиране и управление на успешен СПА център. Ще научите още:

  • Видовете Спа центрове и тяхното предназначение;
  • Типовете клиенти;
  • Какво прави собственикът на спа център;
  • Как да управлявате Вашия СПА център;
  • Как да получите повече клиенти и да успеете в бизнеса;
  • Как да подбирате персонала за Вашия Спа център;
  • Какви конфликтни ситуации могат да възникнат в екипа и как да ги решавате;
  • Какви са основните изисквания към СПА Мениджъра.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

Обект на курса

 

Център за професионално обучение “Дълголетие”, организира лицензиран от НАПОО курс по Спа Мениждмънт. Курсът включва теоритико-практическа подготовка по изискванията на МОН и Европейският съюз и представлява обучение, което обхваща компонентите за покриване на част от професия Козметик, модул „Спа Мениджмънт“.

Курсът е предназначен за работещи в областта на красотата или професионалисти, които искат да напреднат в управлението или желаят да придобият необходимите умения и квалификация, за да бъдат Управители в Салони за красота или Спа Центрове.

40 учебни часа (30 астрономически) – продължителност до 1 месец, съобразено с Вашия график.

  • След проведения курс по спа мениджмънт се издава държавна диплома – Удостоверение за професионална квалификация по част трета степен професия „Организация и технология на козметичните услуги“ , модул „Спа Мениджмънт”. Документа е официално признат в България и Европейския съюз.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Модул 1 Wellness &Spa
Модул 2 – Клиентите
Модул 4 – Основни изисквания към Спа мениджъра
Модул 5 – Дейности на Спа мениджъра пряко свързани с увеличаване на печалбите на компанията
  • Има възможност Към държавния документ (удостоверение), който ще получите след курса, може да се издаде допълнително и Европас приложение – документ за чужбина, на английски или друг език, в който са описани всички умения и компетенции за съответната професия и за Европас приложение към дипломата. Ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС. (при заявка)

Курсът по Спа мениджмънт, представлява една задълбочена програма за управление на СПА, която предлага най-изчерпателните техники, вдъхновения и стратегии за Вашия бизнес и Вашето лидерско развитие. Независимо дали сте начинаещи в Спа и Уелнес индустрията или вече работите като Спа мениджър и искате да придобиете нови умения и напредък – този курс ще ви бъде от полза. Обучението ще Ви научи на всички важни стъпки, за да станете успешен мениджър на СПА център. Тази индустрия се разраства и се променя бързо, а мениджърите трябва да останат в крак с развитието и.

Дълголетие лого

Курс по СПА Мениджмънт

Публикации

Курс по SPA & WELLNESS терапии
модул SPA & WELLNESS

Курс по SPA & WELLNESS терапии Степен на професионална квалификация: първа Времетраене на курса: 0,5 месеца Диплома: Удостоверение за професионална квалификация Обучителен център ДЪЛГОЛЕТИЕ Модулът...

спа мениджмънд
Курс по SPA Мениджмънт

Обучението по SPA Мениджмънт включва лекции свързани с организацията на работния процес в козметичен център, неговата структура, управленска система и др. Курсът е разделен на...

Бизнес-план за Спа и Wellness център

Да предположим, че сте решили да отворите козметичен салон, СПА център или уелнес център. Идеята ви е планирана подробно под формата на концепцията и сте...

Курс по Спа Мениджмънт се провежда в градовете:

Варна