Първото обучение за преподаватели в Център за професионално обучение „Дълголетие“

обучение за преподаватели в цпо дълголетие

На 23.03.2024 г. се проведе първото обучение за преподаватели към Обучителен център „Дълголетие“, което приключи с коктейл и нетуоркинг. Събитието беше предназначено за всички активни преподаватели и обхващаше теми като реклама, онлайн брандинг и позициониране в социалните мрежи.

Всички участници бяха поканени да се насладят на коктейл в чест на откриването, на новия офис на организацията, в град Варна. Събитието беше отлична възможност за екипно сближаване, като присъстваха преподаватели от София, Пловдив, Бургас, Варна и Ботевград.

Събитието беше открито от директора на Център за професионално обучение „Дълголетие“, Стилиян Кърджилов. Той благодари на всички партньори за успешната съвместна работа и пожела още много съвместни проекти.

Лектор на обучението беше Николай Петканов

Обучението беше водено от опитния лектор Николай Петканов, основател и мениджър на Sales Machine и Mbrand.

обучение за преподаватели в цпо дълголетие

Благодарим много на талантливия лектор Николай Петканов за неговата изключителна работа и представяне на обучението. Обратната връзка от лекторите е наистина впечатляваща. Те оценяват Николай като професионалист на високо ниво и изразяват благодарност за интересното и забавно представяне на всички теми, които бяха разгледани.

Николай успя да поднесе материала по атрактивен начин, като ангажираше участниците и ги вдъхновяваше със своя професионализъм. Обратната връзка е категорична – лекторът е вдъхновяващ, полезен и забавен. Безспорно, Николай е професионалист, който предава информацията си с интерес и увлекателност. Този тип обратна връзка е висока оценка за неговата работа и е ясно, че участниците ценят усилията му да ги обучава на най-добрите възможни начини.

Направена Анкета за обратна връзка от преподавателите

Участниците имаха възможността да споделят своето мнение, относно събитието, чрез кратка онлайн анкета за обратна връзка, като въпросите се фокусираха върху полезността на обучението, лектора, организацията и дадоха препоръки за бъдещи инициативи.
обучение за преподаватели в цпо дълголетие
Сред важните желани теми за бъдещи обучения се откроява интересът към специализирани курсове за преподаватели, методики и стратегии за ефективно преподаване. Участниците изразиха желание за периодични обучения, които да включват повече взаимодействие между участниците, с което да се изгради един цялостен екип от професионалисти, споделящи опит и знания.

Организацията на събитието беше оценена като успешна, като организаторите успяха да обърнат внимание на всеки детайл, което беше в съответствие с целите на събитието.

Преподавателите в „Дълголетие“ се развиват както индивидуално, така и като част от общия екип. Този вид събития играе важна роля в развитието на организацията, изграждайки авторитет и общност между професионалистите.

Фотограф на събитието беше Теодора Атанасова

Фотограф на събитието беше Теодора Атанасова. С умение и внимание към
детайлите, Теодора успя да улови всеки миг, емоция и настроение на участниците, използвайки различни гледни точки.

Благодарим на Теодора за нейната страхотна работа и професионализъм.
обучение за преподаватели в цпо дълголетие

Равносметката

След като проведохме това първо обучение, правим равносметка и сме изключително доволни от резултатите. Получихме ценна обратна връзка от участниците, която ни помага да се развиваме и подобряваме в бъдеще. Получихме нови знания и умения в областта на дигиталния маркетинг и личния бранд, които ще ни помогнат в нашата работа.

Освен това, срещнахме се лично и се запознахме по-добре, което е от изключително значение за нашата екипна работа и успеха на проектите ни. Изразихме си пожелания за много бъдещи общи успехи и вярваме, че съвместната ни работа и ангажираност ще доведат до още по-големи постижения и растеж.

Благодарим на всички участници за тяхната ангажираност и активно участие, което ще продължим да градим и развиваме заедно в бъдеще.

обучение за преподаватели в цпо дълголетие

Публикации