Курс по Микропигментация Пловдив | Мелани Янкова

курс по микропигментация пловдив, с преподавател Мелани Янкова
Обща информация

Курс по Микропигментация Пловдив, с преподавател Мелани Янкова

Курс по Микропигментация Пловдив е предназначен за начинаещи курсисти, които нямат познания в областта! Това обучение ще ви помогне да сложите основата на вашата професионална кариера. По време на занятията ще се запознаете с процедурата, както на теория, така и най-вече на практика.

Нашите обучения са едни от най-предпочитаните, понеже те са с изцяло практическа насоченост. Всеки курсист се обучава в реална работна среда, в учебната база на преподавателя. По този начин нашите курсисти имат възможността да трупат опит от реалната практика и сфера. Това спомога за качественото обучение и високото ниво на преподаване, които са двете най-важни неща, на които ние държим като обучителен център.

За да можем да гарантираме високото ниво на нашите обучения, ние работим с преподаватели, които са професионалисти в своята сфера на дойност. Една от тях се казва Мелани Янкова и е преподавател по курс микропигментация на вежди за град Пловдив.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

Обща информация за курс по Микропигментация на вежди Пловдив

Мелани Янкова

Курс по Микропигментация Пловдив се провежда в салон за красота: Салон за красота Top eyelashes.
Адрес: гр. Пловдив, ж.к Тракия, ул Шипка 27

С Удостоверение за професионална квалификация – 1130 лв

С фирмен Сертификат – 1030 лв

!!!Важно!!!  Курсиста сам избира какъв документ иска да получи след приключване на своят курс по микропигментация Пловдив!

Занятията по практическата подготовка на курсистите е с продължителнист 2 дни.

Удостоверение за професионално обучение, с възможност за Европас приложение ИЛИ Сертификат на английски и български език за курс по Микропигментация на вежди.

Имате възможност за Европас приложение, ако имате издадена от нас официална диплома.

Практическа присъствена част и теоретична присъствена и дистанционна.

курс по микропигментация пловдив, с преподавател Мелани Янкова
Защо да изберете това обучение?

Предимствата, които ще ви даде този курсо по Микропигментация Пловдив:

 • След като успешно преминете през цялото обучение по микропигментация, ще можете започнете да работите директно с клиенти. Това е така благодарение на практическите занятия по време на курса и работата на курсиста вурху реални модели.
 • Обучавате се при професионалист от практиката. Преподавателя ще ви предаде най-доброто от своя опит и знания!
 • Графика на обучение се създава въз основа на свободното време на курсиста и преподавателя. По този начин, можете да предвидите своето време и да разполагате с него максимално ефективно.
 • По време на курс по Микропигментация Пловдив всеки курсист ще може да разполага с всички материали, консумативи и инструменти, необходими за обучението. Те са включени в цената. Използват се материали от водещи производители.
 • След успешно положени изпити, всеки курсист получава Удостоверение за професионално обучение за курс Микропигментация на вежди Пловдив.

Oбучението се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста и неговите индивидуални нужди, както и с възможността на преподавателя, като датите за курса се уговарят с преподавателката.

Условия на провеждане на курса

Обучението в курс по Микропигментация на вежди Пловдив обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра за онлайн обучени по микроблейдинг по теория, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Какво ще научите от курс по Микропигментация Пловдив?
 1. Какво е микропигментацията?
 2. Произход на метода и разлика с други техники.
 3. Показания за процедурата.
 4. Кога не трябва да се прави микропигментация?
 5. Как клиента да избере специалист по микробелйдинг?
 6. Други опции за микропигментация.
 1. Машинки за микропигментация.
 2. Уред за измерване на златно сечение.
 3. Игли.
 4. Дюзи/накрайници за машинка.
 5. Пигменти.
 6. Обезболяващи и кремове.
 7. Аксесоари.
 8. Стартов пакет за работа.
 1. Видове техники.
 2. Избор на техника.
 3. Микропигментация при мазна кожа.
 4. Микропигментация при застаряла кожа.
 5. Преди процедурата.
 6. Етапи на процедурата.
 7. След процедурата.
Приложение

Веднага след завършване на курс по микропигментация на вежди Пловдив ще можете да започнете работа с клиенти, благодарение на опита на работа с модели по време на обучението.
Запознавайки се с всички съвременни технологии, можете спокойно да се конкурирате с други специалисти в областта и да разширите своята клиантела.
Тъй като преподавателите имат богат опит, ще ви запознаят с всички изненади и необичайни ситуации, които могат да възникнат по време на работа, така че ще сте готови за тях.

Записване

За курс Микропигментация на вежди Пловдив: ☎️ 0894 822 441 ☎️ 0899 982 561, за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Да се свържете с избрания преподавател по телефон или да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси. Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

При записване  е необходимо да подготвите  следните документи:
1. Копие на Диплома за завършено средно или висше образование, но минимум удостоверение за завършен 10ти клас.
2. Медицински документ заверен от лекар ( в него да пише, че участието в съответния курс не му е противопоказно)
3. 4 бр. снимки (3,5 х 4,5 см)

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, изброени по-горе /диплома, медицинско, снимка и пр./ и ги приложете към останалите документи, които изпращате.

Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.

Получател: “Академия за професионални обучения” ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

Диплома при завършване

След завършване на курс по Микропигментация Пловдив, издаваме Държавно Удостоверение за професионално обучение, официално признато от Министерство на образованието и културата. То е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

❗️Сертификата е фирмен документ, той не е държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение за професионално обучение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Удостоверение за професионално обучение
Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курс Микропигментация
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Мнения на курсисти

5.0/5 review rating 5  в Google | 5.0/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

общи отзиви
общи отзиви
отзиви-общи
отзиви-общи

Публикации

Курс за фризьори Пловдив
курс за лазерно премахване на татуировки
Курс по Миглопластика Пловдив, с преподавател Мелани Янкова