Курс за лазерно премахване на татуировки

курс за лазерно премахване на татуировки

Курс за лазерно премахване на татуировки и перманентен грим

Какво представлява този курс за лазерно премахване на татуировки?

Този курс е предназначен за всички, които искат да научат основите на процеса на премахване на татуировки с помощта на лазерна технология. Ще бъдете запознати с ключовите аспекти на този процес, включително технологията зад него, процедурите за безопасност, как да изберете подходящия лазер и как да осигурите успешно и ефективно премахване на татуировката.
Важно е да се отбележи, че успешното прилагане на лазерни процедури изисква внимателна оценка на типа на кожата, пигментацията и желания резултат. Консултация с опитен лицензиран козметичен специалист е от съществено значение, преди да се реши за конкретна лазерна процедура.
За тази цел ние от Дълголетие създадохме курс за лазерно премахване татуировки, перманентен грим, курс за премахване на микроблейдинг. Това е много обширна сфера на дейност, която набира все по-голям интерес на търсене на услугата лазерно премахване на татуировки.
курс за лазерно премахване на татуировки

Курс за Лазерно премахване на перманентен грим

Учебна база: гр. Пловдив,  ж.к Тракия, ул Шипка 27, Салон за красота Top eyelashes
Преподавател:
Мелани Янкова
Продължителност: 1 ден практика

Цена на обучението:
1279 лв. с Удостоверение за професионално обучение
Цена на обучението:1179 лв. с Фирмен Сертификат
Диплома: Удостоверение за професионално обучение / Фирмен Сертификат

Какво представляват процедурите, които се включва в Курс за Козметични процедури с лазер?

Лазерното премахване на татуировки е козметична процедура, при която се използва лазерна технология с цел разграждане на пигментите в татуировката. Процедурата действа чрез насочване на интензивен лъч на светлина върху татуировката, където този светлинен лъч се абсорбира от пигментите в кожата.

Ето как работи процедурата за лазерно премахване на татуировки:

  1. Лазерната технология генерира светлина с висока енергия, която се абсорбира от цветните пигменти в татуировката.
  2. Лазерният лъч причинява разграждане на тези цветни пигменти на по-малки частици, които постепенно се изхвърлят от организма чрез естествени процеси.
  3. Разградените пигменти се преместват в кръвоносната система и се изхвърлят чрез лимфната система или кожата.

Процедурата по лазерно премахване на татуировки може да изисква повече от една сесия, в зависимост от размера, цветовете и типа на татуировката. По време на серия от сесии обикновено се оставя време за възстановяване между тях.

Важно е да се има предвид, че лазерното премахване на татуировки не винаги гарантира пълното изчезване на татуировката, и някои следи или белези може да останат. Консултация с лицензиран специалист по лазерна терапия е от съществено значение, за да се определи реалистичното очакване и да се определи подходящият план за лечение.

Лазерното премахване на перманентен грим е процедура, при която се използва лазерна технология за отстраняване на пигментите, внедрени в кожата по време на процедурата за перманентен грим. Този вид премахване е често използван, когато клиентът реши да коригира или отстрани перманентен грим от вежди, устни или очи.

Ето как работи процедурата за лазерно премахване на перманентен грим:

  1. Лазерът се насочва върху областта с перманентен грим. Цветът и дължината на вълната на лазерната светлина се избират специално, за да бъде абсорбиран от пигментите в грима.
  2. Лазерът генерира топлина, която действа върху пигментите в перманентния грим. Това причинява разграждане на пигментите на по-малки частици.
  3. Разградените пигменти се абсорбират от фагоцити (кръвни клетки, които „поемат“ и пренасят частиците) и се изхвърлят от организма през лимфната система или кожата.

Процедурата за лазерно премахване на перманентен грим може да изисква повече от една сесия в зависимост от типа и цвета на перманентния грим, както и от индивидуалните характеристики на кожата. Важно е да се има предвид, че не винаги се постига пълно премахване, и някои следи може да останат.

Лазерното премахване на пигментни петна е козметична процедура, при която се използва лазерна технология с цел унищожаване на излишните или неестествени пигменти в кожата. Тази процедура се извършва с използване на специализирани лазерни устройства, които излъчват светлинни лъчи на различни дължини и интензитети.

Ето как работи процедурата за лазерно премахване на пигментни петна:

  1. Лазерната технология е насочена върху областта с пигментно петно. Различните цветове на пигментните петна абсорбират светлината по различен начин в зависимост от дължината на вълната на лазерната светлина.
  2. Лазерът причинява фототермално и/или фотоакустично разграждане на пигментите. Този процес може да разцепи групите на пигментите на по-малки частици.
  3. Разградените пигменти след това могат да бъдат абсорбирани от фагоцити (кръвни клетки, които „поемат“ и пренасят частиците) и изхвърлени от организма през лимфната система или кожата.

Лазерното премахване на пигментни петна е обикновено безболезнено и не нарушава тъанта. Въпреки това, броят на необходимите сесии може да варира в зависимост от типа и дълбочината на петната, както и от индивидуалните характеристики на кожата.

Лазерното премахване на лунички е козметична процедура, при която се използва лазерна технология за намаляване или изцяло премахване на тези малки, цветни образувания на кожата. Луничките са обикновено доброкачествени, но много хора избират да ги премахнат за козметични или естетични цели.

Ето как работи процедурата:

  1. Лазерът е насочен към областта на луничката. Цветът на лазерната светлина е избран така, че да бъде абсорбиран от пигментите в луничката.
  2. Лазерът генерира топлина, която действа върху пигментите в луната. Това може да доведе до разграждане на пигментите и със времето, към изчезването или значителното намаляване на луничката.
  3. Разградените пигменти след това се абсорбират от телесните процеси и се изхвърлят от организма през лимфната система или кожата.

Важно е да се отбележи, че успешността на процедурата може да варира в зависимост от размера, цвета и типа на луничките, както и от индивидуалните характеристики на кожата. След процедурата може да се появи леко зачервяване или кора, което обикновено изчезва с времето.

Преди да решите да премахнете луните с лазер, важно е да проведете консултация с квалифициран козметичен специалист, за да се оцени вашето състояние на кожата и да ви се предложи най-подходящия план за лечение.

Защо да се запишете в този курс за лазерно премахване на перманентен грим?

В курс за Козметични процедури с лазер се включва изучването на лазерно премахване на татуировки, пигментни петна, лунички и перманентен грим;
Обучение предназначено за начинаещи;
Набляга се най-вече на практическата подготовка на курсиста;
Практиката част от обучението се изразява в това, че се работи с реални модели в реална работна среда, в козметичен салон;
Занятията с провеждат в малки групи, съпътствани с индивидуално внимание от страна на висококвалифициран преподавател;
Подготвя кандидатите на необходимото ниво за работа в салон веднага след курса;
Курсистите имат възможност да получат Държавна диплома съобразно изискванията на Европейския съюз и МОН;
Предоставя възможност за Европас приложение на чужд език, специално предназначен за работа в чужбина (не е включено в цената на курса);
Обучението се организира с график съобразен със свободното време на курсиста и на преподавателя.

Какви са изискванията за да се включа в курс за лазерно премахване на татуировки?

За да се включи кандидат курсиста в курс за Козметични процедури с лазер, с Държавна дилома-Удостоверение за професионално обучение, е нужно да има най-малко 16 г. и завършен минимум 10 клас.

Курсиста трябва да обсъди със своят преподавател желаната от него дата за начало и графика на обучението.

Кандидат курсиста трябва преди записване в курс за Лазерно премахване да подготви следните документи:

  • Копие на Диплома за завършено средно или висше образование, но минимум удостоверение за завършен 10ти клас.
  • Медицински документ заверен от лекар ( в него да пише, че участието в съответния курс не му е противопоказно)
  • 4 бр. снимки (3,5 х 4,5 см)

Какво получава курсиста от своето обучение?

Достъп до онлайн теоритични материали за периода от 6 месеца (при избор на курс с Удостоверение);
Изцяло Практическа подготовка с преподавател курс за премахване на микроблейдинг;
По време на курса учебната база предоставя на курсистите всички необходими материали, инструменти и апаратура, които са необходими по време на практическите занятия.;
Работа и упражнения върху реални модели по време на курс за Козметични процедури с лазер;
Държавен докумет и/или Фирмен сертификат на български и английски език (в завсичсимост от избрания вариант за цена);
Консултации със специалист-преподавател по курс лазерно премахване. Възможности за консултация до 3 месеца след завършване на
обучението.

За по-широк спектър от козметични курсове с фокус върху работата с лазер, разгледайте нашите курсове за лазерна епилация. Научете подробности отноцно цена на курс за лазерна епилация, график и преподаватели.

Курс за Лазерна епилация

Формат на курс за лазерно премахване на перманентен грим?

Обучението в курс за лазерно премахване на татуировки обхваща теория и практика. Практическите часове са задължително присъствени в реална учебна среда салон за красота. Ще имате възможност да работите с реални лазерни устройства и да придобиете практически умения, необходими за успешното премахване на татуировки.

Всички теоретични учебнит материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се четат в сайта на центъра за онлайн обучения. Получавате достъп до Онлайн курс за лазерно премахване на татуировки и перманентен грим в частта по теория, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Записване в курс за Козметични процедури с лазер

Пловдив ☎️ 0894 822 441 ☎️ 0899 982 561, за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Трябва да се свържете с избрания преподавател по телефон или да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси. Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, изброени по-горе /диплома, медицинско, снимка и пр./ и ги приложете към останалите документи, които изпращате.
Адресът е: гр. Варна, ул. Васил Ставрев 2, офис Еконт Варна Левски

Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.

Получател: „Академия за професионални обучения“ ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

курс за лазерно премахване на татуировки
ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ДЪРЖАВНО УДОСТОВЕРЕНИЕ

След завършване на Курс за лазерно премахване на татуировки и перманентен грим, част от професия Козметик с Държавна диплома, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионално обучение, официално признато от Министерството на образованието и науката, валидно както в България, така и в страните от Европейския съюз и други страни според международни спогодби. „АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ“ ЕООД е с лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на английски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ФИРМЕН СЕРТИФИКАТ

След завършване на курс за Козметични процедури с лазер с Фирмен Сертификат, ние издаваме САМО:

Сертификат на анлийски език.
Сертификат на български език.

Държавно Удостоверение за професионално обучение
Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Фирмен Сертификат
Сертификат на Дълголетие за Лазерна епилация

❗️Удостоверението е официално признат документ от Министерство на образованието и науката и важи в България и Европейския съюз. Документът е по образец на Министерство на образованието и науката.
Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден. Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.

❗️Сертификата е фирмен документ, той не държавно признат и няма официална стойност.

❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Публикации

Курс за фризьори Пловдив
курс по микропигментация пловдив, с преподавател Мелани Янкова
Курс по Миглопластика Пловдив, с преподавател Мелани Янкова