Заплащане в бюти и спа сектора за 2017-та година /Англия/

Заплащане в бюти и спа сектора

Интересът към работа в разкрасителната индустрия не секва. С годините възможностите, като заплащане, кариерно развитие и разнообразие от процедури, стават все по-големи. Тенденция за положително развитие при разкрасителни и спа професии се открива и у нас, неслучайно ние от Обучителен център Дълголетие не спираме да работим за създаването на нови кадри, предлагайки специализирани обучения в сферата. Курс по гримкурс по маникюркурс по фризьорствокурс по масаж, курс по микроблейдингкурс по козметикакурс по професионален гримкурс по поставяне на мигли косъм по косъм и курс по спа мениджмънт са част от нашите постоянни профилирани занятия. С голям успех се развиват микропигментисти, фризьори, масажисти и др. и в Англия. Предлагаме ви да разгледате тенденциите за заплащане на специалистите в Обединеното кралство за изминалата година.

Микроблейдингът е най-печеливш

На Oстрова най-добре финансово осигурени се оказват микропигментистите. Професията набра скорост през последните години, в резултат на навлизането на иновативния метод за постигане на естествени вежди. Причината за добрите доходи на специалистите по микроблейдинг се крие в популярността на процедурата, сложността на работата и дълготрайността на постигнатия резултат. На добро възнаграждение се радват и масажистите /включително занимаващите се с терапевтичен масаж/. И тук нямаме голяма изненада, динамичността на ежедневието и многообразието от варианти за спа подпомагат търсенето на все повече методи за релакс и възстановяване. При другите професии в сектора не се откриват драстични разлики в заплащането. Конкретни цифри може да разгледате в графиката.

професионални курсове, Обучителен център ДълголетиеФризьорите с добра оценка за опита

Градивна е тенденцията за заплащането на трудовия стаж при занимаващите се с фризиране в Англия. За начинаещите с опит по-малко от 5 години общото възнаграждение възлиза на около 14 000 паунда, в проучването са използвани данни от 38 специалисти. Ако фризьорът има стаж между 5-10 години, то той ще получи заплащане в порядъка на 15000 паунда, според информацията получена от 22-ма, работещи в сектора. Заслужено повишение идва след десет годишен стаж, като по извадка от заплатите на 15 фризьора, то възлиза на 17000 паунда. След двадесет години в бранша опитът се заплаща със значителното увеличение от 4000 паунда или общо 21000 паунда, които са декларирали, че получават петима специалисти. Ето и данните в графичен вариант.

Автор: Анна Радева

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Пловдив

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна