Вземете мерки, за да не злоупотребят с профила на салона ви

фейсбук дълголетие

Съвсем нормално е да прехвърляте част от задълженията си на доверени лица от персонала. Едни от най-често срещаните задачи, поверени на тях, се отнасят до поддръжката на социалните медии. Вижте как да защитите по-добре интернет платформите, които рекламират вашата работа.

Подбор на персонала

zloupotrebyat-s-profila-na-salona-vi

При избора на подходящ човек, занимаващ се с подобна важна дейност /като поддръжка на профилите на салона/, имайте предвид няколко неща. На първо място служителят трябва да е от достатъчно дълго време във фирмата, за да сте го опознали и постепенно да е спечелил вашето доверие. Ако сте му поверили вече важна задача, като водене на курсове по козметика, грим, масаж, други обучения. Или пък разчитате на него за подбор на нови кадри, а може би ви помага в разпределянето на бюджета, във всички случаи това е добър знак. Най-вероятно такъв човек ще се справи и с отговорността за работа със социалните медии. Следващото, което трябва да имате предвид са неговите индивидуални умения. Може ли този служител да се занимава с подобен род дейност? Има ли художествени наклонности, ориентира ли се в подбора на полезна информация, разполага ли с усет за поднасяне на фотография, за списване на постове?

Самостоятелна грижа

zloupotrebyat-s-profila-na-salona-vi

Не е задължително персонално да споделите в страницата за новата промоция, предстоящата почивка на салона или наближаващия курс по микроблейдинг, но е повече от необходимо да видите какво

излиза в профила. Недопустимо е да не упражнявате личен контрол над начина, по който се рекламира студиото ви. Започнете с ограничаване на достъпа до паролите. Нека възможност за актуализации и промяна на информация имат само хората, които пряко отговарят за поддръжката на платформите. Колкото повече дейност извършвате самостоятелно, толкова по-добре. Страниците на салона представят вашата марка. Марка за определена работа, която допада на конкретен кръг от хора. Вероятно искате да постигнете даден стил на поддръжка, който не винаги може да бъде напълно пресъздаден от други хора. Резултат най-близък до очаквания ще получите, ако отделяте възможно най-много лично време, за да следите и обновявате социалните медии.

Автор: Анна Радева

 

КУРС ПО КОЗМЕТИКА СЕ ПРОВЕЖДА В ГРАДОВЕТЕ:

Варна, Велико Търново

 

КУРС ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ:

Варна, Велико Търново, София, Пловдив

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна