Станете Beauty преподавател
Обща информация

Ако сте професионалисти в областта на красотата и естетиката, обичате да работите с хора и най-важното – имате подход и умеете да предавате знания и умения? Ако притежавате или работите в търговски обект свързан с услуги за красота, работата с нас може да бъде не просто допълнителен доход , а Ваш собствен бизнес с перспектива за развитие. И това паралелно с основната Ви работа с клиенти без да ангажира цялото Ви време за Вашите клиенти.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “ ДЪЛГОЛЕТИЕ “ предлага възможност за партньорство с преподаватели по теория и практика за обучение в направелние Фризьорски и козметични услуги.

ПРЕПОДАВАТЕЛ КЪМ ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ – РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА ВИ

Търсим да присъедим към екипа ни преподаватели от цялата страна

Ако имате интерес  да работите в областта на професионалните  обучения  и  желаете да  провеждате  обучителни  курсове  във  Вашия  салон,   независимо  в  кой  град  се  намирате, ще  се  радваме  да  изградим едно  ползотворно  сътрудничество.

Ако сте специалист в следните направления:

Фризьорство, Козметика, Миглопластика, Грим, Миникюр и педикюр, Масаж, Микроблейдинг, Перманентен грим, Ламинилане на мигли,

Предмет на съвместната дейност ще бъде:
 • Организиране и провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация в професионално направление Фризьорски и козметични услуги.
 • Преподавателят ще води занятията в собствена база, която отговаря на изискванията описани в Държавно образователно изискване за придобиване на квалификация за съответната професия.
 • Материалната база трябва да бъде в съответствие с изискванията на действащите нормативни актове.
Мечтаете да станете преподавател на зараждащия се талант и да го въведете в света на грима, козметиката или фризьорството?
Искате да споделяте своите знания за своята професия
Можете да вдъхновявате тези, които мечтаят да тръгнат по вашите стъпки.
Умеете да предавате основните знания и умения на бъдещите козметици, фризьори и маникюристи.
ИЗИСКВАНИЯ:

Изискванията са описани в Държавен образователен стандарт за придобиване на квалификация по съответната професия и в ЗПОО:

Моля, имайте в предвид, че ако не отговаряте на някое от изброените изисквания, не е възможно да бъдете преподавател към нас. 

Желаещите да бъдат преподаватели в Професионално направление Фризьорски и козметични услуги трябва да подготвят следните документи:

 1. Документ за образование /средно  или  висше/;
 2. Свидетелство – Втора и/или трета степен за професионална квалификация по съответната професия и специалност (Козметика, Фризьорство, Маникюр-педикюр);– Задължително условие! Кандидатури без Свидетелство втора степен не се приемат.
 3. За да бъдете преподавател по Миглопластика, Микроблейдинг, Ламиниране , се изисква да имате Свидетелство втора степен на професионална квалификация Професия „Козметик“, специалност „Козметика“.– Задължително условие
 4. Данни за Фирма с която ЦПО Дълголетие сключва договор за Съвместна дейност;
 5. Регистрация в РЗИ на салона, където ще се провеждат курсовете. Материално техническа база /къде ще провеждат обученията/ – снимки на помещението, в което ще се провежда обучението – по практика и по теория и  описание на салона /къде  се  намира – партер,  етаж,  адрес,  наименование, брой  работни места и др./.
 6. Доказуем трудов стаж в професията в която искат да обучават;
 7.  Преподавателският опит НЕ е задължителен
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ
 • Умения за работа с възрастни;
 • Умения да работят в екип;
 • Професионализъм в професията
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

ЦПО „Дълголетие“ Ви предоставя чудесна възможност да използвате капацитета, натрупаните знания и практически опит във Вашият фризьорски/козметичен салон.
Извършването на обучения е една допълнителна авторитетна дейност, която би могла да допълни освен списъка с услугите, които се предоставят в салона, така и професионалното израстване на Вас и Вашите служители.
Обученията могат да допринесат за разширяване на дейността на Вашата компания и за обмяна на нови и свежи идеи, които да спомогнат за развитието Ви.

Почасова заетост

Допълнителен доход;
Съчетаване на работата ви с клиенти и обучения;
Цялостна концепция за вашето развитие като преподавател;
Постоянна подкрепа от екипа на ЦПО „Дълголетие“ в процеса на обучение, за да придобиете увереност като преподавател
Възможност да развиете своите услуги;
Реклама и промотиране на вас и вашият салон в интернет канали: Facebook, Google, Yandex и партньоски сайтове
Конкурентно предимство във вашият град.

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ ПАРТНЬОРСТВО И СЪДЕЙСТВИЕ В ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ:

 1. РЕКЛАМА на обученията и вашият бизнес.
 2. Насочване и записване на Курсисти.
 3. Издаване на Документ за завършен курс и цялостна административна дейност и отчитане към НАПОО.

Благодаря, че прочетохте цялата информация до тук.

Ако има възникнали въпроси
не се колебайде да се свържете с коодинатор партньорства
Галя Кърджилова на:

Оставаме на разположение за различни предложения и
дискуции относно написаното по-горе.

Ще се радваме да стенете част от ЕКИПА на Дълголетие ?

Поздрави,

Екипа на Дълголетие

Ако имате интерес моля попълнете нашата Анкета.
След това до 3 работни дни ще се свържем с вас.

Попълни Анкета за преподавател
стани преподавател

Вижте мнението на някои от преподавателите , които са в екипа на Дълглетие. Какво казват те за съвметната ни работа. 🙂

курс по масаж

Това което мога да кажа за партньорството ни с учебен център Дълголетие е че са :
Страхотен екип от професионалисти, със съвършенна сглобка от най- добрите, имат си човек всичко – реклама , документация, финанси и т.н. ! Винаги обръщат внимание на детайлите, и съдействат във всяко отношение с което дават възможност за развитие !

Петьо Иванов

Учебна База: Healing Hands Studio, гр. София

еманоела курс мигли

Много добри професионалисти, земни и добронамерени хора. Лесно и много приятно се работи с такъв екип!
Винаги се отзовават, когато имам въпроси, дори когато ги потърся в почивен ден, за което съм страшно благодарна.
За мен е чест и удоволствие, да бъда Преподавател на Професионален Център за Обучение”Дълголетие” !!!
Екип от Точни и Креативни хора! ❤️ Благодаря Ви за партньорството!

Еманоела Карагьозова

Учебна База: Emanoela Make-up & Lashes, гр. Варна

кремена денева курс по козметика

Партньорството с екипа на ЦПО „Дълголетие“ е истинско удоволствие на мен. Професионализмът и коректното отношение на всички нива на комуникацията и бизнес отношенията са качества, които се виждат и правят впечатление още при първите контакти с хората във фирмата. За мен като преподавател по Козметика и Спа мениджмънт е важно курсистите да получат точна, коректна, изчерпателна и адекватна информация, която ще им даде старт в професионалното развитие. Партньорите от „Дълголетие“ правят този процес лесен, приятен и вдъхновяващ. Срещам пълно разбиране за нивото на обучение, което желая да поставя и това курсиста завършил курса да е знаещ и можеш, а не само квалифициран на документ. ЦПО“Дълголетие“ е център за обучение, който се грижи за имиджа, развитието и рекламата на своите преподаватели, което ми дава спокойствие да се отдам на обучителния процес без да мисля за бъдещи работни ангажименти, защото знам, че желаещите да бъдат професионалисти в сферата, която са избрали ще стигнат до „Дълголетие“.

Кремена Денева

Учебна База: Център за дерма-козметика и масажи тианде, гр. Варна

Валентина Пеева

За мен работата с ЦПО “Дълголетие” е една сигурност и спокойствие,че нашите курсисти получават най-доброто! Винаги е лесно и най-вече приятно когато се работи с млади,усмихнати и креативни хора,каквото са те! Страхотно е когато намериш коректен и сигурен партньор.

Валентина Пеева

Учебна база: Perfect eyebrows by valentina peeva microblading, гр. Варна

курс миглопластика Бургас

Най-важните неща за успеха са скрити във колективната работа на екип от професионалисти ,доверие и подкрепа са думите с които всеки един иска да бъде в близост ,точно тези неща аз ,като преподавател към Обучителен Център „Дълголетие“ открих в тях и със гордост препоръчвам дейността им на всеки един ,който иска да получи качествено образование и да се гордее със себе си ,че е един от професионалистите на Обучителен Център „Дълголетие“

Петя Стоянова

Учебна база: мигли “косъм по косъм” & микроблейдинг бургас – vip lashes & brows, гр. Бургас

мария сланева курс грим

За мен да бъда гримьор е магия, страст и любов. Да бъда преподавател е доверие към мен, емоция която не мога да опиша с думи. Да срещам толкова прекрасни момичета, толкова талант, ме прави истински щастлива и удовледворена от работата си. Това ме зарежда още повече с желание да преподавам знания на всички прекасни момичетата, които ми се доверяват. Обичам моите момичета. Огромно благодаря на Обучителен център Дълголетие. За мен е чест и превилегия да бъда част от голямото семейство, наречено „Дълголетие“.

Мария Сланева

Учебна База: Mriq slaneva makeup artist, гр. Варна