Предстоящи курсове

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Трета степен курс Козметика

17 февруари @ 8:00 am - 23 март @ 5:00 pm

1520лв.
трета степен козметик

🌟 Вие сте практикуващ Козметик и имате желание да научите повече за управлението на салон за красота, привличане на нови клиенти и цялостна стратегия за вашият бизнес?

#третастепенкозметик #бизнесакАдемиязаКозметици

🌟 Има време за нови възможности и професионално развитие!

Представяме ви вълнуващата ТРЕТА СТЕПЕН на курса „Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота“, който с удоволствие обявяваме, че ще се проведе в град Варна! 🌟

🎓 Този курс е специално създаден Надграждащ Курс за козметици, които желаят да постигнат нови върхове като мениджъри и лидери в индустрията.

🎓 Предназначен за тези от вас, които вече притежавате документ за Втора степен на професионална квалификация от НАПОО и желаете да надградите своите умения и кариера на по-високо ниво.

🎓 Представяме ви третата степен на курса „Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота“, който ще се проведе в град Варна.

✔️ Какво включва курсът?
🎯 17 модула, обхващащи всички бизнес аспекти за успешно управление на салон за красота
🎯 2 бонус модула: „Социални медии – Изграждане на успешен бранд в индустрията на красотата“ и „Burn out – как професията изпепеля“
🎯 Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

👉🏻 Вижте тук пълната програма на курса: https://www.dalgoletiebg.com/трета-степен-курс-козметика/

– 🗓️ Начало на курса: 17.02
– 🕑 Продължителност: 7 дни

Графика с точност кои дни ще се проведе ще се уточни, когато се събере група, за да бъде максимално удобно за вас като работещи козметици, за да не се отрази на графика ви с клиенти.

С Този надграждащ курс за козметици ще получите инструментите и знанията, за да постигнете по-голям успех, да бъдете по-ефективен мениджър и да разширите своя клиентски кръг. Нека заедно стъпим към нови върхове в индустрията на красотата!

📜 След успешното завършване на курса, ще получите държавна диплома Свидетелство за професионална квалификация за трета степен професия „Козметик“, специалност „Организация и технология на козметичните услуги“. Официално призната от Министерството на образованието и науката, тази диплома има степен на защита и е вписана в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.

✔️ Лектори:

* Кремена Денева
* Николай Петканов
* Валентина Бевакуа

💰 Възползвайте се от атрактивната Цена на курса от 1520 лв.

Това е невероятна възможност да започнете вашето обучение по-изгодно и да развиете нови умения, които ще ви открият нови хоризонти.

📜 Завършете курса с увереност и знание, придружени от държавна диплома за трета степен професия „Козметик“, специалност „Организация и технология на козметичните услуги“.

Какви ще са ползите от курса?

Предимствата на курса за Трета степен Професия Козметик са:

✔️ Изцяло Авторска Учебна програма: Курсът предлага уникална и специално създадена учебна програма, изцяло адаптирана към нуждите на практикуващите козметици. Този подход гарантира, че обучението е максимално приложимо и отговаря на реалните предизвикателства на индустрията.
✔️ Опитни лектори: Всички лектори в курса са опитни специалисти в областта на мениджмънта, маркетинга и козметиката. Тяхният богат опит и знания ще ви насочат към съчетаване на техническите умения с уменията за управление и ръководство.
✔️ Специализирани Практически умения и инструменти: Програмата се фокусира върху придобиването на практически умения, които могат незабавно да бъдат приложени в реалния бизнес контекст. Това ви дава възможност да решавате реални предизвикателства и да постигате конкретни резултати.
✔️ Разнообразие от области: Курсът обхваща 17 модула посветени на всички бизнес аспекти – множество аспекти на мениджмънта, маркетинга и козметиката, което ви позволява да придобиете цялостен набор от умения за успешно управление на своя бизнес.

✔️ Два Допълнителни бонус Модула

+ БОНУС МОДУЛ Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата + БОНУС МОДУЛ Burn out – как професията изпепелява

С Надграждащия курс за козметици, ще получите интензивно обучение, специално насочено към развитието на вашия бизнес и професионална кариера. Нека заедно стъпим на следващата стъпка към успеха!

🔗 За повече информация и записвания, посетете:

Трета степен курс Козметика: “Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота”

☎️ За повече информация, обади се на тел: 0896 740 300

Не пропускайте възможността да стъпите към следващата стъпка в своята професионална кариера!

💼🌸 #БизнесАкадемияЗаКозметици

🔗 За повече информация и записвания, посетете:

Трета Степен Курс по Козметика

Бизнес Академия за козметици-Ефективно управление на салони за красота

Успешното управление на салон за красота изисква постоянно обучение и следене на новите тенденции и методи в индустрията. Продължаващото образование и професионалното развитие ще ви осигурят конкурентно предимство и успешно ръководство на салона.

Курсът съдържа 17 модула посветени на всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота + 2 Модула бонус

+ БОНУС МОДУЛ Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата

+ БОНУС МОДУЛ Burn out – как професията изпепелява

Виж повече

Детайли

Начало:
17 февруари @ 8:00 am
Край:
23 март @ 5:00 pm
Стойност:
1520лв.
Уебсайт:
https://www.dalgoletiebg.com/%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0/

Място

Център за професионално обучение Дълголетие
ул. Архитект Мирчев № 8
гр. Варна, 9000 Bulgaria
Phone
0988862070
View Място Website

Организатор

Академия за професионални обучения Дълголетие
Phone
0988 862 070
Email
office@dalgoletiebg.com
View Организатор Website