Подарък за 8ми март, който е модерен и актуален и в същото време полезен!

как да гримираме себе си

Ако и вие се чудите какъв подарък да подарите за осми март, вие сте попаднали на правилното място. Определено, впечатление ще направи подарък, който е модерен и актуален и в същото време полезен!

Има ли по-добър подарък за жена, от този тя да се почуства специална, красива и цялото време и внимание да бъде посветено на…НЕЯ?

24-25 МАРТ, ГР. ВАРНА
WORKSHOP
КАК ДА ГРИМИРАТЕ СЕБЕ СИ?

Вижте повече на: http://workshop.dalgoletiebg.com/

Да гримираш една жена е работа, но да подчертаеш красотата ѝ е изкуство!

Заповядайте да се потопите и насладите в света на красотата и женската суета. С невероятната и лъчезарна Мария Сланева ще преоткриете правилните насоки, за това как да постигнете съвършена грим визия сами, както и съвети за използването на правилните продукти, за да създадете това съвършенство.

Този WORKSHOP ще Ви запознае с основните умения, които Ви трябват, за да можете сами да се гримирате. С помощта на съвети и напътствия, Вие ще можете да се гримирате като професионалисти. Ще научите основните техники за създаване на съвременна визия за през деня и вечерта, които да отговарят на Вашата форма на лицето и цвета на кожата Ви. Нашата преподавателка ще Ви демонстрира как да се гримирате върху модел и Вие ще трябва да пресъздадете този облик на самите себе си. Този курс е практически и ще ви покаже всичко, което трябва да знаете, за да имате увереност да се гримирате сами, в различни визии, в домашна обстановка и по всяко време.

? Преподавател: Мария Сланева ?
? Място: Make up Studio DIAMOND с адрес: гр. Варна, Ул. Коево 3, учебна база към ЦПО ”Дълголетие”
? Кога: 24-25  март, гр. Варна 

Цена: 180 лв. 130 лв. само за месец март

АБОНИРАЙ СЕ ако желаеш да получаваш Новини за предстоящи курсове и интересни статии

Абонирай се.
Получавай интересни статии и информация за предстоящи курсове

Обещаваме, че ще бъде полезно и информативно! 🙂


 

 

 

 

 

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна