Как лесно и бързо да поставим изкуствените мигли

Курс поставяне на мигли косъм по косъм

Те са красиви, дълги и изписани и ще направят погледа ви неповторим, но просто не се сливат достатъчно естествено със собствените ви мигли. Може би и вие сте от дамите, които срещат затруднения при слагането на чифта изкуствени ресни. Ако още не сте завършили курс за поставяне на мигли косъм по косъм, несъмнено си заслужава да се потрудите малко повече и да овладеете техниката за слагане в домашни условия. Пърхането с поглед е само на няколко лесни стъпки разстояние /съветите са валидни за изкуствени мигли на лентички/.

Курс поставяне на мигли косъм по косъм

 

  1. Уверете се, че сте избрали правилната дължина. С миглите на лентички се постига по-драматичен ефект, но и те трябва да бъдат съобразени с размера на естествените. Като начало може да заложите на мигли средна дължина.
  1. Извийте миглите с помощта на щипка, преди да сложите лентичките. Нанесете внимателно спирала, която да им придаде дължина и обем. После ги разрешете внимателно.
  1. Проверете отново дължината на миглите, ако има разминаване в размера или ефекта,който целите, смело ги отрежете. Достатъчно е да намалите последните няколко снопчета от лентата.
  1. Нанесете внимателно лепилото по края на лентата. Може да използвате директно вградения апликатор или клечка за уши за свое улеснение.
  1. Необходими са няколко минути, за да стегне лепилото. Така ще се получи подходяща консистенция за поставяне и задържане на лентата.
  1. Идва моментът да сложите внимателно миглите. Върхът на лентата трябва да съвпада с началото на вашите собствени. Краищата се поставят най-прецизно, като за целта може да използвате клечка за ухо, която да ви помогне в притискането на началото и края.
  1. Когато лепилото изсъхне, поставете още веднъж спирала. Леко без натиск, дискретно, избягвайки сплъстяване.

За още по-естествен ефект потърсете професионалист, завършил сертифициран курс за поставяне на мигли косъм по косъм.

автор: Анна Радева

Курс по Поставяне на мигли косъм по косъм, 3D, Руски обем: Варна, Велико Търново, София, Сливен

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна