Курс по Професионален грим

?Курс по грим
Курсът е за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като професионални бюти гримьори. По време на това обучение, ще натрупате опит и умения, които ще ви помогнат да правите грим за частни клиенти, фото сесии, модни събития, сватби… Курса предлага интензивно обучение по професионален бюти грим. Обучението се състои от 40 учебни часа, като специално внимание се обръща на практическите занимания и усвояване на професионалните техники.

Искате ли вашето хоби да се превърне в успешна професия?

Галерия

Курс по Професионален грим | Велико Търново​

Специализирано Обучение За Придобиване На Професионални Умения

? В курс по професионален грим се обръща специално внимание на практическите занимания и усвояване на професионалните техники.

? Индивидуална работа с всеки курсист.
Съвместно с преподавателя стъпка по стъпка се изработва всеки един грим и гримьорска техника върху модел.

? През целия курс се работи с най-висок клас материали на марките: DIOR, MAC, Make up for ever, Giorgio Armani, Lancome, Urban Decay, Too Faced, The Balm, Sephora и др. световни козметични марки, което влиза в цената на курса.
Преподавател: Ilonka makeup Beauty

Вижте повече на:
https://www.facebook.com/Ilonkamakeup/
https://www.dalgoletiebg.com/курс-професионален-грим/

За записване и информация бул. “България” №2, ет. 3, офис 1 от 10:00 до 13:00 от Понеделник до Петък или на тел. 0879 894 985

Професионално обучение по грим

Професионални марки за грим

Ние работим само с най-големите професионални марки за грим на пазара,които са доказали своето качество – от Chanel,Dior,Estee Lauder i Mac до Urban Decay,Nars, Anastasia Beverly Hills ,Clinique и много други и  предоставяме за ползване голямо разнообразие от професионални продукти,които са на разположение на нашите курсисти в студиото ни.

Гримът е страст и предизвикателство! Гримът е изкуство!

Курсовете са проектирани да бъдат максимално практически и по-малко теоретични. Упражнявате на различни типове кожа,форми на лице, форми на очи  с много и различни продукти с цел натрупване на възможно повече опит.

Записване

Този курс е особено подходящ за фризьори, маникюристи, козметици и други работещи в бюти сектора, които желаят да обогатят професионалното си портфолио с професията гримьор. Този курс е подходящ  за начинаещи,а също така за тези, които искат да надградят съществуващите си умения , и желаят да се реализират като гримьори в България.

Преподавател
От 2002г. Ilonka make-up създава неустоими за окото гримове, които неусетно се превръщат в съюзник на всички жени. Всеки ден Ilonka make-up споделя с вас любовта и страстта си за живот.
Насочена е към съвременните чаровни, самоуверени, стилни, темпераментни и секси дами, които обичат живота и го виждат като съблазнителна красива ябълка, която ти се иска да отхапеш – това са жените на Ilonka make-up!
Няма нищо по-завладяващо от щастливата жена!

Курс по Професионален грим | гр. Велико Търново

Начало на следващ курс: 16 ноември 

Свържете се с нас

[contact-form-7 id=“17848″ title=“Agency 2 Contact Form“]

Място

бул. „България“ №2, ет. 3, офис 1

Раб. време: Понеделник до Петък от 10:00 до 13:00

Свържете се с нас