Удължаването на мигли – не само красиво, но и приятно изживяване

курс поставяне на мигли косъм по косъм

С всяка година методите за разкрасяване стават все по-достъпни, по-естествени и по-приятни. Така стоят нещата и с процедурата за удължаване на мигли косъм по косъм, която отдавна практикуват родните професионалисти. Дългите, красиви ресни са само едната страна на монетата от позитиви, които ви очакват в салона за красота.

Спа терапия за очите

Изключително приятен момент може да се окаже поставянето на мигли. Легнете в леглото, затворете очите си за час, час и половина, докато успокояваща музика се чува на заден план. Отделете време не само за красотата на лицето, но и за възстановяване на духа. Свалете натрупаното напрежение, погрижете се за себе си. Всеки квалифициран специалист, още по време на курса за поставяне на мигли косъм по косъм, научава, че е важно да работи, както за красотата на клиента, така и за неговото приятно изживяване по време на процедурата.

Постигане на идеалните мигли

курс поставяне на мигли косъм по косъмВсеки опит за удължаване на мигли може да бъде персонализиран. Предимството на метода е изключителната му естественост, затова е важен индивидуалният подход. Първо се избира подходящата дължина, като вариантите в различните салони стандартно започват от 9 и стигат до 15 мм. След това се подбира степента на извиване, тя зависи от драматичността или натуралността на желания ефект. За финал може да изберете и материала, от които са изработени новите мигли. Възможностите започват с ресни от норка, минават през копринени мигли, истинска човешка коса и много други.

Възможност за дълготраен ефект

С правилното внимание към новите ви мигли, удълженията могат да красят вашето лице до месец и половина. Повечето места препоръчват връщане в салона на всеки две, три седмици, но при правилна ескплоатация е възможно да им се радвате и по-дълго. Бъдете внимателни с мокренето и не почиствайте миглите с мазни продукти. Както и не забравяйте да избирате с внимание салоните, и най-вече специалистите, на които се доверявате. Завършването на квалифициран курс за поставяне на мигли косъм по косъм е важно условие, което несъмнено дава предимство на козметика.

автор: Анна Радева

 

 

Курс по Поставяне на мигли косъм по косъм, 3D, Руски обем: Варна, Велико Търново, София, Сливен

Add a comment

Публикации

курс масаж петьо иванов
medi nails работа маникюристи в Австрия