Удължаването на мигли – не само красиво, но и приятно изживяване

курс поставяне на мигли косъм по косъм

С всяка година методите за разкрасяване стават все по-достъпни, по-естествени и по-приятни. Така стоят нещата и с процедурата за удължаване на мигли косъм по косъм, която отдавна практикуват родните професионалисти. Дългите, красиви ресни са само едната страна на монетата от позитиви, които ви очакват в салона за красота.

Спа терапия за очите

курс поставяне на мигли косъм по косъм

Изключително приятен момент може да се окаже поставянето на мигли. Легнете в леглото, затворете очите си за час, час и половина, докато успокояваща музика се чува на заден план. Отделете време не само за красотата на лицето, но и за възстановяване на духа. Свалете натрупаното напрежение, погрижете се за себе си. Всеки квалифициран специалист, още по време на курса за поставяне на мигли косъм по косъм, научава, че е важно да работи, както за красотата на клиента, така и за неговото приятно изживяване по време на процедурата.

Постигане на идеалните мигли

курс поставяне на мигли косъм по косъм

Всеки опит за удължаване на мигли може да бъде персонализиран. Предимството на метода е изключителната му естественост, затова е важен индивидуалният подход. Първо се избира подходящата дължина, като вариантите в различните салони стандартно започват от 9 и стигат до 15 мм. След това се подбира степента на извиване, тя зависи от драматичността или натуралността на желания ефект. За финал може да изберете и материала, от които са изработени новите мигли. Възможностите започват с ресни от норка, минават през копринени мигли, истинска човешка коса и много други.

Възможност за дълготраен ефект

курс поставяне на мигли косъм по косъм

С правилното внимание към новите ви мигли, удълженията могат да красят вашето лице до месец и половина. Повечето места препоръчват връщане в салона на всеки две, три седмици, но при правилна ескплоатация е възможно да им се радвате и по-дълго. Бъдете внимателни с мокренето и не почиствайте миглите с мазни продукти. Както и не забравяйте да избирате с внимание салоните, и най-вече специалистите, на които се доверявате. Завършването на квалифициран курс за поставяне на мигли косъм по косъм е важно условие, което несъмнено дава предимство на козметика.

автор: Анна Радева

 

 

Курс по Поставяне на мигли косъм по косъм, 3D, Руски обем: Варна, Велико Търново, София, Сливен

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна