Три причини да удължите своите мигли

курс по поставяне на мигли косъм по косъм

Приятната, безболезнена процедура по поставяне на мигли косъм по косъм е добре познат и често практикуван разкрасителен метод. Ако сте от малцината, които се колебаят дали да се доверят на популярните екстеншъни за очи, вижте плюсовете тук.

Изписани очи по всяко време

Коя дама не мечтае да се събуди с изящен поглед? Когато имате красиви мигли, не се нуждаете от много грим. Предимството на поставянето косъм по косъм е в естествената визия. Независимо дали търсите нещо по-драматично или желаете елегантен завършек, вие ще получите мигли, които се сливат с вашите собствени. Тук е важен моментът на персонализиране в дължината, извивката и материала за изработка.

Запазени естествени мигли

Това е страх номер едно на всяка жена, решила да се подложи на удължение – дали ще навреди на собствените си мигли. Оказва се, че притеснението е напълно безпочвено. Ако се спазват правилата за употреба и не се опитвате да ги сваляте самостоятелно, новите ви мигли ще ви служат коректно и няма да навредят на вече съществуващите. Неправилната поддръжка и поставянето от неквалифициран специалист са фактори за увреждане, затова внимавайте на кого се доверявате за тази специфична процедура. Избирайте винаги специалист, завършил реномиран курс по поставяне на мигли косъм по косъм, практикуващ често метода, разполагащ с богато портфолио.

Още по-красив грим

Това, че имате екстеншъни не означава, че не можете да се възползвате от предимствата на макиажа. Дори ще изглеждате още по-ослепително с дългите ресни, без да се налага да поставяте спирала. Да, най-голямото предимство на миглите косъм по косъм е, че вече изглеждате все едно сте сложили спирала и извили миглите си, без  никакво усилие. Така пестите време за подготовка и получавате дълбок, магнетичен поглед.

Ако искате да сте не просто клиент, а участник в създаването на красота, ние от Обучителен център Дълголетие ви предлагаме курс по поставяне на мигли косъм по косъм.

автор: Анна Радева

КУРС ПО ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ И 3D:

Варна, Велико Търново, София, Сливен

Add a comment

Публикации

курс масаж петьо иванов
medi nails работа маникюристи в Австрия