Направете салона си привлекателен за бъдещите булки

Posted by Дълголетие | април 8, 2018 | Новини
курс по грим, курс по фризьорство

Сватбеният ден е свързан със сериозни приготовления и финансови разходи. Булките държат да изглеждат ослепително и подбират внимателно професионалистите, които ще им осигурят бляскавата визия. Завършването на курс по грим или курс по фризьорство и отварянето на салон за красота далеч не гарантира редовни посещения на сгодени дами. Като се има предвид печелившата сватбена ниша, не е изненада, че в разкрасителния бранш полагат големи усилия, за да предизвикат интереса на булките. Не е трудно и вие да ги привлечете в своя салон.

 1. Трябва ви добър сайт.

  Първите си впечатления от работата на специалистите в района или града булките обикновено черпят от интернет. Не искате да се откажат от вашите услуги само, защото не разполагате с подходяща онлайн платформа.

 2. Нужен ви е и снимков материал.

  В своя сайт /както и фейсбук, инстаграм и др,/ е важно да споделяте нагледна информация за свършената работа. Не се притеснявайте да помолите булките за снимки от техните тържества. Някои от тях ще се радват да ви помогнат, като изиграят ролята на рекламни лица.

 3. Сватбената брошура ще ви помогне.

  Ако съберете информацията за предлаганите булчински услуги в онлайн или хартиена форма, несъмнено ще впечатлите аудиторията.

 4. Изживяването в салона остава най-важно.

  Сватбеният ден за повечето дами не се повтаря. Професионалистите в салона ще изиграят ключовата роля тук, за да се почувства булката красива и специална. Няма по-добра реклама от доволния клиент, особено за толкова важен повод.

 5. Не забравяйте за контактите.

  Нещо, за което ще чуете за първи път по време на своя курс по грим, курс по фризьорство или друг. В булчинския сектор подходящите контакти са от първостепенно значение. Предлагането на брошури на фирми в бранша или отстъпки за техни клиенти ще създаде идеални условия за партньорски отношения.

автор: Анна Радева

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София

 

КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО :

Варна, Велико Търново, София

 

Публикации

курс по масаж, Обучителен център Дълголетие
Posted by anna-radeva | 27 май 2018
Може вече да сте постигнали известна популярност и финансова независимост в бранша, но това не бива да ви успокоява. Спа секторът е динамичен и запазването да добра позиция изисква непрестанна...
Обучителен център Дълголетие, професионални курсове
Posted by anna-radeva | 14 май 2018
Изборът на специалисти, които ще се грижат за добрия външен вид на клиентите, е деликатно решение. Всичко започва с интервю за работа и първо впечатление. Първо впечатление, отличаващо кандидатите един...
професионални курсове, обучителен център Дълголетие
Posted by anna-radeva | 04 май 2018
Понякога желанието и професионалните умения могат да се окажат недостатъчни за успешно развитие на салон. Да работите за себе си е чудесна перспектива, но тя неизменно върви ръка за ръка...