Направете салона си привлекателен за бъдещите булки

курс по грим, курс по фризьорство

Сватбеният ден е свързан със сериозни приготовления и финансови разходи. Булките държат да изглеждат ослепително и подбират внимателно професионалистите, които ще им осигурят бляскавата визия. Завършването на курс по грим или курс по фризьорство и отварянето на салон за красота далеч не гарантира редовни посещения на сгодени дами. Като се има предвид печелившата сватбена ниша, не е изненада, че в разкрасителния бранш полагат големи усилия, за да предизвикат интереса на булките. Не е трудно и вие да ги привлечете в своя салон.

 1. Трябва ви добър сайт.

  Първите си впечатления от работата на специалистите в района или града булките обикновено черпят от интернет. Не искате да се откажат от вашите услуги само, защото не разполагате с подходяща онлайн платформа.

 2. Нужен ви е и снимков материал.

  В своя сайт /както и фейсбук, инстаграм и др,/ е важно да споделяте нагледна информация за свършената работа. Не се притеснявайте да помолите булките за снимки от техните тържества. Някои от тях ще се радват да ви помогнат, като изиграят ролята на рекламни лица.

 3. Сватбената брошура ще ви помогне.

  Ако съберете информацията за предлаганите булчински услуги в онлайн или хартиена форма, несъмнено ще впечатлите аудиторията.

 4. Изживяването в салона остава най-важно.

  Сватбеният ден за повечето дами не се повтаря. Професионалистите в салона ще изиграят ключовата роля тук, за да се почувства булката красива и специална. Няма по-добра реклама от доволния клиент, особено за толкова важен повод.

 5. Не забравяйте за контактите.

  Нещо, за което ще чуете за първи път по време на своя курс по грим, курс по фризьорство или друг. В булчинския сектор подходящите контакти са от първостепенно значение. Предлагането на брошури на фирми в бранша или отстъпки за техни клиенти ще създаде идеални условия за партньорски отношения.

автор: Анна Радева

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София

 

КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО :

Варна, Велико Търново, София

 

Публикации

курс по масаж
Posted by Обучителен център Дълголетие | февруари 6, 2019
Професия Масажист – нужни качества, обучение и професионална реализация
Масажът е един от най-древните методи, както за лечение на тялото, така и за неговата профилактика. До ден днешен той си остава едно от основните средства за борба с физическия...
гергана славова курс микроблейдинг софиягергана славова курс микроблейдинг софия
Posted by Обучителен център Дълголетие | януари 31, 2019
Микроблейдинг обучение с преподавател Гергана Славова , гр. София
👉🏼 Микроблейдинг   Микроблейдинг обучение с преподавател Гергана Славова

 Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, позната още като „Японска техника за рисуване на косъмчета върху веждите“. Използват се микро игли,...
Fibroblast Plasma Lifting
Posted by Обучителен център Дълголетие | януари 15, 2019
Обучение Обучение по Фибробласт Плазма Лифтинг | Fibroblast Plasma Lifting
Здравейте прекрасни дами, бихме искалаи да ви представим за ВАС и едно ново обучение. #FibroblastPlasmaLifting е козметична процдура за свиване на отпусната кожа или т.нар. НЕоперативен лифтинг, при който с помощта...