Направете салона си привлекателен за бъдещите булки

курс по грим, курс по фризьорство

Сватбеният ден е свързан със сериозни приготовления и финансови разходи. Булките държат да изглеждат ослепително и подбират внимателно професионалистите, които ще им осигурят бляскавата визия. Завършването на курс по грим или курс по фризьорство и отварянето на салон за красота далеч не гарантира редовни посещения на сгодени дами. Като се има предвид печелившата сватбена ниша, не е изненада, че в разкрасителния бранш полагат големи усилия, за да предизвикат интереса на булките. Не е трудно и вие да ги привлечете в своя салон.

 1. Трябва ви добър сайт.

  Първите си впечатления от работата на специалистите в района или града булките обикновено черпят от интернет. Не искате да се откажат от вашите услуги само, защото не разполагате с подходяща онлайн платформа.

 2. Нужен ви е и снимков материал.

  В своя сайт /както и фейсбук, инстаграм и др,/ е важно да споделяте нагледна информация за свършената работа. Не се притеснявайте да помолите булките за снимки от техните тържества. Някои от тях ще се радват да ви помогнат, като изиграят ролята на рекламни лица.

 3. Сватбената брошура ще ви помогне.

  Ако съберете информацията за предлаганите булчински услуги в онлайн или хартиена форма, несъмнено ще впечатлите аудиторията.

 4. Изживяването в салона остава най-важно.

  Сватбеният ден за повечето дами не се повтаря. Професионалистите в салона ще изиграят ключовата роля тук, за да се почувства булката красива и специална. Няма по-добра реклама от доволния клиент, особено за толкова важен повод.

 5. Не забравяйте за контактите.

  Нещо, за което ще чуете за първи път по време на своя курс по грим, курс по фризьорство или друг. В булчинския сектор подходящите контакти са от първостепенно значение. Предлагането на брошури на фирми в бранша или отстъпки за техни клиенти ще създаде идеални условия за партньорски отношения.

автор: Анна Радева

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София

 

КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО :

Варна, Велико Търново, София

 

Публикации

Обучителен център Дълголетие, ваучер за професионален курс
Posted by Дълголетие | September 3, 2018
Изненадайте любим човек с ваучер за професионален курс
Имате желание да направите не просто ефектен, но и полезен подарък. Възможности не липсват, затова сигурно се затруднявате с избора. Ние искаме да ви представим един по-различен подарък, който може...
курс по спа мениджмънт, курс по масаж, курс по козметика
Posted by Дълголетие | July 29, 2018
Спа мениджър – професия на бъдещето
Интензивно развитие търпи спа браншът. Туризмът, многообразието от курорти, неизчерпаемият ресурс от уелнес процедури, конкуренцията от спа салони са само част от факторите, спомагащи за процъфтяването на сектора. Динамичното развитие...
Posted by Обучителен център Дълголетие | July 29, 2018
Успешно завършване на обучение по Професия “Козметик”, специалност “Козметика”, втора степен на професионална квалификация
Курсът беше проведен в учебна база към Обучителен център Дълголетие Център за дерма-козметика и масажи ТианДе, гр. Варна с преподавател Кремена Денева. Удовлетворението е огромно, когато виждаме пламъка в очите и...