Микроблейдинг – така естествено!

курс по микроблейдинг

Микроблейдинг е ръчен метод на полу-перманентен грим. Сравнително нова техника в Европа, но много стара в Азия. Процедурата се състои от използване на острие на няколко игли, разположени в различни ъгли, различни дебелини и дължини. Microblading техниката може да възпроизвежда много фини нишки чрез въвеждане в епидермиса пигменти, използвани в полу-перманентения грим. Тъй като цветът е по-близо до повърхността, изглежда съставен проводници добре определени и могат да бъдат по-тънки от естествени прежди, в зависимост от дебелината на острието. С тази техника за коригиране на веждите премахване на явлението „разпространение“ на пигмент в епидермиса.

Основната разлика от обичайният полу-перманентен грим е, че за Микроблейдинг не се нуждаете от машина. Пигментите се поставят ръчно в кожата. Лама слайдове с деликатен натиск на ръката върху кожата.

Този метод е подходящ за всеки, който иска да подобри веждите си как изглеждат. Резултатите са линии, които имитират коса с естествен, независимо от размера на вежддата. Лица, страдащи от алопеция или всяко друго състояние, което причинява загуба на коса, Микроблейдинг техниката предлага огромни ползи, това важи и за тези, които просто не са доволни от външния вид на своите вежди.

Не трябва да забравяме, че техниката Микроблейдинг е за създаване на прецизни линии. Непосредствено след процедурата, веждите да изглеждат перфектни и естетсвени. За окончателното им определяне след няколко седмици се изисква ретуш в повечето случаи (ако говорим за млада кожа).

Курс по Микроблейдинг: Варна, Велико Търново, София, Сливен

Публикации

СAЛОНИТЕ ЗА КРАСОТА СЛЕД COVID-19
дистанционно обучение
салоните за красота при икономически спад