Курс по Миглопластика | Петрич, Симона Златкова

курс по миглопластика петрич, с преподавател Симона Златкова

Курс по Миглопластика Петрич

Преди да ви представим нашият курс по миглопластика Петрич е редно да ви обясним какво представлява самата процедура. Миглопластиката е козметична процедура, която е предназначена за подобряваното на миглите. Чрез нея се подобрява външният им вид, като могат да изглеждат по-дължи, по-плътни или- по-естествени. Тези ефекти се постигат, чрез различни обемни техники. (косъм по косъм, 2Д, 3Д или руски обем).

Поставянето на мигли представлява поставяне на изкуствени мигли между и върху естествените ни мигли. Самото залепване се постига със специално лепило, предназначено за по-дълга издръжливост и устойчивост на миглите. Използват се и специфични инструменти за по-лесна работа. От изключително голямо значение е специалистът по поставяне на мигли да се съобрази с желанията на своите клиенти. Но също така трябва правилно да се прецени, какъв краен ефект би бил най-подходящ спрямо формата на лицето и на очите на съответният клиент.

Всеки, който иска да придобие всички знания за миглопластиката и да се научи сам да поставя мигли, трябва да запише лицензирано обучение! По този начин знанията, които ще получите ще са не само на теория! Най-важното е да можете правилно да работите практически и да усвоите техниките на миглопластиката! А това може да се случи само и единствено, ако получите практическо обучение, с което ще имате възможността да се упражнявате върху реални модели, в реална работна обстановка!

Ако смятате и вие като нас, че това е правилният път към успеха, значи курс по Миглопластика Петрич е тояно за вас!

Преподавател: Симона Златкова
Място на обучението: гр. Петрич, ул. Тетово 5 – Учебна база: Салон за красота „SN Studio“
Форма на обучение: практическа присъствена част и дистанционна теоретична
Начин на плащане: по банков път
Старт: след записване

Цени на курсовете:

Курс Миглопластика по метода „Косъм по косъм“

540 лв – с Удостоверение за професионална квалификация
420 лв – с Фирмен сертификат
Продължителност – 1 ден практика

Курс Миглопластика по метода „Обемни техники – 2D-3D Руски обем “

840 лв – с Удостоверение за професионална квалификация
720 лв – с Фирмен сертификат
Продължителност – 1 ден практика

Комбиниран курс миглопластика „Косъм по косъм и обемни техники – 2D, 3D и руски обем“

1140 лв – с Удостоверение за професионална квалификация
1020 лв – с Фирмен сертификат
Продължителност – 2 дни практика

курс по миглопластика петрич, с преподавател Симона Златкова
Преподавател: Симона Златкова
лого на преподавател Симона Златкова

Защо да изберете това обучение?

Курс по Миглопластика Петрич, с преподавател Симона Златкова е подходящ както за начинаещи, така и за козметици, които искат да надградят знанията си/искат да предложат нова услуга в своят салон;
Това обучение се подходящо за курсисти, които разполагат с много малко време или пътуват от чужбина, заради по-кратката продължителност;
Набляга се върху практическите знания и умения на курсиста. Пректикува се върху кукла и жив модел;
Всеки курсист получава индивидуално внимание от страна на висококвалифициран преподавател, който е и действащ практик;
Кандидатите се подготвят на необходимото ниво за работа в салон веднага след курса;
Всички необходими материали и оборудване не се заплащат допълнително, те са включени в таксата за обучение;
Обучението се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста и това на преподавателя.

Какво се включва?

  • Курс по Миглопластика Петрич предлага възможност за завършено обучение с документ за професионална квалификация или фирмен сертификат – изборът е на самия курсист. Удостоверението за професионално обучение потвърждава успешното завършено обучение и придобитите знания в областта на миглопластиката.
  • По време на курса учебната база подсигурява всички необходими материали и инструменти, които са нужни на курсиста за практическите занятия. По този начин курсиста има възможността да получи най-адекватно своето практическо обучение, като се упражнява в реална работна среда, върху кукла и модел.
  • Обучението се води от акредитиран преподавател, който е действащ практик. Това е от съществено значение за този тип обучения, понеже се акцентира върху практическите умения. Ние като обучителен център, гарантираме на обучаемите, че ще бъдат добре подготвени да прилагат наученото в реални условия;
  • Графика за обучение се създава, на база свободното време на курсиста и преподавателя. Това е още една причина, този тип обучения да са едни от най-предпочитаните, защото може да се предвиди точното време, което е необходимо да се отдели.
  • Възможности за консултация до 3 месеца след завършване на
обучението. Всеки курсист има възможността да разчита на съдействие по даден казус от своя преподавател. Така неговият старт на кариерата му, може да бъде сравнително по-уверен.
  • Ако сте заинтересовани да участвате в този курс по Миглопластика Петрич и искате да научите повече за подробностите, цените и различните възможности за сертификация, препоръчваме да се свържете директно с организаторите на курса. Те ще ви предоставят цялата необходима информация, за да можете да направите информиран избор относно вашето обучение.

Мнения на курсисти

5.0/5 review rating 5  в Google | 5.0/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

мнение на курсист Симона Златкова
отзиви-общи
отзиви-общи
общи отзиви
общи отзиви

Условия на провеждане на курса

Вие сами трябва да направите своят избор, какъв вид ще е вашето обучение за курс по Миглопластика Петрич.
Вие сами трябва да направите своят избор, какъв документ ще искате да получите след края на своето обучение.
За да се включите в курс за Миглопластика, с Държавна дилома-Удостоверение за професионално обучение, е нужно да имате най-малко 16 г. и завършен минимум 10 клас.
Ще трябва да обсъдите със своят преподавател желаните от вас дати за обучение.
Вие трябва преди записване в курс по Миглопластика Петрич да подготвите следните документи:

  • Копие на Диплома за завършено средно или висше образование, но минимум удостоверение за завършен 10ти клас.
  • Медицински документ заверен от лекар (в него да пише, че участието в съответния курс не му е противопоказно)
  • 4 бр. снимки (3,5 х 4,5 см)

За практиката са необходим/и модел/и. Препоръчително е да осигурите такива, в краен случай можете да се обърнете към преподавателя, за да ви помогне в намирането на такива.

Записване

За гр. Петрич ☎️ 0894 822 441 ☎️ 0899 982 561, за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Трябва да се свържете с избрания преподавател по телефон или да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси. Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, изброени по-горе /диплома, медицинско, снимка и пр./ и ги приложете към останалите документи, които изпращате.

Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.

Получател: „Академия за професионални обучения“ ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ДЪРЖАВНО УДОСТОВЕРЕНИЕ

След завършване на курс по Миглопластика Петрич, част от професия Козметик с Държавна диплома, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионално обучение,  което е официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на анлийски език.
Сертификат на български език

❗️Сертификата е фирмен документ, той не е държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение за професионално обучение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
удостоверение за професионална квалификация
Фирмен Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курс Миглопластика
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Публикации

Курсове по миглопластика София
Курс по Миглопластика Пловдив, с преподавател Мелани Янкова