Курс мъжко подстригване и бръснарство
Винаги ли сте мечтали да станете бръснар?

Или може би имате опит, но се чувствате немотивирани или имате нужда от вдъхновение? В чрез Академия Дълголетие и Салон за красота „Pellucci“ предлагаме курсове за бръснар в Ботевград. Независимо дали искате да научите основите на бръснарството или да развиете нови умения, нашите курсове ще ви помогнат да напреднете в кариерата си.

За да изглежда един джентълмен изтънчен са нужни няколко професии, но най-вече бръснар.
– Оливър Голдсмит

Ето защо сме най-добрите

Нашата философия за обучение революционизира бръснарската и мъжката фризьорска индустрия. С акцент върху практическа подготовка под ръководството на професионални бръснари ние обучаваме изключително силни бръснари, които могат след това да започнат работа в един от най-добрите бръснари и салони.
Академия Дълголетие в партньорство със Салон за красота „Pellucci“, използваме практически подход, за да развие потенциала на бръснарите. Всеки курсист се обучава с реални модели за практика, което дава по-добри резултати за по-кратък период от време. Просто казано, колкото повече подстригвания и бръснене правите, толкова по-добро обучение ще получите. Нашите обучители, ви осигуряват подкрепа при всяко подстригване и бръснене, така че получавате постоянна обратна връзка за подобряване.

Условия на провеждане на курса

Нашите курсове за бръснарство и мъжко подстригване ви помагат да изградите основни знания за бръснарството, да структурирате всяка стъпка, да усъвършенствате техниката си и да подобрите скоростта на подстригване и оформяне.

Ние сме експерти в обучението на начинаещи и напреднали стилисти.

КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО | БОТЕВГРАД
МОДЕЛЪТ ЗА ОБУЧЕНИЕ НA АКАДЕМИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ и Pellucci
  •  Курсовете се провеждат в barbershop през работния ден
  •  Курсът включва теоретични уроци и практически занятия
  •  Малък брой курсисти, до 3 души
  •  Малкият размер на групите насърчава постоянно взаимодействие с преподавателския състав
  • Курсовете се водят от топ професионалисти в бръснарството
  • Участниците имат достъп до дистанционно обучение по теория и допълнителни материали
  • Участието в курса развива професионални навици сред участниците
  •  Курсовете са насочени към незабавното прилагане на научените умения

КУРС МЪЖКО ПОДСТРИГВАНЕ И БРЪСНАРСТВО

Продължителност на обучението: 150 учебни часа
Място на обучение: Салон за красота „Пелучи“, 📍гр.Ботевград бул. 3-ти март 85
Преподавател: Марио Наков
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Свидетелство за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение
Цена на обучението: 1 020 лв
Начин на плащане: по банков път
Старт: по запитване

1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните центрове на фирмата.
2. Практиката се на реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
3. Необходимо е предварително записване.
4. Таксата за курса се заплаща на  три вноски.
5. Възможност за работа в салоните към Обучителния център или други престижни салони.

курс-фризьорство-ботевград
Марио Наков
преподавател

НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Вашият преподавател ще ви научи на практически умения и техники, които след това можете да използвате на собственото си работно място. Те ще ви предоставят безброй съвети и прозрения, които да ви помогнат да напреднете и да успеете.

Нашите преподаватели са тук, за да вдъхновят следващото поколение млади и амбициозни нови бръснари, но преди всичко, тяхната страст е това, което правят. 

Дълголетие лого

Професионализъм, високо ниво на практическо обучение и индивидуално отношение.

Диплома при завършване

След завършване на обучение за цяла професия Фризьор издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – фризьор във всички фризьорски, салони за красота  и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Държавно Свидетелство за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес като ФРИЗЬОР на свободна практика.

След завършване на обучение по модул от професия Фризьор, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – спрямо обучението, което сте преминали във всички фризьорски, салони за красота  и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Държавното Удостоверение за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Държавно Свидетелство за професионална квалификация
Свидетелство за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Държавно Удостоверение за професионална квалификация
удостоверение за професионална квалификация
Сертификат
Сертификат - Женя
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужно ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност