Курс ламиниране на мигли и вежди | Еманоела Карагьозова , гр. Варна

Място на обучение: гр. Варна

Преподавател: Еманоела Карагьозова
Адреса на салона е: гр. Варна, ул. Васил Априлов 25

Курс модерна технология за перфектни ,естествени вежди “Ламиниране на вежди
?ПРОМО цена за записалите се и на двата модула

Веждите са едни от най-важните и привлекателни части на женското лице. За да успокоите непокорните косми, за да придадете на веждите естествена форма и блясък, това ще помогне на популярната процедура за ламиниране.
Ламиниране на вежди-спестете време от ежедневно нанасяне на помада,молив или сенки за очи.

Има няколко важни стъпки, на които ще усвоим техниката на работа
Програма:

•моделиране – насочено към създаване на формата на веждите, която е идеално подходяща за типа на човека и подчертава естествената красота
•оцветяване – позволява да получите желания цвят и да го запазите за дълго време
•лечение – помага за възстановяване на структурата на веждите, за решаване на проблема с тяхната загуба
•правилна преценка за избора на цвят при клиент(колористика)
•ценообразуване и маркетингов подход,как да наберем повече клиенти

 

Освен че допринасят за съблазнителния поглед на жените, миглите имат своята функция и роля. Предлагаме някои любопитни факти:
?Миглите защитават очите. Подобно на веждите, малките косъмчета по клепачите задържат мръсотията, потта, водата, заедно с други частици от околната среда. Въпреки че предпазват очите, е възможно някоя мигла да попадне в тях и да ги раздразни.
?Те падат ежедневно – губим между една и пет мигли всеки ден. Цикълът на растеж на миглите е много по-къс, в сравнение с този при косата. Това е и една от причините да не са много дълги.
?Миглите растат в три периода – анагенна фаза – период на активен растеж, катагенна фаза – преходен период, и талогенна фаза – период на покой. Във всеки един момент 90% от миглите се намират във фаза на активен растеж. Така че, ако подстрижем миглите, те ще пораснат отново след около пет месеца.
?Има голяма разлика между горните и долните мигли. Тези, които се намират на горния клепач, са много повече, в сравнение с тези, които се намират на долния. В действителност те наброяват около 200 – 300. За сравнение, миглите на долния клепач са около 100.
?Различават се и по дължина. Тези, които се намират в средата на клепача, са по-дълги, в сравнение с миглите от двете му страни.

Много момичета се интересуват от ламиниране на мигли и какви са неговите предимства. Процедурата се рекламира активно, наричайки я естествена алтернатива на миглопластиката. Но наистина ли е? Разберете защо трябва да ламинирате миглите и веждите. Прочетете за всички плюсове и минуси за процедурата.
Производителите на продукти за фиксиране на БОТОКС твърдят, че с помощта на продукти майсторите могат:
• увеличаване обема на миглите до 30%
•сгъстяване на миглите с 40%
•по наситен цвят без използването на боя
? Какво е ламиниране на вежди? Това е тяхното фиксиране и оформяне с използване на кератинов състав. Има следните видове процедури: •Моделиране. Технологията ще помогне да се определи формата, защото освен кератин майсторът използва средства за претегляне.
•Оцветяване. Веждите се нанасят върху съставите с багрилото на избрания оттенък.
•Терапевтична. Master прилага продукти с копринени протеини, растителни екстракти, витамини.
✔️ Ламинирането на миглите и веждите спестява ефекта от един месец или повече. Когато ефектът изчезне, трябва отново да извършите такава фиксация и подреждане. Колкото повече процедури преминавате, толкова по-здрави ще изглеждат веждите и миглите. Продължителността и технологията на процеса зависят от използваните средства и от компетентността.

 

ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ
Ламинирането стигна до веждите. И докато се чудите дали да хвърлите пари на следващия козметичен трик, ще ви разкажем какво обещава новата процедура.

 Струва ли си да се чака ефекта върху ламинирането на веждите
? По време на ламинирането структурата на косата се възстановява на няколко етапа.
? ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕРАВНОСТИ
?ПИГМЕНТАЦИЯ
?ЗАЩИТА


Тази процедура в салона е абсолютно безболезнена и ще отнеме около час, в зависимост от дебелината и сковаността на космите. На първия етап, веждите се почистват с помощта на специални обезмасляващи тоници. Кожата наоколо се третира със защитно средство, за да се намали дразненето. След това козметикът прилага състав за ламиниране. По същество това прилича на оцветяване: с помощта на четка, веждите са покрити със специален инструмент, а космите са поставени в правилната посока, за да се създаде желаната форма и огъване.

Веждите имат люспеста структура с големи пори, през които се абсорбират препарати, затова, използвайки популярна процедура, с нея може да се постигне положителна динамика на молекулярно ниво. Освен лечение ние издърпваме космите по линията на растеж, и коригираме посоката им ще придадем цвят,който перфектно ще завърши нашата желана визия.Продължителността на процедурата е 40-45 минути.

•Продължителност на обучението – 6 академични часа.- един ден
•Обучнието се провежда с материали на учебния център
•След завършване на курса има възможност за закупуване материали за работа.

След успешно завършване на курса получавате:
✔️Удостоверение държавни признат документ в България и ЕС
✔️Сертификат -фирмен документ

Ламиниране на мигли с ботокс и боядисване?
?Ламинирането-трайно извива вашите мигли
?Лифтинга-трайно повдига миглите от корена
?Ботокса-подхранва миглите в активният им стадий на растеж
?Боядисването-придава цвят и изразителност

Ламиниране на миглите и веждите: плюсове и минуси

Козметичните продукти за процедурата съдържат много хранителни вещества, така че прилагането им е полезно във всеки случай. В допълнение към терапевтичните свойства на ламинирането на миглите и веждите има такива предимства:

Няма нужда да използвате спирала и молив. След процедурата цветът на косъма става по-тъмен. Не е нужно да ги рисувате сутрин.
Няма нужда от надраскване(микроблейдинг).Формата се поддържа през целия ден.
Ежедневната ви рутина не се променя: плувайте в басейна, спите в удобна поза,песещавате сауна и козметик без притеснение.
Рядко причинява алергични реакции,шанса за такава е 1%.Технологията трябва да бъде пропусната от тези,които страдат от индивидуална непоносимост към някои компоненти.

Публикации

Кислородна терапия-Мариана Младенова
Преподавател Женя Янкова-Маникюр, педикюр и ноктопластика
КУРС ПО МЕЗОТЕРАПИЯ С ДЕРМАПЕН В ГРАД ВАРНА | КРЕМЕНА ДЕНЕВА