Курс по Дизайн и оформяне на вежди | Бургас, Петя Стоянова

Курс дизайн и оформяне на вежди, Бургас, Петя Стоянова

Дизайн, оформяне и боядисване на вежди

✔️ Диплома – фирмен сертификат или Удостоверение
❗️Удостоверението е държавно признат документ в България и Европейския съюз, който ви дава законно право да работите. Документът е по образец на МОН и дава право за упражняване на технологията във всички козметични салони и студия в ЕС. Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.
❗️Сертификата е фирмен документ , той не държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

Цена на обучението: 400 лв
Документ: Удостоверение за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение

Цена на обучението: 280 лв
Документ:Фирмен сертификат

Продължителност на обучението: 1 ден по 6 часа

Комбинирани курсове

Цена на обучението: 800 лв
Документ: Удостоверение за професионална квалификация + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение

Цена на обучението: 620 лв
Документ:Фирмен сертификат

Продължителност на обучението: 2 дни по 6 часа

Курс дизайн и оформяне на вежди, Бургас, Петя Стоянова

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУРСОВЕТЕ В ГРАД БУРГАС С ПРЕПОДАВАТЕЛ ПЕТЯ СТОЯНОВА:

Място на обучение: гр. Бургас, ул. “Васил Левски” 16, Студио Petya Stoyanova BEAUTY Studio & Academy
Преподавател: Петя Стоянова
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Начин на плащане:по банков път или в брой
Старт: по запитване
курс миглопластика, Бургас
Петя СтояноваПреподавател-Миглопластика, Бургас
Преподавател: Петя Стоянова
petya stoyanova logo

Петя Стоянова е основател на VIP Lashes Academy.
Работи съвместно с „Дълголетие “ като преподавател по Миглопластика ( Базово ниво и Мастър клас ), Микроблейдинг, Ламиниране на мигли, Дизайн-оформяне и боядисване на вежди.
Специалист по Миглопластика , класическа и обемна техника , както е и една от първите в България, която извършва процедурата Долна миглопластика ( Удължаване на долни мигли ).
Завършила е много надграждащи курсове: NSB Beauty Center, Lovely Brows Academy, Volume Lashes Bulgaria, както и много Семинари и надграждащи курсове.
Петя Стоянова притежава 2-ра степен на професионална квалификация по професия „Козметик“.

ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ДЪРЖАВНО УДОСТОВЕРЕНИЕ

След завършване на обучение по „Дизайн и оформяне на вежди“, част от професия Козметик с Държавна диплома, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионална квалификация,  което е официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – спрямо обучението, което сте преминали във всички салони за красота, СПА центрове и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Държавното Удостоверение за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език.
Сертификат на български език

ДОКУМЕНТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ С ФИРМЕН СЕРТИФИКАТ

След завършване на обучение по „Миглопластка“, част от професия Козметик, с Фирмен Сертификат ние издаваме:

Сертификат на анлийски език.
Сертификат на български език.

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
удостоверение за професионална квалификация
Фирмен Сертификат
Миглопластика-Петя Стоянова
  • ❗️Удостоверението е официално признат документ от Министерство на образованието и науката и важи в България и Европейския съюз. За да работите като специалист в областта, трябва да притежавате такава официална диплома. Държавното Удостоверение за професионално обучение, Ви дава законното правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика. Документът е по образец на Министерство на образованието и науката.
    ?? Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден ?? Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.
  • ❗️Сертификата е фирмен документ, той не държавно признат и няма официална стойност.
  • ❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
    * Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

европас

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Снимки от Обучения по Миглопластика с преподавател Петя Стоянова

Публикации

Курс по Микроблейдинг, Бургас, Петя Стоянова
Дизайн, оформяне и боядисване на вежди-903-500
курс оформяне на вежди с конец, Варна, Кремена Денева