Изненадайте любим човек с ваучер за професионален курс

ваучер за подарък

Омръзнало ли ви е да се чудите какво да подарите на любим човек с идеята, че искате да го изненадате с оригинален подарък?

ваучер за професионален курс

Имате желание да направите не просто ефектен, но и полезен подарък.Има толкова много поводи за празнуване, в които искаме да зарадваме близките хора!

Възможности не липсват, затова сигурно се затруднявате с избора.

Ние искаме да ви представим един по-различен подарък, който може не само да зарадва своя притежател, но и да промени живота му. Направихме специален ваучер, който можеш да подариш на близък човек и истински да го зарадваш! Обучителен център Дълголетие ви дава възможност да закупите ваучер за професионален курс.

Нашите курсове

Чуйте вашите близки, обърнете внимание на техните желания и умения. Възможно е те отдавна да обмислят завършване на допълнително обучение. А може просто да показват талант и интерес в определена област. Защо тогава не им предложите шанс за нов професионален път? Обучителен център Дълголетие предлага разнообразни курсове в областта на естетиката, спа и уелнес сектора. Даваме възможност за квалификация във всички разкрасителни направления – курс по козметика, курс по грим, курс по ламиниране на мигли, курс по микроблейдинг, курс по маникюр, курс по миглопластика, курс по фризьорство, курс по масаж.  Предлагаме още и обучения в уелнес сферата от курс по масаж до курс по спа мениджмънт. А сред най-актуалните ни професионални възможности е курсът за социален асистент, с който поставяме началото и на обществените обучения.

курс по професионален грим

Възможности за реализация

Курсовете към Обучителен център Дълголетие се осъществяват съвместно с доказани специалисти, работещи активно в областта. Обученията са в реална среда, което е от голямо значение за успешното овладяване на професиите. Не спираме да подкрепяме и да помагаме на възпитаниците си и след завършването им. Всички тези фактори спомагат за успеха на нашите курсисти. Благодарение на обученията, напълно съобразени с европейските изисквания, бъдещите специалисти получават възможност за работа не само в страната, но и в чужбина. Голям брой от нашите кадри вече са реализирани професионалисти из целия свят. Нашата визитна картичка са безбройните доволни курсисти, намерили мястото си на пазара на труда. Подарете шанс за развитие, шанс за промяна, шанс за нов живот – изненадайте близък с ваучер за професионален курс.

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Пловдив, Бургас, Видин, Банско, Ботевград