БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА: “Професионален грим за абитуриенти”

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА: “Професионален грим за абитуриенти”

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА: “Професионален грим за абитуриенти” ??????

Привилегия е да си част от най-важните моменти на хората. Разкрасителният екип на абитуриентките вижда последните мигове на младите момичета преди да се впуснат в живота на възрастните. Тези моменти се оказват специални не само за девойките, но и за техните фризьори и гримьори. По време на приготовленията специалистите дават много повече от завършена визия – те създават празнично настроение, самочувствие, усещане за женственост. Това е причината младата гримьорка, Мария Сланева, да желае да вземе участие в специалния ден на 10 момичета в затруднено положение. Нека да й помогнем в това нейно благородно начинание.

Приемаме Вашите предложения: Как да достигнем до наистина нуждаещи се млади момичета, които да зарадваме и да накараме да се чувстват специални?

Очакваме ваши мнения и коментари на имейл [email protected]

Обучителен център Дълголетие, Сдружение Академия за образователни иновации – Дълголетие и Професионален гримьор Мария Сланева предприемат благотворителна инициатива “Професионален грим за абитуриенти” на 10 абитуриента в периода от 20 до 27 май.

мария сланева курс по грим

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна