Обучителен център Дълголетие предлага не само практическа, но и езикова подготовка за работа в чужбина

езикова подготовка за работа в чужбина

Нашият курс по разговорен английски за работа в спа център ви дава възможност да се реализирате в желаната професионална област на желаното място. Ако досега сте смятали, че нивото ви на английски не отговаря на стандарта за работа в чужбина, ние ще ви помогнем да подобрите своите езикови умения. Вече можете да получите знания, увереност и опит в практически ситуации за успешна реализация извън пределите на България. Обучението е специално ориентирано към езиковата компетенция за работа във фризьорски салон, козметичен център и SPA център.

Възможности

езикова подготовка за работа в чужбина

Мечтаете да пътувате, да срещате нови хора, да изпитате различни емоции. Всичко това може да се случи, докато практикувате своята професия в сферата на бюти индустрията. Добрият английски е не просто препоръчителен, а задължителен за целта. Той ще ви отвори врати към реномирани центрове за красота и релакс по целия свят.

Цели на курса

езикова подготовка за работа в чужбина

Придобиването на увереност при комуникация с клиенти на английски език е основната цел на курса по разговорен английски за работа в спа център. Подобряването на вече съществуващите знания и тяхното обогатяване е друг приоритет на обучението. По време на курса се търси още развитие на употребата на езика не само в работата, но и в ежедневието. Работи се в посока подобряване на всички аспекти на владеене на английски – слушане, говорене, четене и писане. Основен дял на обучението е новата лексика специфична за работа в бюти индустрията. Обсъждат се конкретни ситуации, свързани не само с вече назначени кадри, но и с тепърва явяващи се на интервю за работа.  

Методика на преподаване

езикова подготовка за работа в чужбина

Два са модулите, в които се провежда обучението. Първият модул обхваща общ английски за комуникация в ежедневието. Вторият модул е съставен от специфичната терминология за дейност в разкрасителната индустрия. Работи се в малки групи, като обученията се провеждат само от професионалисти с опит в сферата. Използват се аудио и видео уроци, които доближават практическите упражнения до реалната среда. Материалите и учебниците се предоставят безвъзмездно за целите на курса. Обученията могат да бъдат съобразени изцяло със свободното време на курсистите – след работа и през уикенда. Изготвят се учебни планове спрямо текущото входящо ниво на обучаващите се. За финал на курса се провежда изпит, при успешно полагане се получава свидетелство за придобити умения.

Автор: Анна Радева

 

Записване

Обучението е в малки групи, до 8 души, с продължителност от 100 учебни часа. След приключване на курса и полагане на изпит получавате сертификат за преминато обучение.

Начална дата: 15 януари 2018 г.

График: вторник и четвъртък от 18:30 до 21:00, събота от 9:30 до 15:00.

Цена: 580.00 лв.

ЗАПИШИ СЕ на 0988 862 070 .

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Пловдив

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна