Микроблейдинг за мъже?

Микроблейдинг за мъже?

Да! Веждите не са специфични само за нежня пол.
Както мъжете, така и жените имат вежди и често страдат от подобни проблеми и разочарования. Загуба на коса, изтъняване т.н.

Външен вид
Днес мъжете се грижат за външния си вид, не по-малко от жените. Мъжете от всички възрасти искат да изглеждат добре.

Процедурата една и съща ли е при жените и мъжете?
Един от водещите италиански майстори в Microblading и перманентен грим на веждите, Нeли Димитова, казва, че процедурите са по същество са подобни, но имат своите специфики. Мъжките вежди имат по-малко извивки. Чрез манипулиране на веждите на мъжете, вие можете да създадете симетрия с реалистични косъмчета, които създават „чист“ и спретнат вид.

Целта е да се оформят, почистят веждите и да се създаде естествен вид.

Изглежда ли естетствено ?
Когато жените си направят микроблейдинг или перманантен грим, те често го съобщават на всички – „Погледни веждите ми!“ 😉 Мъжете могат да бъдат малко по-дискетни относно това. Относно външния си вид мъжете могат да бъдат доста чувствителни на тази тема. Мъжете не са толкова склонни да кажат, че са си направили перманентен грим и искат крайният резултат да изглежда възможно най-естествен.

Колко е трайността на процедурата?
Трайността е от 1 до 2 години, в зависимост от различни фактори, влияещи върху процедурата. Въпреки това, се препоръчва извършване на поддръжка до една година, за да се запази формата и наситеността на пигмента.

Един от водещите италиански майстори в техниката за микроблейдинг и перманентен грим на вежди, наречен SOPRCCIGLIO RELISTICO’ ( РЕАЛИСТИЧНА ВЕЖДА), Нели Димитрова, е усъвършенствала изкуството да проектира уникални вежди за всяко лице и е призната за своята работа в областта на перманентения грим. Тя участва в национални публични изяви, телевизионни предавания и представя техниката си на международни форуми и конференции.

Нели Димитова е от екипа на Ennio Orsini International School of Dermopigmentation

Ако имате интерес да надградите своите умения и желаете да направите една крачка напред в кариерата си, вижте на следния линк нашето предложение за Мастър клас обучение: https://www.dalgoletiebg.com/курс-перманентен-грим-нели-димитрова/

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна