Колко струват модерните по-плътни и гъсти вежди?

Харесват ви веждите на Кара Делевин, тези на Лили Колинс или Джесика Алба? Манията на знаменитостите по татуиране на малките косъмчета отдавна вече е утвърдена тенденция. Възможността да ги постигнете се оказва съвсем реална и ви очаква във всеки втори салон. С търсенето се увеличава предлагането, а това често влияе и на качеството. В опит да ни привлекат към клиентския си кръг, салоните пускат апетитни промоции, изкушаващи ни да нашарим веждите си подобно на звездите. Каква роля играе цената на процедурата и какво я определя?

От 99 до 300 лева – микроблейдинг за всички

курс по микроблейдинг

Оказва се, че татуирането на веждите не е недостъпен разкрасителен метод, като могат да си го позволят широк кръг от дами. С навлизането на практиката в страната, специалистите по перманентен грим и предлаганите курсове по микроблейдинг стават все повече с всяка изминала година. Изкушението да се лишиш от голяма част от поддръжката на веждите е сериозно. Кой не иска да забрави за молива и четчицата за приглаждане. Красивите вежди по всяко време са на една игла разстояние и ще останат такива поне година, година и половина.

Излиза ли евтиното скъпо в крайна сметка

курс по микроблейдинг

Няма еднозначен отговор на този въпрос. И най-добрите майстори имат своето начало. Винаги определяща е работата, но не винаги е възможно тя да бъде проследена предварително. Истината е, че повечето професионалисти ценят труда си и обикновено изискват адекватно заплащане за своята дейност. Това е причината и цената да бъде някакъв ориентир за данните на твореца. Добра работа – добра оценка. Да би трябвало да е така. Но на всички ни е ясно, че не е. И все пак можем да използваме и нея за ориентир, ако друг липсва или не е надежден. В много от случаите твърде ниската цена е съмнителна, а твърде високата, несъотвестваща на пазарната оценка.

Микроблейдингът е прецизна и трудоемка процедура

курс по микроблейдинг

И решението кой да оформи и сгъсти веждите ви не бива да е прибързано. Характерът на разкрасяването е постоянен и ще се събуждате дълго време с резултата. Освен сертифициран курс по микроблейдинг, авторът на новите ви вежди се нуждае и от опит. Практиката е неделима част от успешния резултат. Самата процедура трае около три часа, до известна степен е обезболена и постигнатото се вижда веднага. Около месец след изрисуването е наложително второ посещение за ретуш, който цели затвърждаване на ефекта и изпипване на детайлите. Поддръжка на веждите се налага веднъж годишно.  

За повече информация: http://микроблейдинг.com/

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна