Курсове за маникюр

Курс за маникюристи

Добре дошли в Академия Дълголетие® – вашето място за професионално обучение и кариерно развитие в областта на маникюра! Ние сме тук, за да ви предложим вълнуващ курс за маникюристи с гъвкав график, който да отговаря на вашите нужди и обстоятелства.

🎓 Държавна Диплома за маникюрист: С нас можете да бъдете сигурни, че получавате качествено образование, което ви дава възможност да участвате в изпит за държавна диплома. Сертифицираните ни програми гарантират, че ще получите признати квалификации в областта на маникюра.

👩‍🎓 Практически Обучения и Отлична Среда на Обучение: Предлаганите курсове за маникюристи включват обширни практически обучения, осигуряващи ви възможността да развиете уменията и техниките си в реални условия. В Академия Дълголетие® създаваме уютна и стимулираща образователна среда, където може да се чувствате уверени и вдъхновени.

💻 Дистанционно Онлайн Обучение по Теория: Разбираме, че вашето време е ценно. Затова предлагаме и възможност за дистанционно онлайн обучение по теория, което ви позволява да учите удобно от вкъщи или откъдето и да е удобно за вас.

👨‍🏫 Избор на Преподаватели: При нас имате възможност да избирате между няколко опитни преподаватели във вашия град. Нашите преподаватели са внимателно подбирани и отговарят на определени стандарти и изисквания, за да ви осигурят висококачествено обучение.

💸 Гъвкави Цени и Опции: Цените на курсовете варират в зависимост от избрания от вас преподавател. За да получите подробна информация относно цените за всеки преподавател, ви препоръчваме да посетите нашия уебсайт и да разгледате детайлната информация за всяка програма.

Не се колебайте да започнете своята професионална маникюрна кариера с нас! В Академия Дълголетие® вярваме в вашите възможности и сме тук, за да ви помогнем да ги реализирате. Вижте цените на курсове за маникюр  и се запишете сега, за да започнете вашето пътешествие към успешна и удовлетворителна кариера в областта на маникюра!

В природата на жената е да търси начини да изрази творческите си заложби.

За кого е подходящ курса

Курс за Маникюристи е подходящ както за начинаещи, които току-що ще се запознават със сферата на красотата, така и за напреднали, които искат да опреснят своите знания и да развият още повече своите умения.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

Условия на провеждане на курс за маникюристи

Нашият курс по маникюр включва практически уроци по маникюр в реална работна среда – в уютен салон за маникюр, където ще развивате своите умения, работейки с клиенти и усъвършенствайки техниките си.

Освен това, предлагаме и онлайн курс за маникюр за теоретичната част на обучението. Така можете да учите удобно от вашия дом, когато и където искате. Независимо дали търсите практически опит в реален салон или искате да усвоите теоретичните основи на маникюра, ние сме тук, за да ви подкрепим във вашия професионален път.

За тези от Вас, които искат да знаят как се отваря салон за маникюр, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

По време на курс за маникюристи се предлага възможността за обучение върху реални модели.
Осигуряват се всички необходими консумативи и материали за курса, като курсита си закупува персонални инструменти за работа.

Професия маникюрист

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието и науката. Включва солидна теоретична подготовка и много практика.
Основната цел на Дълголетие е да осигури качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на много практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него, професионална етика и предприемачеството.

Оборудване , материали и учебна база по маникюр и педикюр.

Курсистите се обучават в реална работна среда в салони за маникюр и педикюр, съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка – маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр.

Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали и инструменти за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

Курсове за цяла професия

Дълголетие предлага обучения по професия “маникюр, педикюр и ноктопластика” и модули от нея в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица, Ботевград, Видин., Пловидв и Смолян.

Разгледайте посочената информация за всеки курс и направете своят избор!

Обучения по модули: Апаратен маникюр, Медицински педикюр, СПА терапии в маникюра

Предлагаме обучение по модулите, част от специалност Маникюр, педикюр и ноктопластика: Курс Апаратен маникюр, Курс Медицински педикюр Варна, Курс Медицински педикюр София, Курс СПА терапии в маникюра

Разгледайте посочената информация и вижте цени за всеки курс и направете своят избор!

Мнения на курсисти завършили курс по маникюр

5.0/5 review rating 5  в Google | 5.0/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

отзиви маникюр Ирена Филипова
отзиви маникюр Ирена Филипова
Отзиви за Силвия Видинова
Отзиви за Силвия Видинова
отзиви маникюр Галя Лазарва
отзив Илка Николова
Отзиви за Силвия Видинова

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Преподаватели

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по маникюр. Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Висококвалифицирани преподаватели, имащи за цел да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист и да развиват и усъвършенстват уменията му в процеса на практическа работа.

Преподаватели София

Преподаватели Варна

Преподаватели Бургас, Ботевград, Видин, Смолян

Преподаватели Пловдив

Преподаватели Велико Търново

Реални умения за практикуване на професията маникюрист-педикюрист

Едно от най-големите предимства на курсовете е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория.
По-голямата част от предлаганите курсове маникюр в Дълголетие е практическа, което гарантира, че след като завършите, освен диплома за маникюрист, ще имате практически умения и увереност да започнете да работите веднага с клиенти, без притеснения.

Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели.
Гъвкавост в учебните часове – часовете са съобразени със свободното време на курсистите.
Обучението се провежда в реална работна среда , а практическите занимания се провеждат с професионална техника, инструменти и продукти.
Обучението се провежда в малки групи от двама до трима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас.
Придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен маникюрист.
Осигуряват се всички необходими консумативи и материали за курса по маникюр, като не се налага допълнително заплащане за такива.
Работа
  1. Предлаганият курс за маникюристки се провежда от преподаватели практикуващи и имащи завидна клиентела. Предимството на това е, че усвоявате и най-малките тънкости и новости в света на ноктопластиката, маникюра и педикюра.
  2. Курс по маникюр е съвкупност от много техники, тънкости, които могат да ви бъдат предоставени само от действащи професионалисти, работещи активно с клиенти.
  3. При нас ще се научите на бързо, качествено и модерно изработване на маникюр, педикюр, декорации и ноктопластика.
  4. Нашето най-голямо предимство през годините е честността и уважение и индивидуалния подход.
Забележки:
  1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните бази на Обучителния център.
  2. Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
  3. Необходимо е предварително записване.
  4. Има възможност таксата за курса да се заплати на две вноски.
  5. Потенциална възможност за работа в салоните на Дълголетие или други престижни салони.
  6. Обучението се провежда с много нагледни материали, актуална информация, следят се новите тенденции в сферата и много и разнообразна практика върху реални модели.
  7. Минимална възрастова граница – 16 години. Максимална – НЯМА.

Мастър Клас Омбре и тънки линии

Мастър Клас Омбре и тънки линии

Мастър Клас Парафинова терапия

Мастър Клас Парафинова терапия

Мастър Клас 4Dрози

Мастър Клас 4Dрози

Мастър Клас Зинми изкушения и работа с 4D пластелин

Мастър Клас Зинми изкушения и работа с 4D пластелин
Диплома за маникюрист

След завършване на обучение за цяла професия „Маникюрист-педикюрист“ издаваме Държавно Свидетелство за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – маникюрист във всички салони за красота  и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

След завършване на обучение по модул от професия „Маникюрист-педикюрист“, ние издаваме Държавно Удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – спрямо обучението, което сте преминали във всички, салони за красота  и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Свидетелство за професионална квалификация
Свидетелство за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Държавно Удостоверение за професионална квалификация
удостоверение за професионална квалификация
Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курс Маникюр, педикюр и ноктопластика
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

График на курса

Всички наши курсове по маникюр се провеждат в график съобразен със свободното време на курсиста и неговите индивидуални нужди. Практиката се провежда в реална работна среда в салон за красота.

Обучението е 4 месеца, като имате теория, която четете и практика в реална работна среда – 366 уч. ч.

Графика на обученията е гъвкав и се прави спрямо Вашата заетост и тази на преподавателя. Началната дата на курса се уговаря с преподавателя, за да е удобна за Вас. Колко ще продължи курса зависи от това, как е формиран графика Ви и колко на често взимате часове

Работа
  • След завършване на курса съдействаме за намирането на добро работно място. Създава се практика на непрекъснат обмен на информация между работодателите в бюти сектора и обучителния център.
  • За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика се предлага:

  • като цялостен курс – обучението за втора степен на професионална квалификация с държавна диплома – Свидетелство за професионална квалификация, с която можете да работите като маникюрист-педикюрист.
  • Обучението по отделните подули завършвате с Удостоверение за професионална квалификация.
Галерия