Курс за Удължаване на коса Перник | Снежана Ангелова

Курс за удължаване на коса Перник

Курс за Удължаване на коса Перник

Удължаването на косата е процедура, при която се добавя допълнителна дължина към естествената коса на човека. Този процес се извършва с цел подобряване на визията, постигане на желания стайлинг или преодоляване на проблеми с уредяла или тънка коса. В зависимост от предпочитанията на клиента и техническите възможности, удължаването на косата може да бъде извършено чрез различни методи:

  • кератинови кичури;
  • стикери;
  • зашиване на треси – Холивудско удължаване.

Курсът е идеален за всички, които искат да научат и усъвършенстват техниките за удължаване и сгъстяване на косата. Независимо дали сте фризьор, гримьор или просто обичате красивата коса, този курс е за вас!

Преподавател: Снежана Ангелова
Място на обучение: гр. Перник, ул. Благой Гебрев №38,  Студио „SDAngelova hairstyle“
Цена на обучението: 1500 лв
Начин на плащане: в брой или по банков път
Старт: по запитване

Продължителност на обучението: 80 учебни часа – 50 уч. часа практика/ 30 уч. часа теория ( около 2 седмици)
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Удостоверение за професионално обучение + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение

В КУРС ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА ПЕРНИК СЕ ВКЛЮЧВАТ:

 Всички необходими за обучението материали, консумативи и оборудване. Предоставят се от учебната база.
 Теоритични и практически знания, които са ви нужни, за да започнете да практикувате свободно❗❗❗
 Практически упражнения в реална работна среда – в Учебна база към Обучителен Център Дълголетие „SDAngelova hairstyle“, гр. Перник.
 График съобразен със свободното време на курсиста и на преподавателя.
 Обучение водено от акредитиран преподавател от практиката.
 Курс за удължаване на коса е на достъпна цена и има възможност за разсрочено плащане.
 Държавна диплома – Удостоверение за професионално обучение, за част от професия „Фризьор“, специалност „Фризьорство“.

Какво представляват техниките, които се изучават в курс за удължаване на коса Перник?
Удължаване и сгъстяване на коса

Процедурата „удължаване и сгъстяване чрез кератинови кичури“ обикновено се отнася до използването на кичури или пластмасови пръстени, обогатени с кератин, за удължаване или сгъстяване на косата. Този метод използва кератин, който е естествен протеин, съставен от аминокиселини, които са основна част на структурата на косата. Процедурата обичайно преминава през няколко стъпки! Първо косата се подготвя чрез измиване със специален шампоан за отстраняване на остатъци от продукти и мазнини. След това се изсушава напълно, за да се осигури, че влагата е премахната. Косата трябва да се раздели на секции, за да се улесни прикрепването на кератиновите кичури. Те се прикрепват към малки секции от косата. Това може да стане чрез увиване на кичурите около естествената коса и закрепване с кератинов пръстен или капсула. След като кератиновите кичури са прикрепени към косата, те се затоплят, за да се активира кератинът и да се осигури здраво сцепление с естествената коса. Ако е необходимо, косата може да бъде подрязана и оформена според желанието на клиента. След това косата се изсушава и оформя. За да се поддържа ефектът от процедурата, се препоръчват специфични грижи за косата, включително специални продукти за измиване и подхранване.

Кератиновите кичури се използват не само за удължаване, но и за създаване на по-голям обем и плътност на косата. Процедурата може да бъде подходяща за тези, които искат по-трайно решение за удължаване и сгъстяване на косата, като се поддържа естествен вид и усещане. Въпреки това, е важно да се обърне внимание на грижата и поддръжката на косата след процедурата, за да се гарантира дълготраен и здравословен резултат.

Курс за удължаване на коса Перник

Методът на удължаване на косата чрез стикери предоставя не само ефективно удължаване, но и е изключително щъдящ косата. Също така е и безупречно сливащ се с нея. При този подход се използват специални стикери, които се прикрепят с топлинна обработка. На края на всеки кичур има невидими лепенки, които след като се залепят към основата на естествената коса, се позиционират изключително дискретно. Те не предизвикват дискомфорт и не се усещат при допир!

Удължаване и сгъстяване на коса

Удължаване и сгъстяване на косата чрез зашиване на треси е козметична процедура, при която се добавят изкуствена или естествена коса към естествената, чрез зашиване с игла и конец. Този метод се използва с цел увеличаване на дължината и/или обема на косата.

Процедурата обикновено протича, като косата се измива и подготвя за процедурата. Трябва да бъде чиста и без остатъци от продукти. Косата се разделя на секции, което улеснява зашиването на тресите и прави процедурата по-прецизна. Избират се треси или кичури, които съответстват на желаната дължина, текстура и цвят. Тресите могат да бъдат изкуствени или естествени. Специалист по красота (стилист) използва тънка игла и конец, за да зашие избраните треси към основата на естествената коса. Зашиването се извършва дискретно, обикновено близо до скалпа. След като тресите са зашити, стилистът оформя и подрязва косата според желанието на клиента. Процедурата се завършва със стилизиране на косата.

Този метод предоставя трайно удължаване и сгъстяване на косата. За разлика от някои други методи, зашиването на треси може да създаде по-естествен външен вид, тъй като косата се зашива близо до корените. Важно е обаче да се отделя внимание на правилната грижа за ушитите треси, за да се поддържа здравословният вид и усещане на косата.

Защо да изберете този курс?
  • Курс за удължаване на коса Перник е подходящ за начинаещи, както и за действащи фризьори, които искат да надградят знанията си;
  • С основен акцент на практическата подготовка;
  • Изучават се няколко вида техники за удължаване и сгъстяване на косата: Кератинови кичури; Стикери; Зашиване на треси – Холивудско удължаване;
  • Практика: работа с реални модели в реална работна среда във фризьорски салон;
  • Обучение в малки групи и индивидуално внимание от страна на висококвалифициран преподавател;
  • Предоставя възможност за Държавна диплома съобразно изискванията на Европейския съюз и МОН;
  • Предоставя възможност за Европас приложение на чужд, специално предназначен за работа в чужбина (не е включено в цената на курса);
  • Всички необходими материали и оборудване са включени в таксата за обучение;
  • Обучението се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста.
Защо да изберете курс за удължаване на коса Перник?
    1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните бази на Обучителния център.
    2. Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
    3. Необходимо е предварително записване.
    4. Обучението се провежда с много нагледни материали, актуална информация, следят се новите тенденции в сферата и много и разнообразна практика върху реални модели.
    5. Обучението в курс за удължаване на Перник обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра за онлайн обучение по фризьорство по теория, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.
Курс за удължаване на коса Перник

ЗАПИСВАНЕ ЗА КУРС ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА ПЕРНИК, С ПРЕПОДАВАТЕЛ СНЕЖАНА АНГЕЛОВА

гр. Перник ☎️ 0894 822 441 ☎️ 0899 982 561за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Да се свържете с избрания преподавател по телефон или да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси. Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, изброени по-горе /диплома, медицинско, снимка и пр./ и ги приложете към останалите документи, които изпращате.

Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.

Получател: „Академия за професионални обучения“ ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

Мнения на курсисти

5.0/5 review rating 5  в Google | 5.0/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

общи отзиви
общи отзиви
отзиви-общи
отзиви-общи
Диплома при завършване

След завършване на курс за удължаване на коса – обучение за част от професия Фризьор издаваме Държавно Удостоверение за професионално обучение, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

❗️Сертификата е фирмен документ, той не е държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Удостоверение за професионално обучение
удостоверение за професионално обучение
Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курс Фризьорство
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Галерия

Публикации

курс по фризьорство перник, преподавател Снежана Ангелова
Фризьорски курс Казанлък