Изписаните вежди – по-достижими от всякога

курс по микроблейдинг

Перфектните вежди отдавна вече не се унаследяват само по родствена линия. Независимо дали страдате от асиметрия, изтъняване на формата или липса на гъстота, косъмчетата могат да се появят ненадейно върху вашето лице. За едни е достатъчно временното изрисуване, но други целят перманентен резултат. Ето тук се намесва микроблейдингът. Актуалният метод става все по-разпространен и оформя отделна зона за развитие на специалистите, предлагащи курсове за перманентен грим. Предимствата на микроблейдинга са много, но сред се откроява

Липсата на поддръжка

курс за микроблейдинг

Забравете за ежедневното полагане на молив, сресване или гелосване. Процесът на рисуване, който отнема около три часа, е сравнително безболезнен, тъй като вашите вежди са изтръпнали преди процедурата. Резултатът се очаква да се запази в продължение на една до три години, така че не е нужно да се притеснявате за ретуширане на всеки няколко месеца. Микроблейдингът е идеален за тези, които искат напълно да реконструират своите вежди, да покрият пропуските, да попълнят над оскубани вече участъци.

Не само по-плътни, но и с повдигната арка

курс за микроблейдинг

Може да харесвате своите вежди, но да искате да се създаде по-голяма изразителност в горната им част. Ако ви липсва по-висока арка или желаете леко усещане за ъгъл, то това е вашият метод. Резултатите са изключително естествени, неоткриваеми ресни. Неслучайно процедурата отнема повече време. Обучението на курсовете по микроблейдинг също е продължително и детайлно, за да се получи накрая поразителният и дълготраен ефект.

Методът се различава от татуирането

курс за микроблейдинг

По време на процеса по микроблейдинг се използва специална писалка за изготвяне на индивидуални щрихи един по един. Това е изключително педантичен момент от процедурата, която обикновено трае от два до три часа. В първата част се работи по изготвяне на формата с подвижен молив. Това е най-дългата и важна стъпка. Бъдете внимателни към местата и лицата, които избирате, за да се сдобиете с изписани вежди. Тъй като резултатът е изключително дълготраен, е важно да се обърнете към професионалист, завършил сертифициран курс за микроблейдинг, с цел да си гарантирате красив резултат, основан на внимание върху детайла. Най-добрата част от всичко, което ви разкрихме до момента е, че можете да се порадвате на новите си вежди на момента. Прекрасният резултат остава да бъде мигновено запечатан в селфи, за да разкриете новата си визия пред близки и приятели.

Курс по микроблейдинг:

Варна, Велико Търново, София, Сливен

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна