Защо да изберете Обучителен център Дълголетие?

Курсовете се провеждат по Учебни планове в съответствие с държавните образователни изисквания за професиите Козметик, Маникюрист, Фризьор, Гримьор, Масжист у нас,  като се включва солидна теоретична подготовка и много практика. Обучението, което провеждаме е съобразено с новите Европейски изисквания в образованието и с придобиването на която и да е от степените на професионална квалификация, Вие получавате необходимата професионална подготовка за работа в Европа и навсякъде по света. На завършилите курсисти се издават легитимни документи за придобита професионална квалификация, съгласно наредбите на Министерството на образованието и се признават на територията на България и Европейския съюз.

Записвайки се за курс за обучение в Обучителен център Дълголетие вие получавате:

1.Унифицирано обучение, което се признава в цял свят чрез Свидетелства и Удостоверение по образец на МОН за удостоверяване на завършеното професионално обучение

В ЦПО Дълголетие е лицензиран да обучава по учебните програми одобрени от НАПОО. Програмите ни са унифицирани в, което гарантира, че всеки обучаващ се ще получи едни и същи умения и знания, независимо в коя регионална учебна база на Учебния център е преминало обучението му (Варна, Велико Търново, Русе, Свищов). Те се допълват и осъвременяват периодично, включвайки последните световни открития, техники и иновации в тази област.
Това означава, че преминалите обучението в Учебен център Дълголетие курсисти могат да практикуват навсякъде по света и с пълна увереност в своите умения и знания.

2. Реални умения за практикуване на професията.

Едно от най-големите предимства на курсовете в ЦПО Дълголетие е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория.
70% от обучението в Учебния център Дълголетие е практическо, което гарантира, че след като завършите, освен диплома, ще имате практически умения и увереност да започнете да работите веднага с клиенти, без притеснения.

3. Доказани преподаватели.

В ЦПО Дълголетие преподават доказани експерти в областта на козметиката, масажите и маникюра, професионалният грим, фризьорство. Всички те, са доказани професионалисти, работейки в практиката усъвършенстват своите знания и умения чрез семинари, курсове и допълнителни обучения за новостите в бранша.

4. Професионална квалификация и реализация.

На успешно завършилите професионалното обучение се издават документи за придобитата професионална квалификация:

o Свидетелство за професионална квалификация (при обучение по пълната програма и всички модули)
o Удостоверение за професионално обучение (при обучение по част от програма )
Тези документи удостоверяват придобиването на професия „Фризьор“, „Козметик“, „Маинкюрист“ (за завършилите пълния курс на обучение) и придобиването на професионална квалификация на част от професията „Гримьор“, „Масажист“ (при обучение по част от програмата). Дипломите са легитимни, съгласно МОН, и се признават на територията на България и ЕС.
Всички курсисти получават пълно съдействие и препоръки при намиране на работа от ЦПО „Дълголетие“.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА за завършилите обучение:

o Завършилите основния курс по масаж при нас имат шанс за почасова, постоянна или сезонна работа (на море и планина) чрез предложенията на различни работодатели, с които поддържаме контакт – собственици на хотели, козметични студия, SPA центрове, фитнеси и др. в, страната и чужбина.
o Ние държим да имаме информация за професионалното развитие на нашите курсисти, независимо дали работят в България или в чужбина, защото най-голямото удовлетворение за екипа на Дълголетие е да обучат добри кадри търсени и ценени специалисти в SPA & WELLNESS услугите.

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна