Учебни бази

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по съответните професии.
Всеки един курсист се обучава в реална работна среда, а не в изолирана учебна зала, което за нашите професии е повече от задължително.
Преподавателите са с дългогодишен опит, доказали се в своята област и доказателство за това са и многобройните им клиенти.

Учебният център разполага със съвременни бази за провеждане на теоретичните и практическите занятия по специалностите: Фризьорство, Козметика, Масаж, Маникюр, Перманентен грим, които са съвременно оборудвани според изискванията на МОН.

Обучения се провеждат в учебните бази към Дълголетие за професионално обучение по практика, където нашите курсисти имат реална възможност да се обучават и да практикуват едновременно. Дълголетие поддържа сътрудничество с различни учебно-производствени бази при предварително сключени двустранни договори или рамково споразумение.

В учебните бази, курсистите имат възможност да практикуват на самостоятелно обособени реални работни места. Част от политиката на центъра е индивидуалната насоченост на обучението към всеки от курсистите, с цел по-лесното и качествено обучение.

Регионалната структура на ЦПО гарантира удобството да учиш, където живееш, да работиш това, което искаш и заедно да търсим най-верният път към успеха на избраната вече професия. Ще Ви подготвим за това, което искате да бъдете. Ще бъдем Ваш учител, партньор и съветник през целия срок на обучение.

Дълголетие има създадени бази и екипи за обучение в следните градове:

  • София
  • Варна
  • Велико Търново
  • Бургас
  • Пловдив
  • Шумен
  • Враца
  • Банско

Интересът и желанието на курсисти от цялата страна се увеличава, затова екипът на Дълголетие работи усилено за разширяване на дейността и перспективите за развитие към нови градове на територията на България.

курс грим Варна Еманоела
курс по фризьорство велико търново
курс масаж софия
курс грим велико търново илонка
курс миглопластика софия
курс по грим София makup botigue
курс масаж варна
лого Мария Петрвалиева
курс микроблейдинг варна
курс козметика варна