Учебни бази

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по съответните професии.
Всеки един курсист се обучава в реална работна среда, а не в изолирана учебна зала, което за нашите професии е повече от задължително.
Преподавателите са с дългогодишен опит, доказали се в своята област и доказателство за това са и многобройните им клиенти.

Учебни бази

Учебният център разполага със съвременни бази за провеждане на теоретичните и практическите занятия по специалностите: Фризьорство, Козметика, Масаж, Маникюр, Перманентен грим, които са съвременно оборудвани според изискванията на МОН.

Обучения се провеждат в учебните бази към ЦПО Дълголетие за професионално обучение по практика, където нашите курсисти имат реална възможност да се обучават и да практикуват едновременно. ЦПО “Дълголетие” поддържа сътрудничество с различни учебно-производствени бази при предварително сключени двустранни договори или рамково споразумение.

В учебните бази, курсистите имат възможност да практикуват на самостоятелно обособени реални работни места. Част от политиката на центъра е индивидуалната насоченост на обучението към всеки от курсистите, с цел по-лесното и качествено обучение.

Учебни бази

Регионалната структура на ЦПО гарантира удобството да учиш, където живееш, да работиш това, което искаш и заедно да търсим най-верният път към успеха на избраната вече професия. Ще Ви подготвим за това, което искате да бъдете. Ще бъдем Ваш учител, партньор и съветник през целия срок на обучение.

Учебни бази

“Дълголетие” има създадени бази и екипи за обучение в следните градове:

  • Велико Търново
  • Варна
  • София
  • Пловдив
  • Свищов

Интересът и желанието на курсисти от цялата страна се увеличава, затова екипът на ЦПО “Дълголетие” работи усилено за разширяване на дейността и перспективите за развитие към нови градове на територията на България.

курс грим Варна Еманоела
buenaVista
studio-s-logo
курс масаж варна
курс масаж софия
grimvarna
курс миглопластика софия
курс по грим София makup botigue
маруся григорова иванова
Art beuty zone Varna
Козметично-Студио-Магия
курс по Микроблейдинг СОфия
курс микроблейдинг варна
курс фризьорство софия
естреа