Учебни бази

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по съответните професии.
Всеки един курсист се обучава в реална работна среда, а не в изолирана учебна зала, което за нашите професии е повече от задължително.
Преподавателите са с дългогодишен опит, доказали се в своята област и доказателство за това са и многобройните им клиенти.

Учебни бази

Учебният център разполага със съвременни бази за провеждане на теоретичните и практическите занятия по специалностите: Фризьорство, Козметика, Масаж, Маникюр, Перманентен грим, които са съвременно оборудвани според изискванията на МОН.

Обучения се провеждат в учебните бази към ЦПО Дълголетие за професионално обучение по практика, където нашите курсисти имат реална възможност да се обучават и да практикуват едновременно. ЦПО “Дълголетие” поддържа сътрудничество с различни учебно-производствени бази при предварително сключени двустранни договори или рамково споразумение.

В учебните бази, курсистите имат възможност да практикуват на самостоятелно обособени реални работни места. Част от политиката на центъра е индивидуалната насоченост на обучението към всеки от курсистите, с цел по-лесното и качествено обучение.

Учебни бази

Регионалната структура на ЦПО гарантира удобството да учиш, където живееш, да работиш това, което искаш и заедно да търсим най-верният път към успеха на избраната вече професия. Ще Ви подготвим за това, което искате да бъдете. Ще бъдем Ваш учител, партньор и съветник през целия срок на обучение.

Учебни бази

“Дълголетие” има създадени бази и екипи за обучение в следните градове:

  • Велико Търново
  • Варна
  • София
  • Горна Оряховица
  • Свищов
  • Попово
  • Севлиево
  • Монтана
  • Стара Загора

Интересът и желанието на курсисти от цялата страна се увеличава, затова екипът на ЦПО “Дълголетие” работи усилено за разширяване на дейността и перспективите за развитие към нови градове на територията на България.

курс грим Варна Еманоела
buenaVista
studio-s-logo
курс масаж варна
курс масаж софия
Студио за красота Скандал Сливен
курс по фризьорство
grimvarna
курс миглопластика софия
курс по грим София makup botigue
маруся григорова иванова
Art beuty zone Varna
Козметично-Студио-Магия
курс по Микроблейдинг СОфия
курс микроблейдинг варна
курс фризьорство софия
естреа