Трета Степен Курс по Козметика

Бизнес обучение за действащи козметици

Начало на курса: 17 февруари

Ранно записване за Надграждащия курс за козметици до 31 януари с намалена цена на курса.

За повече информация, обади се на тел: 0888 883 702

 

Начало на курса: 17 февруари

гр. Варна, Трета степен курс Козметика

„Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота“

Бизнес Академия за козметици

Как да станете високоплатен козметик.

Изграждане на дълготрайни взаимоотношения с клиента.

Как да работим по нов начин и да отговорим на новите изисквания на козметичния бизнес?

Бизнес предизвикателства за козметиците

Козметиците са специален сегмент от специалисти в индустрията за красота, които непрекъснато подобряват уменията си и посещават голям брой майсторски класове, семинари, кръгли маси, обучения и други обучения.

Козметикът е човек, на когото Клиентът има доверие, който помага, с когото Клиентът се чувства спокоен, надежден и сигурен и който иска да бъде обслужван отново и отново.

Днес клиентите са станали по-взискателни, те имат с какво да се сравняват. Конкуренцията е колосална, изборът на козметични центрове е огромен! Какво трябва да направя?

За да привлече нови клиенти и да изгради дългосрочни отношения, козметикът се нуждае от промени в методите и подходите на своята работа.

Бизнес обучението е насочено към козметици, които искат да получат удовлетворение от работата и да увеличат доходите си, за да разберат как да увеличат продажбите.

Ключови Моменти в Обучението...

МЕКИ ПРОДАЖБИ

Козметиците ще получат деликатна, но ефективна техника за продажба. Специалистите ще могат да обяснят на клиентите ползите, защо е необходим такъв план от процедури и как той ще помогне за постигане на младост и красота!  Как да се изградят отношения на доверие между служител на компанията и клиент;

РАБОТА С ВЪЗРАЖЕНИЯ

Козметиците  ще могат уверено да работят със съмненията и възраженията на клиентите, те ще знаят точно как да обяснят защо козметичните процедури не могат да бъдат евтини и защо си струва да инвестирате в грижа за себе си точно сега.Как да използваме конфликтните ситуации за повишаване на лоялността на клиентите;

цена на курса
ПРОДАЖБА НА СКЪПИ ПРОЦЕДУРИ

Ще научите как правилно да представяте скъпите процедури и защо не трябва да се страхувате да ги предлагате на клиентите. Нека да разгледаме продажбите на серия от процедури и продажбите на професионална домашна грижа за дома. Как да използвате услугата като инструмент, който генерира нови продажби, а не следпродажбено обслужване;

Как да станете високоплатен козметик. Изграждане на дълготрайни взаимоотношения с клиента.

Бизнес Академия за козметици

За повече информация, обади се на тел: 0896 740 300

За кого е подходящ този курс?

Курсът е за Козметици , които искат да бъдат Мениджъри, лидери, които надграждат своя бизнес и искат да постигнат нов  етап в бизнеса си.

Предназначен e за тези от вас, които вече притежавате документ за Втора степен на професионална квалификация от НАПОО и желаете нови методи за успешно управление на своя бизнес. Това ви подготвя за нови възможности и постижения в индустрията на красотата.

Надграждащият курс за козметици е създаден точно за хора като вас – практикуващи професионалисти с вече притежавана втора степен на професионална квалификация от НАПОО. Курсът е специално проектиран, за да ви даде практически умения в мениджмънта, които са ключови за управлението на екипи и бизнеса ви.

Успешното управление на салон за красота изисква постоянно обучение и следене на новите тенденции и методи в индустрията. Продължаващото образование и професионалното развитие ще ви осигурят конкурентно предимство и успешно ръководство на салона.

С Този надграждащ курс за козметици ще получите инструментите и знанията, за да постигнете по-голям успех, да бъдете по-ефективен мениджър и да разширите своя клиентски кръг. Нека заедно стъпим към нови върхове в индустрията на красотата!

Изисквания за участие:
* Документ за Втора степен на професионална квалификация от НАПОО за Професия „Козметик“.

Ранно записване за Надграждащия курс за козметици до 31 януари.

Ранно записване! Цена от 1920 на 1520 лв. до 31 януари.

Получете невероятните 400 лв. отстъпка от стойността на нашия курс!

Сега имате възможността да се възползвате от преференциални цени за ранното записване:

цена от 1920 лв. намалена на 1520 лв. до 31 януари.

С това записване, вие спестявате невероятни 400 лв. от общата стойност на курса!

Не изпускайте възможността да се възползвате от тази изключителна отстъпка и да получите всички ползи от Надграждащия курс за козметици. За да запишете своето място или за повече информация, моля, свържете се с нас.

Какво е включено в цената?

✔️ Обучение с Трима Лектори: Изпитайте разнообразието от знания от професионален лектор със специфични умения и опит.

✔️ Курсът съдържа 17 модула посветени на всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота

✔️ лекционна част на живо – ще имате възможността да чуете експертите информацията във вдъхновяващи и лесни за разбиране лекции.

🎥 Демонстрации на Живо: Ще видите и теорията в действие чрез демонстрации на живо, които ще ви покажат как да приложите наученото в реален бизнес контекст. Този аспект гарантира, че уменията ви са практически и приложими.

🎲 Интерактивни Игри: Разнообразните интерактивни игри ще ви ангажират и ви помагат да приложите знанията си в реални сценарии. Игрите са забавни, образователни и изграждащи екип.

🌈 Бонус Модул – Реклама в Социални Медии: Разберете как да изградите успешен бранд в индустрията на красотата чрез модула за реклама в социалните медии. Придобийте стратегии за привличане на клиенти и подчертайте уникалните аспекти на вашия бизнес.

🔥 Бонус Модул – Burn Out: Специален модул, който разглежда как професията „Козметик“ може да изпепелява. Научете как да предотвратите изгаряне и да поддържате баланс в професионалния си живот.

📜 Държавна Диплома от НАПОО: Свидетелство за професионална квалификация , трета степен. Професия „Козметик“, специалност „Организация и технология на козметичната дейност“.

🖥️ Онлайн Предаване на Живо и Записи: Възползвайте се от онлайн предаванията на живо, ако сте извън Варна, и участвайте в обучението отвсякъде. Всички лекции се записват, така че можете да ги преглеждате по всяко удобно време.

Какви ще са ползите от курса?

Предимствата на курса за Трета степен Професия Козметик са:

✔️ Изцяло Авторска Учебна програма: Курсът предлага уникална и специално създадена учебна програма, изцяло адаптирана към нуждите на практикуващите козметици. Този подход гарантира, че обучението е максимално приложимо и отговаря на реалните предизвикателства на индустрията.
✔️  Опитни лектори: Всички лектори в курса са опитни специалисти в областта на мениджмънта, маркетинга и козметиката. Тяхният богат опит и знания ще ви насочат към съчетаване на техническите умения с уменията за управление и ръководство.
✔️ Специализирани Практически умения и инструменти: Програмата се фокусира върху придобиването на практически умения, които могат незабавно да бъдат приложени в реалния бизнес контекст. Това ви дава възможност да решавате реални предизвикателства и да постигате конкретни резултати.
✔️ Разнообразие от области: Курсът обхваща 17 модула посветени на всички бизнес аспекти – множество аспекти на мениджмънта, маркетинга и козметиката, което ви позволява да придобиете цялостен набор от умения за успешно управление на своя бизнес.

✔️ Два Допълнителни бонус Модула

+ БОНУС МОДУЛ Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата + БОНУС МОДУЛ Burn out – как професията изпепелява

С Надграждащия курс за козметици, ще получите интензивно обучение, специално насочено към развитието на вашия бизнес и професионална кариера. Нека заедно стъпим на следващата стъпка към успеха!

Условия

Предоставяме възможност за провеждане на обучението през уикендите, за да съобразим с вашите заети графици. Графикът на занятията може да бъде допълнително уточнен, за да бъде удобен и лесно интегриран във вашия график.

За въпроси относно графика и спецификите на обучението, не се колебайте да се свържете с Кремена Денева. Тя не на разположение да ви предостави подробности и да отговори на вашите запитвания.

☎️ Телефон за Контакт: 0896 740 300

Продължителност

7 дни

диплома
Документ за завършване

Държавно Свидетелство за професионална квалификация, 3-та степен професия „Козметик“, специалност „Организация и технология на козметичните услуги“

Мястно на провеждане

гр. Варна, ул. „Архитект Мирчев“ 8

цена на курса
Цена на курса:
Ранно записване! Цена от 1920 на 1520 лв. до 31 януари.Получете невероятните 400 лв. отстъпка от стойността на нашия курс!

Начало на курса: 17 февруари

гр. Варна, Трета степен курс Козметика

„Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота“

ПАЗАРНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА МОЯ САЛОН ЗА КРАСОТА

Местоположение, специалисти, ниво на обслужване е само част от елементите на конкурентното предимствo.

лоялни клиенти в козметичния салон
КЛИЕНТИТЕ- КОИ И КЪДЕ СА МОИТЕ КЛИЕНТИ?

Осигуряване на постоянен поток от клиенти.

ФИНАНСИ В САЛОН ЗА КРАСОТА

Увеличаване на печалбите в козметичния салон.

Какво ще научите?

1. Пазарно позициониране на салона за красота. Създаване на работещ бизнес план.

Анализ на пазара, определяне на целите и стратегиите на салона, финансово планиране и управление на ресурсите.

2. Самофинансиране или споделена инвестиция? Създаване на партньорства в салона за красота.

Пълен контрол и самостоятелност или допълнителен капитал и експертиза за вашият бизнес.

3. Работа в екип.

Добрата комуникация е ключов елемент за успешната работа в екип и как да създадете продуктивен екип , който работи като едно цяло.

4. Мотивация. Самомотивация. Мотивация на служителите.

Как да да създаде вдъхновяваща и стимулираща работна среда, където служителите се чувстват ценени, мотивирани и имат възможност да развиват своите умения и потенциал.

5. Как да изградим екип мечта и салон с положителна работна среда.

Как да създадете открита и взаимодействаща среда, където всеки член на екипа се чувства свободен да споделя мнения, идеи и предизвикателства.

6. Целеполагане-стъпка към успеха и усещане за вътрешно удовлетворение.

Ключови стъпки при формулиране в дългосрочни и краткосрочни цели, които да постигаме преминавайки през важни стъпки на дейстиве.

7. Делегиране - умение в бизнеса и живота.

Как да усвоим това важно умение в бизнеса и живота, което ви позволява да освободите време, да повишите производителността и да развиете уменията на другите.

8. Изграждане на система за контрол на служителите.

Как да изградите система за контрол, което да е ефективна, справедлива и не дискриминира никой и да има възможност за обратна връзка от служителите.

9. Изграждане на връзка с клиентите, които да водят дълготрайни и печеливши отношения.

Практически съвети и казуси, с които да изградите силни взаимоотношения с клиентите си, които ще доведат до дълготраен успех за вашия бизнес.

10. Как да осигуря постоянен поток от клиенти в салона за красота, така че да не погледнат към друг салон за красота.

Какво да направите, за да задържите клиентите и да ги направите лоялни с различни методи, които да ги връщат отново в салона.

11. Ефекти на взаимодействието „продавач-клиент“.

Как да осъществите взаимодействие между продавач и клиент, което да доведе освен до продажба, но и да помогне за изграждането на взаимоотношения с клиента и за създаването на положително впечатление за бизнеса.

12. Механизми за оказване на „влияние“ върху клиентите.

Ще ви покажем тези механизми, с които можете да повлияете на клиентите и да ги накарате да предприемат действия, които са в интерес на вашия бизнес.

13. Техники на активното слушане. Как да бъдем добри слушатели и да чуваме повече от това, което ни се казва.

Колкото по-добри сте в активното слушане, толкова по-добри ще бъдете в разбирането на другите и в изграждането на ефективни взаимоотношения в управлението на салона за красота.

14. Основни правила в комуникацията.

Как да поддържаме ефективна комуникация, създавайки положително преживяване за клиентите.

15. Възражения и как да се справим с тях.

Как да се справите с възраженията и да увеличите шансовете си за успех в продажбите в салона за красота

16. Управление на времето. Намиране на баланса в професията и живота.

Управлението на времето и намирането на баланса между професията и живота са важни умения, които могат да ви помогнат да живеете по-щастлив и пълноценен живот.

17. Поглед към Козметиката отвъд познатото. - лектор Валентина Бевакуа

Ще ви запознаем с козметични форми и тяхното технологично приготовление, ще научите на практика стъпките на изготвяне на персонализиран козметичен крем за конкретен тип кожа с осигурени консумативи и богата гама активни съставки.

+ БОНУС МОДУЛ

Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата

+ БОНУС МОДУЛ

Burn out – как професията изпепелява

Лектори на обучението:

кремена денева
Кремена Денева
лектор в обучението
 • Кремена Денева-Костова е практикуващ козметик.
 • Работи съвместно с „Дълголетие“ като преподавател по Козметика, Епилация с кола маска, Оформяне на вежди с конец и СПА Мениджмънт.
 • Притежава Втора и Трета степен на професионална квалификация за професия „Козметик“, специалност „Козметика“.
 • Кремена Денева-Костова е собственик на Център за дерма козметика и масажи „Тианде“.
 • Преминала е обучения за Презантационни умения, Лидерство, Комуникации, DISC, Time Management, Стратегически мениджмънт и др.
 • Единадесет години тя е била Зонален мениджър за гр.Варна и Варненска област за Avon Bulgaria.
 • В периода на 2011-2012г., Кремена Денева-Костова работи в ПОК „Доверие“-отдел „Подкрепа на продажбите“.
 • От 2012 година-до сега тя започва да се занимава с Франчайзингова дейност. Развива пазара на марката „Тианде“ в България и Европа, като управлява собствен сервизен център в град Варна.
Николай Петканов
Николай Петканов
лектор в обучението
 • Bизиoнep, твopeц, cъздaтeл…“

  Maгиcтъp пo Teлeĸoмyниĸaции, Бизнec aдминиcтpaция и Meниджмънт. Имaм няĸoлĸo cпeциaлизaции, cpeд ĸoитo – „Лидepcтвo в Глoбaлнa Cpeдa“ -GRІD Іntеrnаtіоnаl; Maйcтopcĸи ĸлаc – „Oт визия ĸъм дeйcтвиe. Oт дeйcтвиe ĸъм ycпex” –VW Vеrѕісhеrungѕdіеnѕt, Gеrmаnу; Maйcтopcĸи ĸлac – „Бизнec лидepcтвo и пpeдпpиeмaчecтвo. Haй-дoбpи пpaĸтиĸи“ –Unіvеrѕіtу оf Сіnсіnаtі, UЅА; Maйcтopcĸи ĸлac – „Дигитaлнo пpeдпpиeмaчecтвo“ – Соvеntrу Unіvеrѕіtу, UК.

  •  29+ години опит в различни сфери като:
  • Предприемачество
  • Продажби
  • Маркетинг
  • Лична мотивация
  • Основател и съосновател в 9 start up компании
Козметика трета степен
Валентина Бевакуа
лектор в обучението
Валентина Бевакуа е козметик II и III степен.
Тя е технолог на козметични, парфюмерийни продукти и битова химия, с професионални квалификации от Химикотехнологичния и Металургичен Университет и е магистър по козметика и битова химия към Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.
Придобива професионални квалификации “Оценител на стабилността на козметичните продукти” и “Оценител на сетивния профил на козметичните продукти” към Италианската Национална Асоциация по Козметична Химия (SICC Italia). Експерт е по психология на козметиката и козметичната грижа.
Също така е квалифициран оценител на безопасността на козметичните продукти.
Работи в областта на разработване на козметични формули и внедряване на нови козметични технологии, както и на козметичното законодателство. Консултира стартиращи и съществуващи козметични бизнеси в технологичен, маркетингов и законов аспект.
Тя е създател и лектор на обученията за любители по:
– Технология на козметичните кремове за начинаещи
– Технология на козметичните кремове за напреднали
– Технология и физиология на продукти с хиалуронова киселина
– Технология на миещи козметични средства
– Козметично законодателство на ЕС за начинаещи
– Козметично законодателство на ЕС за напреднали
– Психология на козметиката и външния вид
Създава формати за тиймбилдинги за фирми на тема красота и мотивация. Член е на Сдружението на Българските Козметолози.

Ранно записване

до 30 септември
1520 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Стандартно записване - една вноска

0т 1 октомври до 20 октомври
1820 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Стандартно записванес на две вноски

0т 1 октомври до 20 октомври
1920 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Програма на курса:

Ден 1

лектор Кремена Денева

 • Пазарно позициониране на салона за красота. Създаване на работещ бизнес план.
 • Самофинансиране или споделена инвестиция? Създаване на партньорства в салона за красота.
 • Работа в екип.
 • Мотивация. Самомотивация. Мотивация на служителите.
Ден 2

лектор Кремена Денева

 • Как да изградим екип мечта и салон с положителна работна среда.
 • Целеполагане-стъпка към успеха и усещане за вътрешно удовлетворение.
 • Делегиране – умение в бизнеса и живота.
 • Изграждане на система за контрол на служителите.
Ден 3

лектор Кремена Денева

 • Изграждане на връзка с клиентите, които да водят дълготрайни и печеливши отношения.
 • Как да осигуря постоянен поток от клиенти в салона за красота
 • Ефекти на взаимодействието „продавач-клиент“.
 • Механизми за оказване на „влияние“ върху клиентите.
Ден 4

лектор Валентина Бевакуа

 • Поглед към Козметиката отвъд познатото
 • Козметични продукти – основни понятия
 • Обзор на европейското и национално законодателство в областта на козметиката – директиви, регламенти, ръководства
 • Видове козметични форми и технологично приготовление
Ден 5

лектор Валентина Бевакуа

 • Активни съставки: роля в козметичните продукти и предназначение според вида кожа.
 • Изготвяне на персонализиран козметичен крем за конкретен тип кожа с осигурени консумативи и богата гама активни съставки.
 • Иновативни техники за оценка на усещането и приятността.
Ден 6

Лектор Николай Петканов

 • Стратегия за социални медии
 • Създаване на качествен контент
 • Управление на социалните медии
 • Реклама и платени кампании в социалните медии
 • Мониторинг и анализ на данни
 • Етика и сигурност в социалните медии
 • Бъдещи тенденции и иновации в социалните медии
Ден 7

лектор Кремена Денева

 • Техники на активното слушане. Как да бъдем добри слушатели и да чуваме повече от това, което ни се казва.
 • Основни правила в комуникацията.
 • Възражения и как да се справим с тях.
 • Управление на времето. Намиране на баланса в професията и живота.

+ БОНУС МОДУЛ – Burn out – как професията изпепелява

Диплома за Козметик трета степен

След завършване на курса вие получавате Държавно Свидетелство за професионална квалификация, 3-та степен професия „Козметик“, специалност „Организация и технология на козметичните услуги“, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.

Eдинен регистър на издадените документиза професионална квалификация на НАПОО

В него може да проверите легитимността на вашата диплома.

Курсът е за надграждане на Козметици, които притежават Свидетелство за професионална квалификцаия – втора степен. След обучението ще надградите от втора до трета степен.

Ако нямате свидетелство втора степен ще имате възможност да получите само Фирмен сертификат за преминато обучение.

Ако сте в процес на разглеждане на възможността да започнете курс за козметик и се чудите за разликата между втора и трета степен, нашата статия ще ви предостави ценна информация. В нея ще откриете подробен анализ на двата нива на обучение, което ще ви помогне да вземете информирано решение.

За повече информация, обади се на тел: 0896 740 300

Свидетелство за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ

Начало на курса: 17 февруари

гр. Варна, Трета степен курс Козметика

„Бизнес Академия за козметици – Ефективно управление на салони за красота“

Мнения на курсисти

5.0/5 review rating 5  в Google | 4.8/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

Отзиви за Силвия Видинова
отзиви-общи
отзиви-общи
отзиви-общи
Отзиви за Силвия Видинова
Отзиви за Силвия Видинова
общи отзиви
общи отзиви
общи отзиви

Цена на курса

Промоционална цена

записване до 31 януари
1520 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Стандартна цена

1920 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Ранно записване

до 30 септември
1520 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Стандартно записване - една вноска

0т 1 октомври до 20 октомври
1820 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Стандартно записванес на две вноски

0т 1 октомври до 20 октомври
1920 лв.

Трета степен курс „Ефективно управление на салони за красота: Бизнес Академия за козметици“

 • 17 модула – всички бизнес аспекти за ефективно и успешно управление на салон за красота
 • + Бонус Модул : Социални медии – Изграждането на успешен бранд в индустрията на красотата
 • + Бонус Модул : Burn out – как професията изпепелява
 • Държавна Диплома Свидетелство за трета степен на квалификация
 • Достъп до затворена група за подкрепа, идеи и ресурси

Ще бъдете ли част от това обучение?