Станете наш партньор: Преподавател към Обучителен център Дълголетие, развитие в кариерата и бизнесът ви

Ако сте професионалисти в областта на красотата и естетиката, обичате да работите с хора и най-важното – имате подход и умеете да предавате знания и умения? Ако притежавате или работите в търговски обект свързан с услуги за красота, работата с нас може да бъде не просто допълнителен доход , а Ваш собствен бизнес с перспектива за развитие. И това паралелно с основната Ви работа с клиенти без да ангажира цялото Ви време за Вашите клиенти.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “ ДЪЛГОЛЕТИЕ “ предлага възможност за партньорство с преподаватели по теория и практика за обучение в направелние Фризьорски и козметични услуги.

Търсим да присъедим към екипа ни преподаватели от цялата страна  в следните направления: Миглопластика, Микроблейдинг, Перманентен грим, Козметика, Ламинилане на мигли, Влагане на хиалуронов филър, Миникюр и педикюр, Грим, Фризьорство, Козметика, СПА мениджмънд.

 • Мечтаете да станете преподавател на зараждащия се талант и да го въведете в света на грима, козметиката или фризьорството?
 • Искате да споделяте своите знания за своята професия
 • Можете да вдъхновявате тези, които мечтаят да тръгнат по вашите стъпки
 • Умеете да предавате основните знания и умения на бъдещите козметици, фризьори и маникюристи

Преподавателят ще води часове по теория и практика по Учебни Планове, одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение.

Предмет на съвместната дейност ще бъде организиране и провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация в професионално направление Фризьорски и козмртични услуги. Преподавателят ще води занятията в собствена база, която отговаря на изискванията описани в Държавно образователно изискване за придобиване на квалификация за съответната професия. Материалната база трябва да бъде в съответствие с изискванията на действащите нормативни актове.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

 • Почасова заетост;
 • Допълнителен доход;
 • Съчетаване на работата ви с клиенти и обучения;
 • Цялостна концепция за вашето развитие като преподавател;
 • Постоянна подкрепа от екипа на ЦПО „Дълголетие“ в процеса на обучение, за да придобиете увереност като преподавател
 • Възможност да развиете своите услуги;
 • Реклама и промотиране на вас и вашият салон в интернет канали: Facebook, Google, Yandex и партньоски сайтове
 • Работа по Европейски проекти и програми („Обучение с ваучери за заети лица“);
 • Конкурентно предимство във вашият град.

Одобрените кандидати , които покриват Изискванията за Преподавател ще получат права за :

 • организиране на свое Учебно Звено към ЦПО Дълголетие
 • правото сами да организирате учебните графици на провеждане на обученията
 • организиране на обучение на възрастни ( Според Изискванията на НАПОО за Провеждане на Професионално обучение)  и издаване през ЦПО Дъжавен лицензиран документ на курсистите си за Професионална Квалификация в съответната професия
 • Наши партньори могат да бъдат както физически лица така и фирми. С всеки партньор сключваме договор и предоставяме свидетелство за преподавате към нашия Учебен Център.
 • издаване наEUROPASS в конкретната професия

ИЗИСКВАНИЯ: 

Изискванията са описани в Държавен образователен стандарт за придобиване на квалификация по съответната професия и в ЗПОО:

Желаещите да бъдат преподаватели в Професионално направление Фризьорски и козметични услуги трябва да подготвят следните документи:

 • Собствена или под наем материално техническа база за провеждане на обученията (Студио за красота)Държавно Свидетелство – за придобиване на степен на квалификация по професия, образец № 3-54 / втора , трета или четвърта степен /
 •  Държавно Удостоверение – за обучение по част от професия, образец № 3-37
 • Висше / Средно образование
 • Доказуем трудов стаж – минимум 5години трудов стаж в професията в която искат да обучават
 • Лични данни – подробна автобиография съдържаща трудов опит, образование и квалификации
 • Майсторско свидетелство  – не е задължително !
 • Допълнителни обучения, квалификации и семинари – сертификат (в професията, в която искат да обучават)
 •  Преподавателският опит НЕ е задължителен

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ : Умения за работа с възрастни; Умения да работят в екип; Професионализъм в професията

Преподавател към Обучителен център Дълголетие – развитие на бизнеса Ви

Ние предлагаме възможност да бъдете наш преподавател и партньор и да преподавате паралелно с работата с клиенти. Някои специалисти вече станаха наши преподаватели и развиват своят бизнес и кариера! До момента патньорството ни успешно се развива в  12 салона за красота в цялата страна.

Свържете се с нас, за да Ви разкажем какви са изискванията, които трябва да покривате и съответно ползите за Вас. Ще се радваме заедно да развиваме този вълнуващ бизнес на красота и обучения и професионална реализация!

Кандидатстване: 

За въпроси и информация моля пишете на office@dalgoletiebg или на тел. 0988 862 070 – мениджър обучения и развитие

курс по масаж

Това което мога да кажа за партньорството ни с учебен център Дълголетие е че са :
Страхотен екип от професионалисти, със съвършенна сглобка от най- добрите, имат си човек всичко – реклама , документация, финанси и т.н. ! Винаги обръщат внимание на детайлите, и съдействат във всяко отношение с което дават възможност за развитие !

Петьо Иванов

Учебна База: Healing Hands Studio, гр. София

еманоела курс мигли

Много добри професионалисти, земни и добронамерени хора. Лесно и много приятно се работи с такъв екип!
Винаги се отзовават, когато имам въпроси, дори когато ги потърся в почивен ден, за което съм страшно благодарна.
За мен е чест и удоволствие, да бъда Преподавател на Професионален Център за Обучение”Дълголетие” !!!
Екип от Точни и Креативни хора! ❤️ Благодаря Ви за партньорството!

Еманоела Карагьозова

Учебна База: Emanoela Make-up & Lashes, гр. Варна

кремена денева курс по козметика

Партньорството с екипа на ЦПО „Дълголетие“ е истинско удоволствие на мен. Професионализмът и коректното отношение на всички нива на комуникацията и бизнес отношенията са качества, които се виждат и правят впечатление още при първите контакти с хората във фирмата. За мен като преподавател по Козметика и Спа мениджмънт е важно курсистите да получат точна, коректна, изчерпателна и адекватна информация, която ще им даде старт в професионалното развитие. Партньорите от „Дълголетие“ правят този процес лесен, приятен и вдъхновяващ. Срещам пълно разбиране за нивото на обучение, което желая да поставя и това курсиста завършил курса да е знаещ и можеш, а не само квалифициран на документ. ЦПО“Дълголетие“ е център за обучение, който се грижи за имиджа, развитието и рекламата на своите преподаватели, което ми дава спокойствие да се отдам на обучителния процес без да мисля за бъдещи работни ангажименти, защото знам, че желаещите да бъдат професионалисти в сферата, която са избрали ще стигнат до „Дълголетие“.

Кремена Денева

Учебна База: Център за дерма-козметика и масажи тианде, гр. Варна

Валентина Пеева

За мен работата с ЦПО “Дълголетие” е една сигурност и спокойствие,че нашите курсисти получават най-доброто! Винаги е лесно и най-вече приятно когато се работи с млади,усмихнати и креативни хора,каквото са те! Страхотно е когато намериш коректен и сигурен партньор.

Валентина Пеева

Учебна база: Perfect eyebrows by valentina peeva microblading, гр. Варна

курс миглопластика Бургас

Най-важните неща за успеха са скрити във колективната работа на екип от професионалисти ,доверие и подкрепа са думите с които всеки един иска да бъде в близост ,точно тези неща аз ,като преподавател към Обучителен Център „Дълголетие“ открих в тях и със гордост препоръчвам дейността им на всеки един ,който иска да получи качествено образование и да се гордее със себе си ,че е един от професионалистите на Обучителен Център „Дълголетие“

Петя Стояова

Учебна база: мигли “косъм по косъм” & микроблейдинг бургас – vip lashes & brows, гр. Бургас

мария сланева курс грим

За мен да бъда гримьор е магия, страст и любов. Да бъда преподавател е доверие към мен, емоция която не мога да опиша с думи. Да срещам толкова прекрасни момичета, толкова талант, ме прави истински щастлива и удовледворена от работата си. Това ме зарежда още повече с желание да преподавам знания на всички прекасни момичетата, които ми се доверяват. Обичам моите момичета. Огромно благодаря на Обучителен център Дълголетие. За мен е чест и превилегия да бъда част от голямото семейство, наречено „Дълголетие“.

Мария Сланева

Учебна База: Mriq slaneva makeup artist, гр. Варна