Станете Beauty преподавател
Обща информация

Ако сте професионалисти в областта на красотата и естетиката, обичате да работите с хора и най-важното – имате подход и умеете да предавате знания и умения? Ако притежавате или работите в търговски обект свързан с услуги за красота, работата с нас може да бъде не просто допълнителен доход, а Ваш собствен бизнес с перспектива за развитие. И това паралелно с основната Ви работа с клиенти без да ангажира цялото Ви време за Вашите клиенти.

ДЪЛГОЛЕТИЕ предлага възможност за партньорство с преподаватели по теория и практика за обучение в направелние фризьорски, козметични и маникюрни услуги.

ПРЕПОДАВАТЕЛ КЪМ ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ – РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕСА ВИ

Търсим да присъедим към екипа ни преподаватели от цялата страна

Ако имате интерес  да работите в областта на професионалните  обучения  и  желаете да  провеждате  обучителни  курсове  във  Вашия  салон,  независимо  в  кой  град  се  намирате, ще  се  радваме  да  изградим едно  ползотворно  сътрудничество.

Ако сте специалист в следните направления:

Фризьорство, Козметика, Маникюр, педикюр и ноктопластика, Миглопластика, професионален грим, Масаж, Микроблейдинг, Микропигментация, Ламиниране на мигли и вежди, Бръснарство и други курсове във бюти сферата.

Предмет на съвместната дейност ще бъде:
 • Организиране и провеждане на обучение за придобиване на професионална квалификация в професионално направление Фризьорски и козметични услуги.
 • Преподавателят ще води занятията в собствена база, която отговаря на изискванията описани в Държавно образователно изискване за придобиване на квалификация за съответната професия.
 • Материалната база трябва да бъде в съответствие с изискванията на действащите нормативни актове.
Мечтаете да станете преподавател на зараждащия се талант и да го въведете в света на грима, козметиката или фризьорството?
Искате да споделяте своите знания за своята професия
Можете да вдъхновявате тези, които мечтаят да тръгнат по вашите стъпки.
Умеете да предавате основните знания и умения на бъдещите козметици, фризьори и маникюристи.
ИЗИСКВАНИЯ:

Изискванията са описани в Държавен образователен стандарт за придобиване на квалификация по съответната професия и в ЗПОО:

Моля, имайте в предвид, че ако не отговаряте на някое от изброените изисквания, не е възможно да бъдете преподавател към нас. 

Желаещите да бъдат преподаватели в Професионално направление Фризьорски и козметични услуги трябва да подготвят следните документи:

 1. Документ за образование /средно или висше/;
 2. Свидетелство – Втора и/или трета степен за професионална квалификация по съответната професия и специалност (Козметика, Фризьорство, Маникюр, педикюр и ноктопластика);– Задължително условие! Кандидатури без Свидетелство втора степен не се приемат.
 3. За да бъдете преподавател по Миглопластика, Микроблейдинг, Ламиниране, Микропигментация, Професионален грим и Масаж се изисква да имате Свидетелство втора степен на професионална квалификация Професия „Козметик“, специалност „Козметика“.– Задължително условие
 4. Данни за Фирма, с която Дълголетие сключва договор за Съвместна дейност;
 5. Регистрация в РЗИ на салона, където ще се провеждат курсовете.
 6. Материално техническа база /къде ще провеждат обученията/ – снимки на помещението, в което ще се провежда обучението – по практика и по теория и  описание на салона /къде  се  намира – партер,  етаж,  адрес,  наименование, брой  работни места и др./.
 7. Доказуем трудов стаж в професията в която искат да обучават;
 8.  Преподавателският опит НЕ е задължителен

ВАЖНО! Не трябва да работите с друг Център запрофесионално обучение!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ
 • Умения за работа с възрастни;
 • Умения да работят в екип;
 • Професионализъм в професията
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

Дълголетие Ви предоставя чудесна възможност да използвате капацитета, натрупаните знания и практически опит във Вашия салон.
Извършването на обучения е една допълнителна авторитетна дейност, която би могла да допълни освен списъка с услугите, които се предоставят в салона, така и професионалното израстване на Вас и Вашите служители.
Обученията могат да допринесат за разширяване на дейността на Вашата компания и за обмяна на нови и свежи идеи, които да спомогнат за развитието Ви.

Почасова заетост

Допълнителен доход;
Съчетаване на работата ви с клиенти и обучения;
Цялостна концепция за вашето развитие като преподавател;
Постоянна подкрепа от екипа на Дълголетие в процеса на обучение, за да придобиете увереност като преподавател
Възможност да развиете своите услуги;
Реклама и промотиране на вас и вашият салон в интернет канали: Facebook, Google и партньоски сайтове
Конкурентно предимство във Вашият град.

НИЕ ВИ ОСИГУРЯВАМЕ ПАРТНЬОРСТВО И СЪДЕЙСТВИЕ В ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ:

 1. РЕКЛАМА на обученията и Вашия бизнес.
 2. Насочване и записване на курсисти.
 3. Издаване на документ за завършен курс
 4. Цялостна административна дейност и отчитане към НАПОО.

Благодаря, че прочетохте цялата информация до тук.

Ако има възникнали въпроси
не се колебайде да се свържете с коодинатор партньорства
Галя Кърджилова на:

Оставаме на разположение за различни предложения и
дискуции относно написаното по-горе.

Ще се радваме да стенете част от ЕКИПА на Дълголетие ?

Поздрави,

Екипа на Дълголетие

Ако имате интерес моля попълнете нашата Анкета и ние ще се свържем с вас.

Попълни Анкета за преподавател
стани преподавател

Вижте мнението на някои от преподавателите, които са в екипа на Дълглетие. Какво казват те за съвметната ни работа. 🙂

Петьо Иванов София курс масаж

Това което мога да кажа за партньорството ни с учебен център Дълголетие е че са:
Страхотен екип от професионалисти, със съвършенна сглобка от най-добрите, имат си човек всичко – реклама, документация, финанси и т.н.! Винаги обръщат внимание на детайлите, и съдействат във всяко отношение с което дават възможност за развитие!

Петьо Иванов

Учебна База: Healing Hands Studio, гр. София

кремена денева курс по козметика

Партньорството с екипа на Дълголетие е истинско удоволствие на мен. Професионализмът и коректното отношение на всички нива на комуникацията и бизнес отношенията са качества, които се виждат и правят впечатление още при първите контакти с хората във фирмата. За мен като преподавател по Козметика и Спа мениджмънт е важно курсистите да получат точна, коректна, изчерпателна и адекватна информация, която ще им даде старт в професионалното развитие. Партньорите от Дълголетие правят този процес лесен, приятен и вдъхновяващ. Срещам пълно разбиране за нивото на обучение, което желая да поставя и това курсиста завършил курса да е знаещ и можеш, а не само квалифициран на документ. Дълголетие е център за обучение, който се грижи за имиджа, развитието и рекламата на своите преподаватели, което ми дава спокойствие да се отдам на обучителния процес без да мисля за бъдещи работни ангажименти, защото знам, че желаещите да бъдат професионалисти в сферата, която са избрали ще стигнат до Дълголетие.

Кремена Денева

Учебна База: Център за дерма-козметика и масажи тианде, гр. Варна

Валентина Пеева

За мен работата с Дълголетие е една сигурност и спокойствие,че нашите курсисти получават най-доброто! Винаги е лесно и най-вече приятно когато се работи с млади, усмихнати и креативни хора,каквото са те! Страхотно е когато намериш коректен и сигурен партньор.

Валентина Пеева

Учебна база: Perfect eyebrows by valentina peeva microblading, гр. Варна

мария сланева курс грим

За мен да бъда гримьор е магия, страст и любов. Да бъда преподавател е доверие към мен, емоция която не мога да опиша с думи. Да срещам толкова прекрасни момичета, толкова талант, ме прави истински щастлива и удовледворена от работата си. Това ме зарежда още повече с желание да преподавам знания на всички прекасни момичетата, които ми се доверяват. Обичам моите момичета. Огромно благодаря на Дълголетие. За мен е чест и превилегия да бъда част от голямото семейство, наречено Дълголетие.

Мария Сланева

Учебна База: Mriq slaneva makeup artist, гр. Варна