Ново! Дълголетие представя Обучение за преподаватели в ЦПО

обучение за преподаватели в ЦПО

В резултат на няколко месеца усилена работа екипът на обучителен център Дълголетие завърши своето изяло авторско обучение за преподаватели в ЦПО.
То е първото по рода си и изцяло иновативно в сферата.

Изцяло практички насочено, обучението е специално подготвено за всички преподаватели, които работят в партньорство с обучителен център Дълголетие.

Специфичното е, че то не е общо достъпно и достъп до него имат само преподавателите, които имат сключен договор за съвместна дейност с центъра. За тях обучението е напълно безплатно.

Неговата нужда е продиктувана от ежедневната дейност и комуникация с партньорите. Ясно представя основните стъпки от работата на един преподавател към ЦПО и основните моменти и въпроси, които възникват в работното с курсисти.

Курсът е изцяло онлайн в дистанционната платформа на обучителен център Дълголетие. Достъп до него ще има всеки официален преподавател чрез своя профил в academy.dalgoletiebg.com

Важно е да се отбележи, че преминавайки през обучението, освен важни знания относно работата си като преподавател в ЦПО, нашите партньори имат възможност да решат финален тест, с който биха могли да получат сертификат на Обучителен център Дълголетие като официален партньор и преподавател в ЦПО.

Обучението ще бъде достъпно от 01.03.2022. За всички наши партньори, които имат интерес да се включат и да получат достъп, нека се свържат с координатор обучения на тел. 0888 883 702.

Публикации

курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна