Първа награда в конкурса „Млад предприемач и мениджър 2020“

награда дълголетие

награда дълголетие

През 2020 г. Директора на Центъра бе награден с Първа награда в конкурса „Млад предприемач и мениджър 2020“.

Номинациите за наградите се излъчват от обществен съвет към Асоциация „Да съхраним жената“, състоящ се от частни фирми, неправителствени организации и физически лица.
Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Община Варна и има за цел да популяризира примера на изявени предприемачи от социално-икономическия живот в нашия град.
Наградени бяха достойни хора, с ярък принос за Варна и варненци.

Инициатори и организатори на 13-то издание на форума бяха Община Варна, Асоциация „Образование, иновации и развитие“ и Асоциация „Да съхраним жената“.
Събитието, под надслов: „В третото хилядолетие – предприемчивите са на ход“, се проведе под патронажа на Кмета на Община Варна Иван Портних, и с финансовата подкрепа на Дирекция „Образование и младежки дейности“.

Общественият форум популяризира примера на изявени предприемачи и мениджъри от всички браншове на икономиката, науката, образованието, културата и социалната сфера през 21 век.
Официални гости на събитието бяха Кметът на Община Варна Иван Портних, Директорът на Дирекция „Финанси и бюджет“ Стефка Господинова и Началник отдел „Младежки дейности” Радка Тодорова.

Благодарствени адреси получиха авторите на Наръчника с 11 Евроуроци за младежките цели на ЕС и обучителите с опит и експертиза, успешно реализирали Проект „Варненска Академия за Младежко Предприемачество“ 2020г., финансиран по програма „Младежки дейности – 2020“.
Благодарствени адреси бяха връчени и на членовете на журито, с Председател Проф. д. и. н. Юлия Узунова – преподавател в ИУ – Варна и научен ръководител на Проекта.

В класацията „Млад предприемач и мениджър“ на първо място бе класиран Стилиян Кърджилов – собственик и Управител на Академия за професионални обучения ЕООД, Директор на Център за професионално обучение – Варна.

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна