Курс по грим
курс грим
Курс по професионален грим

Този професионален курс обхваща широк спектър от умения, които са от съществено значение за професионален гримьор. Нашите преподаватели ще ви дадат по-задълбочен поглед върху конкурентния свят на грима, като обсъдите професионалния опит и знанията на индустрията. Ако се стремите да започнете кариерата си като гримьор или сте заинтересовани да преследвате страстта си към следващата стъпка, тогава този курс е за вас!

курс грим
Ще ви запознаем с всички важни аспекти на гримьорското изкуство.

С този курс вие придобивате всички познания и усвояване на гримьорски техники, които са необходими за започване на професионална практика в професията Гримьор. Курсът е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист, готов веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Курс по професионален грим провеждаме в следните градове: Варна, София, Велико Търново, Ботевград, Шумен

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

курс грим
За кого е подходящ курса:

Мечтаете ли да бъдете професионален гримьор, работещ зад кулисите на шоута по модните подиуми, създавайки тенденция за грим за модни списания или правейки вашата булка да се чувства великолепна в специалния ден?

Този курс за професионален гримьор ще ви доведе до всичко, което трябва да знаете, за да постигнете точно това; Изучавайки разнообразни техники за гримиране и възползвайки се от индивидуалното внимание на нашите опитни преподаватели.

?Курсът е Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсени професионални бюти гримьори. В този курс, съдържанието и практиката, са напълно изчерпателни и обхващат почти всички области на възможна изява.

Да гримираш една жена е работа, но да подчертаеш красотата ѝ е изкуство!

курс грим
Условия на провеждане на курса

Поддържаме учебните групи в малки размери, за да дадем на нашите курсисти  най-доброто възможно учебно преживяване, като се възползват от индивидуално внимание. През цялото времетраене на курса ще се учите от професионалисти работещи на свободна практика. Този подход ще ви даде много по-задълбочен поглед върху различните индивидуални стилове и техники, използвани в индустрията.

курс грим
Условия на провеждане на курса

С този курс вие придобивате всички познания и усвояване на гримьорски техники, които са необходими за започване на професионална практика в професията Гримьор.

Курсът е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист, готов веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

В цената са включени: практическо изработване на всяка техника и вид грим, ползване на всички продукти на студиото по време на учебната практика, издаване на държавна диплома за изкаран курс по професионален грим, фотосесия с изработените гримове

курс грим
Забележки:
  1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните бази на Обучителния център.
  2. Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
  3. Необходимо е предварително записване.
  4. Има възможност таксата за курса да се заплати на две вноски.
  5. Обучението се провежда с много нагледни материали, актуална информация, следят се новите тенденции в сферата и много и разнообразна практика върху реални модели.
  6. Минимална възрастова граница – 16 години. Максимална – НЯМА.
  7. Този курс е особено подходящ за фризьори, маникюристи, козметици и други работещи в бюти сектора, които желаят да обогатят професионалното си портфолио с професията гримьор.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

курс грим

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по професионален грим. Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Висококвалифицирани преподаватели, имащи за цел да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист и да развиват и усъвършенстват уменията му в процеса на практическа работа.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Курсове по Професионален грим

Дълголетие предлага обучения по Професионален грим в София, Варна и Велико Търново.

Разгледайте посочената информация за всеки курс и направете своят избор!

курс грим
График на курса

Обучението е до 2 месеца, 30 астрономически часа. Колко ще продължи курса зависи от това, как е формиран графика Ви и колко на често взимате часове.

Oбучението се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста и неговите индивидуални нужди. Практиката се провежда в реална работна среда в салон за красота.

Графика на обученията е гъвкав и се прави спрямо Вашата заетост и тази на преподавателя. Началната дата на курса се уговаря с преподавателя, за да е удобна за Вас. 

курс грим
Работа

Ако винаги сте искали да работите като професионален гримьор, курсовете по професионален грим са проектирана така, че да ви подготвят за знанията, практическите умения и техниките  за пълноценно обслужване на клиенти.

Когато работата ти е да създаваш изкуство, не би бил способен без страст. Всъщност страстта не е нещо, което се придобива, така, че лесно може да се определи дали гримът би се превърнал във ваша кариера.

Мнения на курсисти и преподаватели

5.0/5 review rating 5  в Google | 4.8/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

курс грим
Кариера като професионален гримьор ? ?

Работата като професионален гримьор е творческа кариера с широк спектър от възможности. Успешни гримьори са в състояние да използват умения за дизайн, експериментиране и продукти за създаване на зашеметяващ външен вид.

Подготвеният и опитен гримьор може да работи в салоните за красота, спа и уелнес обекти, гримьори на свободна практика, гримьор – консултанти в магазините за висок клас козметика, презентатори и продавачи на козметични марки, работа в телевизии, мода, фотосесии, музикални компании и др.

курс-грим-мария-сланеваWORKSHOP

WORKSHOP КАК ДА ГРИМИРАТЕ СЕБЕ СИ?

ЗА ДА ИМАТЕ УВЕРЕНОСТ ДА СЕ ГРИМИРАТЕ САМИ…
Преподавател: Мария Сланева

Диплома при завършване

След завършване на обучение по Професионален грим се издава Държавно Удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
курс-професионален-грим-12
Сертификат
курс професионален грим
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужен ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

isadora

Работейки с най-добрите професионални продукти и марки, по време на това обучение ще натрупате опит и умения да правите професионален грим за телевизия, списания, видео и фото сесии, видео, реклама, модни събития, сцена, арт проекти, частни клиенти, грим за презентаций на декоративни марки, хелуин грим, грим за социални и специални поводи, сватба, бал, бизнес, хора от различни раси и възрасти.

Изучават се основните гримьорски техники и най-предпочитани типове грим, предназначени за различни поводи. По време на учебната практика студиото предоставя за ползване най – висок клас професионални материали: KRYOLAN, MAC, Bobbi Brown, Artdeco,  и др. световни козметични марки, което влиза в цената на курса.