Курс по Професионален грим

курс професионален грим

Курс по Професионален грим

Побързайте да се запишете, за да сбъднете своята мечта.

ПОДАРЕТЕ СИ МЕЧТАНАТА ПРОФЕСИЯ НА ГРИМЬОР!

Позволете си да превърнете хобито и страстта си в работа и така няма да Ви се налага никога да „работите“!

С този курс вие придобивате всички познания и усвояване на гримьорски техники, които са необходими за започване на професионална практика в професията Гримьор. Курсът по грим е фокусиран изцяло върху изграждането на курсиста като професионалист, готов веднага след завършване на своето обучение по грим да започне работа във всички сфери на бюти грима.

Курсистите придобиват подготовка и професионални умения според Европейските стандарти за образование. Сертификата, издаден след успешно завършване дава възможност за реализация за практикуване на професията Гримьор в салоните за красота, спа и уелнес обекти, гримьори на свободна практика, гримьор – консултанти в магазините за висок клас козметика, презентатори и продавачи на козметични марки, работа в телевизии, мода, фотосесии, музикални компании и др.
Cпециално внимание се обръща на практическите занимания и усвояване на професионалните техники. Индивидуална работа с всеки курсист.

Обръща се изцяло внимание на обучаващия се, неговите търсения, професионални интереси, проследява се развитието му като гримьор и е недопустим “конвейрния” принцип на работа. Съвместно с преподавателя стъпка по стъпка се изработва всеки един грим и гримьорска техника върху модел.

https://www.dalgoletiebg.com/курс-по-грим/
http://kurs-grim.top/

Курс по Професионален грим: Варна, Велико Търново, София

Add a comment

Публикации

работа дълголетие
обучение за преподаватели в ЦПО