Курс по масаж
Обща информация

Качественото обучение се крие в професионализма ни, акредитираната диплома и опита на екипа, който стои за обученията. Курсовете, които предлага центърът, са според програмите, одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение.

Целта на курса е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури. Основна задача в да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели.

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за професионална квалификация, официално признато Министерство на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Инвестицията в нашите знания и умения е най-правилното решение, което всеки човек може да направи за себе си.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

За кого е подходящ курса

Обучението е подходящо както за напълно начинаещи, така и за практикуващи масажисти, които желаят да опреснят своите знания и да придобият нови умения.
Курсовете по класически, лечебен и комбиниран масаж са подходящи за практикуване както в специално оборудвани козметични салони, така и в СПА центрове. Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професионалисти по масаж в козметични, СПА и масажни студия. Отделните масажи и процедури са едни от най-актуалните по рода си процедури в сферата на СПА и Уелнес.

Целите на учебния център са свързани с ангажираността и амбициите на хората, идващи за обучение и възможността да станат квалифицирани масажисти. Чрез академичните техники и методи се постига високо качеството на обучение и практическо приложение в тази област. Ключова роля за всичко това е добрата атмосфера, приятелският дух и работата в екип.

Условия на провеждане на курса

Обучението в курса обхваща теория и практика, като основни са практическите занятия поради естеството на професията. Всички учебните материали (учебни теми, лекции и теоретичен материал) са на електронен носител и се предават в УЕБ платформата на сайта на центъра, за която курсистите получават парола за достъп след записване в курса.

Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки.

Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели.

За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели.
Гъвкавост в учебните часове – часовете са съобразени със свободното време на курсистите.
Обучението се провежда в реална работна среда – уютно масажно студио отговарящо на всички стандарти за качествена услуга към клиента
Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас.
курс масаж
Забележки:
  1. В цените на курсовете за обучение са включени: теория, практика, консумативи, изпит и диплом. Курсистите не заплащат никакви допълнителни суми.
  2. Възможност за разсрочено плащане. За да запазите място в курса е необходимо да внесете 60% от таксата за обучение поне три дни преди началото на курса. Останалата сума е възможно на вноски до края на обучението.
  3. Часовете за посещение се уточняват съобразно Вашето свободно време, средно по два астрономически часа всеки ден с цел постепенно и задълбочено усвояване без физическо и психическо претоварване на курсистите.
  4. Възможност за индивидуално обучение
  5. Курсовете НЕ са за чакръкчии.
  6. Минимална възрастова граница – 16 години. Максимална – НЯМА.

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Преподаватели

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по маникюр. Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Висококвалифицирани преподаватели, имащи за цел да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист и да развиват и усъвършенстват уменията му в процеса на практическа работа.

Диплома при завършване

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Сертификат
сертфикат курс масаж дълголетие
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужно ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

График на курса

Курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра.

В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение, което има връзка и с осигуряване на модели , отговорност както на преподавателя, така и на курсиста. Това се прави с цел разнообразие на моделите и усвояване максимално на практическите умения на курсистите.

Работа
  • След завършване на курса съдействаме за намирането на добро работно място
  • За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

Мнения на курсисти и преподаватели

5.0/5 review rating 5  в Google | 4.8/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

Курсове

Предлагаме обучение по Масаж в градовете София, Варна и Велико Търново. Учебните бази са в реална работна среда. Спазваме еднакво високи стандарти на качество.

Разгледайте посочената информация за всеки курс и направете своят избор!

Галерия

Абонирай се.
Получавай интересни статии и информация за предстоящи курсове

Обещаваме, че ще бъде полезно и информативно! 🙂