Курс по Класически и лечебен масаж

Курс По Класически и лечебен масаж

Обучителен център ДЪЛГОЛЕТИЕ, провежда ежемесечни курсове по Класически и лечебен масаж. Обучението се извършва от професионалисти с дългогодишен стаж. Лицензирана диплома.

Курсът по Класически масаж, СПА масажи и СПА терапии са подходящи за практикуване както в специално оборудвани козметични салони, така и в СПА центрове. Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията “Mасажист”. Отделните масажи и СПА процедури са селектирани от програмата на МОН, одобрена и от Европейският съюз като едни от най-актуалните по рода си процедури в сферата на СПА и Уелнес.

Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас. Залата за обучение е просторна и комфортна, отговаряща на всички европейски изисквания. Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели. Голяма част от учебните часове преминават в практика. Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки. Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели. За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

курс по масаж

Забележки:

  1. Обявените цени на курсовете за обучение включват: теория, практика, консумативи, изпит и диплом. Курсистите не заплащат никакви допълнителни суми.
  2. Възможност за разсрочено плащане. За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне три дни преди началото на курса. Останалата сума е възможно на вноски до края на обучението.
  3. Часовете за посещение се уточняват съобразно Вашето свободно време, средно по два астрономически часа всеки ден с цел постепенно и задълбочено усвояване без физическо и психическо претоварване на курсистите.
  4. Възможност за индивидуално обучение
  5. Курсовете НЕ са за чакръкчии и всякакви други незнайни терапевти и хора с психични заболявания.
  6. Минимална възрастова граница – 18 години. Максимална – НЯМА.
курс по масаж

Целите на учебния център са свързани с ангажираността и амбициите на хората, идващи за обучение и възможността да станат квалифицирани масажисти. Чрез академичните техники и методи се постига високо качеството на обучение и практическо приложение в тази област. Ключова роля за всичко това е добрата атмосфера, приятелският дух и работата в екип.

Обучението се провежда в Учебните бази на Обучителен център Дълголетие в градовете. Свържете се с нашите координатори:

  • Велико Търново – 0879 894 985
  • Варна – 0988 862 070

 

Професионално развитие

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия “Масажист” от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.

В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение. Целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.

Обучението в Класически и лечебен масаж обхваща специализирана подготовка по теория и практика за най-търсените процедури по Европейски и световни стандарти, одобрени от МОНМ /МОН/ учебни програми.

*Курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра.

*Курсът е лицензиран от МОН с международно признат статут.

*Издаваме и EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност срещу допълнително заплащане

Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
курс по масаж
КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
Курс по SPA & WELLNESS терапии
SPA & WELLNESS
Дълголетие лого

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ВИСОКО НИВО НА ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОТНОШЕНИЕ.

курс по класически и лечебен масаж

Постигнати са целите на обучението, наученото има реална практическа и професионална реализация, благодарение на достъпното ниво и практическа насоченост.

Златка Михайлова 03.04.2018 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Реална практическа и професионална реализация
курс по класически и лечебен масаж

Изключителен професионалист , преподава много интересно и увлекателно , има страхотно отношение спрямо курсистите. Обучението беше на много високо ниво, доволна съм както от матералната , обучителна база, така и от провеждането на всички занятия. Благодаря за възможността да завърша този курс, , да се запозная с лектора и всики участващи в провеждането му.

Калина Янчева  27.11.2017 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Обучението беше на много високо ниво
курс по класически и лечебен масаж

Бисерка  Петрова  20.12.2017 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Иключително добър преподавател, отлично преподаване
курс по масаж

Доволна  съм  много  от   организацията  в  учебния  център,  от  коректността  на  ръководството,  от  методиката   на  преподавателя  и  от  доставените  ми   учебни  материали  и  козметични  продукти. Мисля  да  реализирам  мечтите  си   в  чужбина,  като  си   отворя  SPA – студио.

Стефка  Янакиева,28.08.2015 г. Център за красота и здраве ДЪЛГОЛЕТИЕ, Курс по Класически и лечебен масаж В.Търново

Мисля да реализирам мечтите си в чужбина, като си отворя SPA – студио!
курс по масаж

Курсът е с много добра организация и учебните материали са с добра разбираемост. За в бъдеще отново бих потърсила услугите на обучителният център и бих го препоръчала на мои познати и роднини.

Марияна Маринова 20.07.2015 –Studio S,  Курс по класически масаж

Курсът е с много добра организация
курс по масаж

Добър начален старт. Запали у мен желанието да се занимавам професионално с масажи. Преподавателката е добър професионалист , помага много на курсистите да разберат масажа и да развият качества. Като цяло съм много доворлна от курса.

Станимира Кръстева 20.07.2015 – Studio S , Курс по Класически масаж

Добър начален старт

Публикации

спа мениджмънд
Курс по SPA Мениджмънт

Обучението по SPA Мениджмънт включва лекции свързани с организацията на работния процес в козметичен център, неговата структура, управленска система и др. Курсът е разделен на...

курс по масаж
Курс по КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Курс по Класически и лечебен масаж   В Курс по Класически масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение, целта е да се...

курс по масаж
Спа терапевтите – специалисти в борбата със стреса

Професия напълно в крак с новото време се оказва тази на спа терапевтите. В забързаното ежедневие минутите за отдих често не достигат, а понякога и липсват. Докато...

КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ :

Варна, Велико Търново