Курс по Класически и лечебен масаж

Курс По Класически и лечебен масаж

Академия за професионални обучения ДЪЛГОЛЕТИЕ, провежда ежемесечни курсове по Класически и лечебен масаж. Обучението се извършва от професионалисти с дългогодишен стаж. Лицензирана диплома.

Курсът по Класически масаж, СПА масажи и СПА терапии са подходящи за практикуване както в специално оборудвани козметични салони, така и в СПА центрове. Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията “Mасажист”. Отделните масажи и СПА процедури са селектирани от програмата на МОН, одобрена и от Европейският съюз като едни от най-актуалните по рода си процедури в сферата на СПА и Уелнес.

Условия на обучение:

 • Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели.
 • Гъвкавост в учебните часове – Часовете са съобразени със свободното време на курсистите.
 • Обучението се провежда в реална работна среда – уютно масажно студио отговарящо на всички стандрти за качествена услуга към клиента
 • Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас.
 • Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели.
 • След завършване на курса съдействаме за намирането на добро работно място
 • За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

Забележки:

 

 1. Обявените цени на курсовете за обучение включват: теория, практика, консумативи, изпит и диплом. Курсистите не заплащат никакви допълнителни суми.
 2. Възможност за разсрочено плащане. За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне три дни преди началото на курса. Останалата сума е възможно на вноски до края на обучението.
 3. Часовете за посещение се уточняват съобразно Вашето свободно време, средно по два астрономически часа всеки ден с цел постепенно и задълбочено усвояване без физическо и психическо претоварване на курсистите.
 4. Възможност за индивидуално обучение
 5. Курсовете НЕ са за чакръкчии и всякакви други незнайни терапевти и хора с психични заболявания.
 6. Минимална възрастова граница – 18 години. Максимална – НЯМА.

Целите на учебния център са свързани с ангажираността и амбициите на хората, идващи за обучение и възможността да станат квалифицирани масажисти. Чрез академичните техники и методи се постига високо качеството на обучение и практическо приложение в тази област. Ключова роля за всичко това е добрата атмосфера, приятелският дух и работата в екип.

Обучението се провежда в Учебните бази на Академия за професионални обучения Дълголетие в градовете. Свържете се с нашите координатори:

 • Велико Търново – 0879 894 985
 • Варна – 0988 862 070

 

Професионално развитие

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия “Масажист” от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.

В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение. Целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.

Обучението в Класически и лечебен масаж обхваща специализирана подготовка по теория и практика за най-търсените процедури по Европейски и световни стандарти, одобрени от МОНМ /МОН/ учебни програми.

*Курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра.

*Курсът е лицензиран от МОН с международно признат статут.

*Издаваме и EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност срещу допълнително заплащане

Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия “Масажист” от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ

В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение. Целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.

Дълголетие лого

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ВИСОКО НИВО НА ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОТНОШЕНИЕ.

Учебни бази - партньори

курс по класически и лечебен масаж

Постигнати са целите на обучението, наученото има реална практическа и професионална реализация, благодарение на достъпното ниво и практическа насоченост.

Златка Михайлова 03.04.2018 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Реална практическа и професионална реализация
курс по класически и лечебен масаж

Изключителен професионалист , преподава много интересно и увлекателно , има страхотно отношение спрямо курсистите. Обучението беше на много високо ниво, доволна съм както от матералната , обучителна база, така и от провеждането на всички занятия. Благодаря за възможността да завърша този курс, , да се запозная с лектора и всики участващи в провеждането му.

Калина Янчева  27.11.2017 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Обучението беше на много високо ниво
курс по класически и лечебен масаж

Бисерка  Петрова  20.12.2017 – Масажно студио Фелисити , Курс по Класически и лечебен масаж

Иключително добър преподавател, отлично преподаване
курс по масаж

Доволна  съм  много  от   организацията  в  учебния  център,  от  коректността  на  ръководството,  от  методиката   на  преподавателя  и  от  доставените  ми   учебни  материали  и  козметични  продукти. Мисля  да  реализирам  мечтите  си   в  чужбина,  като  си   отворя  SPA – студио.

Стефка  Янакиева,28.08.2015 г. Център за красота и здраве ДЪЛГОЛЕТИЕ, Курс по Класически и лечебен масаж В.Търново

Мисля да реализирам мечтите си в чужбина, като си отворя SPA – студио!
курс по масаж

Курсът е с много добра организация и учебните материали са с добра разбираемост. За в бъдеще отново бих потърсила услугите на обучителният център и бих го препоръчала на мои познати и роднини.

Марияна Маринова 20.07.2015 –Studio S,  Курс по класически масаж

Курсът е с много добра организация
курс по масаж

Добър начален старт. Запали у мен желанието да се занимавам професионално с масажи. Преподавателката е добър професионалист , помага много на курсистите да разберат масажа и да развият качества. Като цяло съм много доворлна от курса.

Станимира Кръстева 20.07.2015 – Studio S , Курс по Класически масаж

Добър начален старт

Публикации

спа мениджмънд
Курс по SPA Мениджмънт

Обучението по SPA Мениджмънт включва лекции свързани с организацията на работния процес в козметичен център, неговата структура, управленска система и др. Курсът е разделен на...

курс по масаж
Курс по КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Курс по Класически и лечебен масаж   В Курс по Класически масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение, целта е да се...

курс по масаж
Спа терапевтите – специалисти в борбата със стреса

Професия напълно в крак с новото време се оказва тази на спа терапевтите. В забързаното ежедневие минутите за отдих често не достигат, а понякога и липсват. Докато...

КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ :

Варна, Велико Търново, София