Курс Удължаване на мигли косъм по косъм

Курс удължаване на мигли косъм по косъм и 3D

Курс удължаване и сгъстяване на мигли, „Косъм по Косъм“ и поставяне на 3D мигли за сгъстяване

Комбиниран курс на три от най-популярните системи за удължаване и сгъстяване на мигли, „Косъм по Косъм“ и поставяне на 3D мигли за сгъстяванеи Russian Volume.

Обучение за техниките „Косъм по косъм” или 3D/4D/5D и Russian Volume

Теоретично и практическо обучение за надграждане на придобити знания в областта на миглопластиката. Обучението предоставя тънкости и похвати при комбинирането и изграждането на мигли. Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания преди, по време и след процедурата. Изучават се всички известни възможни алергични реакции, които могат да повлияят качеството на работата върху клиента. Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите. Подход към клиентите преди началото на процедурата, поведението след процедурата.

Курсът по вграждане на мигливключва теоретична и практическа подготовка. Групите са малки с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение

ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА “КОСЪМ ПО КОСЪМ”

От няколко години широко навлезе методът за удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм. За прилагане на метода се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем и цветен нюанс. Естествените мигли имат много кратък срок на „живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите.
 Система за удължаване на мигли с технологията “Косъм по косъм” Това е нов метод с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15 мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни.
Повече за технологията и курса: Това е нов метод с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни.

Курсовете се провеждат след предварително обаждане, по договаряне във време, удобно за преподавателя и курсиста!

Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от центъра и са включени в таксата за обучение.

курс поставяне на мигли косъм по косъм

Програма:

 • Теоретично запознаване с технологията „Косъм по косъм“и „3Д Russian Volume“;
 • Запознаване с показания и противопоказания;
 • Технология на процедурата
 • Материалознание и продукти;
 • Необходимо оборудване;
 • Видове мигли;
 • Демонстрация на технологията
 • Практическа част – Вграждане на мигли “Косъм по косъм” върху модел
 • Технология на поставяне на 3D мигли за сгъстяване, обем и дължина
 • – структура на миглите
  – цикъл на живот на миглите
  – разликата м/ у екстейшъни за мигли и снобчета
  – как да поддържаме удължените мигли
  – как да изберем видове екстейшъни
  – как да поддържаме удължените си мигли в домашни условия
  – премахване на екстейшъни
  – видове необходими материали за поставяне на мигли
  – видове екстейшъни за мигли
  – видове извивки
  – видове дебелини
  – видове дължини
  – метод на поставяне Косъм по косъм
  – метод на поставяне 3 Д обем
  – видове очи
  – схеми на удължаване на мигли
  – удължаване на мигли стъпка по стъпка
  – способи на залепване на екстейшъните*В курса се работи с модел за практическата част. Всеки курсист осигурява модел за курса, при необходимост.

 

След завършване на курса има възможност за закупуване материали за работа.

Програма за обучение

Модули на обучения:

Първи модул (Косъм по косъм 1:1):

Теоретична и практическа част на техниката „Косъм по косъм”

– Курсистът се запознава с технологията на процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
– Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания, които трябва да се спазват преди, по време и след процедурата.
– Изучават се основните грешки, които могат да доведат до алергична реакция при клиентите.
– Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите.
– Преподава се правилния подход към клиентите преди и по време на процедурата, както и грижите, които трябва да се полагат след нейното приключване.
– На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне на формата и поставяне на миглите, упражнявайки се върху изкуствени манекени.

– Учениците наблюдават демонстрация на последователността при работата върху жив модел. Курсистите се разделят на две групи и се упражняват върху жив модел, като следват насоките на лектора.

Техника ``Косъм по косъм``
курс мигли косъм по косъм

Втори модул (3D/4D/5D и Russian Volume)*:
*Теоретично и практическо обучение на техники 3D/4D/5D и Russian Volume (може да се изучава самостоятелно, ако кандидатът вече има завършен курс на обучение „Косъм по косъм”. Ако желае да усвои и да практикува само тази техника, то тогава обучението е необходимо да бъде съгласувано с преподавателя по друга програма).

– Изучават се особеностите на технологията на 3D процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
– На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на 3D/4D/5D/ Russian Volume мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени.
След приключване на обучението, курсистите получават сертификат от Обучителен център „Дълголетие“ на български и на английски език.
Всички материали и оборудване по време на обучението се предоставят от учебнят център.

Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти, както и да си закупят професионален стартов пакет, необходим за започване на работа.

3D/4D/5D и Russian Volume

Удължаването и сгъстяването на мигли посредством техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.

3D (4D/5D) / Russian Volume е метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (3, 4 или 5), които се залепват върху един естествен косъм.

Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ

След завършване на курса можете да положите Държавен изпит и да се сдобиете с Държавно Удостоверение за Козметик по част от професия за завършеният модул вграждане на мигли с технологията “Косъм по косъм и „2D обем”. Документът е по образец на МОНМ(чл. 44, ал. 1 от Наредба № 4 за документите за системата на народната просвета) и дава право за упражняване на технологията във всички козметични салони и студия в ЕС. Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.

вие получавате държавно призната диплома от МОН
курс поставяне на мигли косъм по косъм
Дълголетие лого

Професионализъм, високо ниво на практическо обучение и индивидуално отношение.

Новини

курс по грим
Една от най-магнетичните професии, свързани с красотата, е тази на гримьорa

Все повече се засилва интересът към професията Гримьор, все повече млади хора жеалят да се занимат с нея и се чувстват привлечени. Магията на преобразяващия...

курс по микроблейдинг
Микроблейдинг – така естествено!

Микроблейдинг е ръчен метод на полу-перманентен грим. Сравнително нова техника в Европа, но много стара в Азия. Процедурата се състои от използване на острие на няколко...

отваряне на салон за маникюр
Как се открива салон за красота?

Откриването на салон за красота е свързано със съобразяване на някои изисквания, определени от здравните власти и местната администрация. Какво извършва екипът на Дълголетие консулт за...

КУРС ПО ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ И 3D:

Варна, Велико Търново, София, Сливен