Курс Маникюр, педикюр и ноктопластика

Курс По Маникюр, педикюр и ноктопластика

В природата на жената е да търси начини да изрази творческите си заложби. А немалка част от нежния пол предпочитат да комбинират това с професията, която ще изберат. Или хобито, от което същевременно искат да получават и финансово възнаграждение.

Представяме ви един интересен вариант, предлагащ възможността да развиете творческия си дух в професионална кариера като –

Професия МАНИКЮРИСТ

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието младежта и науката. Включва солидна теоритична подготовка и много практика. Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика е организиран на различни нива за начинаещи и напреднали според стартовото ниво на курсистите и включва интензивни практическите занимания, богато мултимедийно съдържание и теоретична база.

Всеки един курсист се обучава в учебни бази в реална работна среда по теория и практика , съвременно оборудвани и подсигуряващи работно място за всеки курсист в реална обстановка – маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр.

Учебният център осигурява работа с професионални продукти. Предоставя всички материали и инструменти за провеждане на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

Академия за професионални обучения Дълголетие има филиали в София и Велико Търново, като централният офис се намира в град Варна.

Курс маникюр, ноктопластика и педикюр днес е съвкупност от много техники, тънкости, които могат да ви бъдат предоставени само от майстори действащи и имащи клиенти. В Академия за професионални обучения  Дълголетие преподават доказани експерти в областта на маникюра, педикюра и ноктопластиката, сертифицирани преподаватели. Обученията се провеждат от преподаватели практикуващи и имащи завидна клиентела. Това е предимство да усвоите и най-малките тънкости и новости в света на ноктопластиката, маникюра и педикюра.
Едно от най-големите предимства на курсовете  е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория.
80% от обучението в Академия за професионални обучения Дълголетие е практическо, което гарантира, че след като завършите, освен диплома, ще имате практически умения и увереност да започнете да работите веднага с клиенти, без притеснения.

Курсистите, завършили един от модулите или пакета от модули Маникюр, Педикюр, Ноктопластика с гел, Ноктопластика с акрил и  Нейл арт дизайн могат да се явят на държавен изпит и да се сдобият с Държавно Удостоверение за част от професия или Държавно Свидетелство за втора, най-висока степен по професията „Маникюрист-Педикюрист“.

Държавното Удостоверение се издава за част от професия (завършен един или повече модули от цялостната професия), а Държавното Свидетелство се издава за завършена цялостната професия „Маникюрист-Педикюрист“ с включени всички модули от програмата на обучение.

ДИПЛОМИРАНЕ СЛЕД ЗАВЪРШЕН КУРС ПО МАНИКЮР, ПЕДИКЮР И НОКТОПЛАСТИКА

Курсистите, завършили един от модулите или пакета от модули Маникюр, Педикюр, Медицински Педикюр, Ноктопластика, Арт Декорации могат да се явят на държавен изпит и да се сдобият с Държавно Удостоверение за част от професия или Държавно Свидетелство за втора, най-висока степен по професията „Маникюрист-Педикюрист“.

Държавното Удостоверение се издава за част от професия (завършен един или повече модули от цялостната професия), а Държавното Свидетелство се издава за завършена цялостната професия „Маникюрист-Педикюрист“ с включени всички модули от програмата на обучение.

В допълнение може да се издаде приложение Европас към двете дипломи, за по-лесната и успешна реализация в чужбина.

Професионална квалификация и реализация.

На успешно завършилите курсисти се издават  следните документи:
  • Държавана диплома: Свидетелство за професионална квалификация, образец № 3-54 – втора степен (при завършване на цялата програма Маникюр, педикюр, ноктопластика)
  • Удостоверение за професионално обучение (при обучение по част от програмата )

Всички курсисти получават пълно съдействие и препоръки при намиране на работа .

  • Сфера на професионална реализация – С Държавно Свидетелство образец № 3-54 имате възможност да откриете собствен бизнес в сферата на завършената от Вас професия.
Модул Маникюр
Модул Апаратен маникюр
Модул Педикюр
Модул Дизайн и Декорации
Модул Ноктопластика
Модул БИЗНЕС И УПРАВЛЕНИЕ В САЛОН ЗА КРАСОТА

Вариант 1 – Обучение за цяла професия Маникюрист-педикюрист, специалност Маникюр, педикюр и ноктопластика – втора степен на професионална квалификация

Курсът, който покрива втора степен на професионална квалификация –  включва 6  модула:

1. Модул МАНИКЮР
2. Модул ПЕДИКЮР
3. Модул НОКТОПЛАСТИКА ГЕЛ
4. Модул Апаратен маникюр
5. Модул Дизайн и Декорации
6. Модул БИЗНЕС И УПРАВЛЕНИЕ В САЛОН ЗА КРАСОТА

Вариант 2 – Модулно обучение – част от цяла професия Маникюрист-педикюрист, специалност Маникюр, педикюр и ноктопластика – втора степен на професионална квалификация

Преподавателите в Академия за професионални обучения Дълголетие, доказали професионализма си многократно, ще Ви помогнат да се запознаете в детайли и да усвоите най-добрите техники на работа и тънкости в професията.

Предстоящи курсове

курс маникюр варна

22 април

9 май

Учебна база: Студио Чар, Преподавател: Димка Янкова

курс маникюр варна

23 април

7 май

Учебна база: Студио Jeny hairstyle , Преподавател: Женя Янкова

19 април

7 май

Учебна база: Студио за красота Rushell , Преподавател: Ирена Филипова

курс по фризьорство велико търново

14  май

Учебна база:

Академия Дълголетие Работи в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас . Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Основната цел на Академия за професионални обучения Дълголетие е да осигури качествено обучение. Наред с добрата теоретична подготовка, в обучението се залага на практическата работа под надзора на високо квалифицирани преподаватели. Акцентира се върху отношение към клиента, грижи и съвети към него, професионална етика.

Усвояването на професионални знания и умения е неразделно свързано с безопасността на работа – изграждане на хигиенни навици, стерилизация и дезинфекция на инструментите, поддържане и хигиена на уредите и работното място, използване на лични предпазни средства.

Базовите курсове към в Академия за професионални обучения Дълголетие са крачката, която ще Ви отведе към нова кариера и професионални успехи. Ако вече сте практикуващи, Ви препоръчваме нашите надграждащи обучения, където всеки професионалист може да усъвършенства и доразвива уменията си, да обогатява знанията си и да усвоява актуални техники на работа. Така винаги ще бъдете в крак с най-новите тенденции, техники и материали.

Обучението за цяла професия в Академия за професионални обучения Дълголетие ще Ви дава умения и знания по маникюр, педикюр и ноктопластика. Има за цел да поставят началото на добри професионални умения, умения за взимане на успешни решения при проблемни ситуации и правилен подход при работата с клиенти, навици за хигиена и безопасност на работното място. Завършвате Втора степен на професионална квалификция с държавна диплом – Свидетелство за професионална квалификация.

1. Обученията се провеждат от преподаватели практикуващи и имащи завидна клиентела. Това е предимство да усвоите и най-малките тънкости и новости в света на ноктопластиката, маникюра и педикюра.
2. Курс маникюр, ноктопластика и педикюр днес е съвкупност от много техники, тънкости, които могат да ви бъдат предоставени само от майстори действащи и имащи клиенти.
3. При нас ще се научите на бързо, качествено и модерно правене на маникюр и ноктопластика.
4. Нашето най-голямо предимство през годините е чесност и уважение и индивидуален подход.

курс маникюр варна
курс маникюр варна
курс по фризьорство велико търново

КУРС ПО МАНИКЮР,ПЕДИКЮР И НОКТОПЛАСТИКА :

Варна, Велико Търново, София

Публикации

курс по маникюр
Първи стъпки в света на маникюра

Навлизането в нова професия е сериозно и трудоемко начинание, изисква време и упоритост. В началото често финансовите постъпления са ограничени. Всяка промяна носи несигурност, но...

Мастер по маникюр. Интересни факти и особености на професията …

ПРОФЕСИЯ „МАНИКЮРИСТ” Мастер по маникюр ( Маникюристка) Мастер по маникюр – специалист по грижа за ноктите и кожата на ръцете. Занимава се с тяхната хигиена...

отваряне на салон за маникюр
Как се открива салон за красота?

Откриването на салон за красота е свързано със съобразяване на някои изисквания, определени от здравните власти и местната администрация. Какво извършва екипът на Дълголетие консулт за...