Курс за масажисти | Варна

Курс по масаж Варна
Курс за масажисти Варна

Чрез този курс за масажисти гр. Варна в “Дълголетие” дава възможност за усвояване на професия, която е много популярна и търсена. Почти всеки може да се запише в тези курсове. Всеки, който дори няма специални умения и медицинско образование, може да направи това. Можете да разчитате на получаване на всички необходими знания и умения по време на преминаването на специализирани курсове.

Всеки може да бъде масажист, тъй като в тази професия няма възрастови ограничения. Освен това, работейки в тази област, можете да имате много добри доходи, особено ако сте усвоили специални техники. Ние предлагаме курсове за масаж, в които завършилите, могат да започнат веднага работа.

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за професионална квалификация, официално признато Министерство на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Обща информация
  • Курсовете по масаж в гр. Варна се водят от водещи практикуващи масажисти.
  • Индивидуален подход-всеки курсист получава достатъчно внимание. Персонален подход към всеки курсист, съобразен с основното му ниво на подготовка.
  • Ще можете да получите отговори от преподаватели по всички въпроси, които имате в процеса на обучение за масажист.
  • Пеподавателите ни са практикуващи масажисти с голяма клиентска база и много практически опит.
  • Практически часове върху реални клиенти – когато уменията на курсист се използват за решаване на реални проблеми на клиенти (ученици, приятели, роднини и ранни клиенти), се ражда компетентност.

Инвестицията в нашите знания и умения е най-правилното решение, което всеки човек може да направи за себе си.

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!
T. 0899 982 561
T. 0894 822 441

За да разгледате цени на предлагания курс, кликнете на избрания от вас преподавател.

Курсове

Ние като обучителен център работим в сътрудничество със специалисти от практиката, които са преподаватели към нас и обучават по маникюр. Всеки един курсист се обучава в реална работна среда.

Висококвалифицирани преподаватели, имащи за цел да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист и да развиват и усъвършенстват уменията му в процеса на практическа работа.

Предлагаме обучение по Масаж в град Варна Учебните бази са в реална работна среда. Спазваме еднакво високи стандарти на качество.

Разгледайте посочената информация за всеки курс и направете своят избор!

Обучение по Масаж в гр. Варна, провеждаме в следните градове и учебни бази:

Курс за масажисти с Висококвалифицирани преподаватели
Преподаватели по масаж във Варна
курс за масажисти Варна, Кристин Калоянова

Кристин Калоянова

Преподавател Курс по масаж,
гр. Варна

Мнения на курсисти и преподаватели

5.0/5 review rating 5  в Google | 4.8/5 review rating 5  във Facebook | Виж всички 

отзиви Мая Шумкова
общи отзиви
отзиви-общи
общи отзиви
общи отзиви
отзиви-общи
Диплома при завършване

След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и науката, то е признато в България и чужбина спрямо международни спогодби.

Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:
Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

❗️Сертификата е фирмен документ, той не е държавно признат и няма официална стойност.
❗️❗️❗️ВАЖНО❗️❗️❗️При избор на обучение завършващо с фирмен сертификат, не е възможно издаване на Държавно удостоверение в последствие!
* Към сертификат не може да се издаде и Европас приложение, издава се само към Дъжавно Удостоверение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация.

‼️ Дипломите за професионално обучение имат степен на защита и се въвеждат в единен регистър на издадените документи за професионална квалификация на НАПОО.
Тук може да проверите легитимността на вашата диплома.
регистър дипломи напоо

Държавно Удостоверение за професионална квалификация
Удостоверение за професионална квалификация ДЪЛГОЛЕТИЕ
Сертификат
Сертификат на Дълголетие за курсове за масаж
Какво е Europass?

Документ на Европейската комисия в държавното образование и обучение, който помага Вашите умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа. Може да бъде издаван от институциите в държавното професионално образование – лицензиран център Професионални обучения “Дълголетие”, Лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

Нужно ли ви е?

Europass представлява Приложение към сертификат (Държавно Свидетелство или Удостоверение) и описва знанията и уменията, придобити от притежателите на сертификати за професионално образование и обучение. Този документ допълва информацията, съдържаща се в официалния сертификат, с което я прави по-лесно разбираема, особено в чужбина.

Този Европейски документ се издава на всеки език по избор и важи в ЕС.

европас
Приложение към Държавна диплома

Ползите от Европас приложението са основателни:

С Европас Приложението ще може да кандидатстване за работа в чужбина
Ще ви направи конкурентоспособни пред Вашия бъдеш работодател ще може да разбере какви знания и умения притежавате по дадената специалност

Галерия

Абонирай се.
Получавай интересни статии и информация за предстоящи курсове

Обещаваме, че ще бъде полезно и информативно! 🙂


Публикации

Курс за ламиниране на мигли Варна, Мария Узунова
курс за козметик