Предстоящи курсове

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Курс удължаване и сгъстяване на мигли Косъм по косъм“, 3D и Russian Volume | София

25 май, 2021

курс мигли косъм по косъм

Професионални курсове за удължаване и сгъстяване на мигли

Дълголетие представя новата си програма за вашето професионално развитие, като провежда обучение за удължаване и сгъстяване на мигли. Преподават се техниките „Косъм по косъм“, 3D и Russian Volume.

Удължаването и сгъстяването на мигли посредством техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.

3D (4D/5D) / Russian Volume е метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (3, 4 или 5), които се залепват върху един естествен косъм.

Модули на обучения:

Първи модул (Косъм по косъм 1:1):

Теоретична и практическа част на техниката „Косъм по косъм”

– През първия ден, курсистът се запознава с технологията на процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
– Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания, които трябва да се спазват преди, по време и след процедурата.
– Изучават се основните грешки, които могат да доведат до алергична реакция при клиентите.
– Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите.
– Преподава се правилния подход към клиентите преди и по време на процедурата, както и грижите, които трябва да се полагат след нейното приключване.
– На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне на формата и поставяне на миглите, упражнявайки се върху изкуствени манекени.

– Учениците наблюдават демонстрация на последователността при работата върху жив модел. Курсистите се разделят на две групи и се упражняват върху жив модел, като следват насоките на лектора.
– След приключване на обучението се получава достъп до on-line група във Viber, където в продължение на 3 месеца участниците разполагат с постоянна подкрепа и насоки при възникнали допълнителни въпроси и казуси, свързани с добиването на практика.

Втори модул (3D/4D/5D и Russian Volume)*:
*Теоретично и практическо обучение на техники 3D/4D/5D и Russian Volume (може да се изучава самостоятелно, ако кандидатът вече има завършен курс на обучение „Косъм по косъм”. Ако желае да усвои и да практикува само тази техника, то тогава обучението е необходимо да бъде съгласувано с преподавателя по друга програма).

– Изучават се особеностите на технологията на 3D процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
– На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на 3D/4D/5D/ Russian Volume мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени.
След приключване на обучението, курсистите получават сертификат от Обучителен център „Дълголетие“ на български и на английски език.
Всички материали и оборудване по време на обучението се предоставят от учебнят център.

Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти, както и да си закупят професионален стартов пакет, необходим за започване на работа.

За повече информация, относно курса Удължаване и сгъстяване на мигли Косъм по косъм“, 3D и Russian Volume в град София

Venue

Студио Rushell
гр. София, ж.к. Гео Милев, ул. "Николай Коперник" 48,
София, Bulgaria
Phone
0885 873 684 ?