Предстоящи курсове

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Курс по Класически и лечебен масаж | Велико Търново | 29 Август 2017

25 май, 2021

курс по масаж

? Ако искате да се научите на тънкостите при масажа, на техниките и видовете масаж, Курс по Класически и лечебен масаж е за Вас.

В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка за обучение. Целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.
След успешно полагане на изпит получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение, което Ви дава правото да практикувате във всички салони за красота и СПА центрове в страната и чужбина, както и да започнете самостоятелен бизнес като МАСАЖИСТ на свободна практика.

В цената на курса са включени  всички консумативи, учебни  материали и Държавна диплома – Удостоверение за професионално обучение.

След приключване, за допълване на квалификацията, предлагаме на нашите курсисти и допълнителен модул –  “СПА и УЕЛНЕС”, който включва ароматерапия, винена и оризова терапия, детоксикиращ медотерапевтичен масаж, антицелулитен масаж с мед, медена рефлексотерапия на стъпала и длани, шоколадов релакс, масаж с вулканични камъни, масаж с вендузи и др. Освен специфичните масажни методики през този модул се изучава още: СПА мениджмънт, СПА продукти и материалознание, етика в поведението на СПА терапевта, показания и противопоказания.

Вижте повече за Обучението по класически и лечебен масаж в гр. Велико Търново

Детайли

Дата:
25 май, 2021
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://www.dalgoletiebg.com

Организатор

Академия за професионални обучения Дълголетие
Phone
0988 862 070
Email
office@dalgoletiebg.com
View Организатор Website

Място

ЦПО Дълголетие – гр. Велико Търново
бул. България 2
Велико Търново, 5000
+ Google Map
Phone
0879 894 985
View Място Website