Най-сложното при изпълняването на перманентен грим

Най-сложното при изпълняването на тази процедура е правилната техника на нанасяне. В това понятие влизат: необходимата дълбочина за нанасяне на пигмента, идеалните линии, равномерното нанасяне на пигмента. Затова е много важно да изберете правилният специалист за нанасяне на перманентен грим. Той трябва да е квалифициран, да се спазват всички хигиенни изисквания, да се използва специална апаратура и подходящо помещение.
Тъй като процедурата перманентен грим се извършва изцяло с продукти на натурална основа, няма никаква опасност за здравето ви. Естествено, важно е кой точно ще ви прави перманентен грим. Трябва да е квалифициран специалист в областта, за да сте сигурни, че всичко ще мине безпроблемно. Също така, не по-малко важно е да спазвате стриктно препоръките, които специалиста ще ви даде. Пазете мястото в първите дни и поставяйте само козметика за след перманентен грим, която са ви дали или препоръчали в студиото.
Изрично трябва да се спазват хигиенните условия преди и по време на процедурата, като се работи с игли за перманентен грим за еднократна употреба. Мястото преди поставянето на перманентен грим на вежди или перманентен грим на устни се дезинфекцира, както и при завършване на перманентния грим , след това се поставя специална козметика.
Имайки предвид, че перманентният грим се носи доста дълго време, моля ви, не рискувайте и не експериментирайте с по-ниска цена, защото става въпрос за Вашето лице.
Това се отнася и за желаещите дами, които искат да изкарат подобен курс по Перманентен грим. Много добре проучете Гримьорката, която ще го преподава , както и опит, с какви продукти работи. Тя ще ви даде както знания , така и отговорност към клиента.
Ето и някои факти за перманентния грим:
• Перманентният грим не е 100% перманентен
• Перманентният грим издържа между 2 и 5 години
• Перманентният грим може да предизвика остри реакции
• Перманентният грим е опасен, ако специалистът не е добър
• Застраховката обикновено не покрива тази процедура
Ако имаш застраховка, трябва да знаеш, че тя обикновено не покрива проблемите от подобна процедура

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна