Красива коса през есенно-зимния сезон 2016-2017

Тенденциите при цветовете и прическите се менят постоянно. За да сте запознати с актуалните визии за сезона, не е необходимо да сте завършили фризьорски курс, макар че това несъмнено би ви помогнало. След като разберете какво е ново и актуално, ще се наложи все пак да се обърнете към професионалист, за да получите максимален резултат. Вижте какво трябва да очаквате от своя фризьор, за да смаете околните със стилен нюанс през студените месеци.

Последен писък при цветовете

Има едно основно нещо, което трябва да се вземе под внимание, когато става въпрос за косата и нейния цвят. Най-известната тенденция при боядисването за отминаващата и идващата година е натуралният вид. Косата трябва да изглежда  напълно естествено, независимо дали сме се спрели на светло русо или топло кафяво. Русите нюанси може да ви изглеждат не съвсем в стилистиката на студените дни, но на практика те са напълно приемливи за есента и зимата.

Избирайте смело между златистите или по-пепеляви нюанси

курс за фризьор

Важното е да са нанесени подходящо и да създават усещането за естествена грива. Точно както при  блондинките, брюнетките също могат да носят косата си, както желаят, от по-тъмни цветове, в близост до черното, до по-леките, кестенови изяви. Поддържането на естествен нюанс е това, върху което отново трябва да се съсредоточите, разбира се, това е значително по-трудно при липсата на стилист под ръка у дома или изкаран курс по фризьорство, но не и невъзможно за по-сръчните дами.   

Невинаги е задължително да се търси мекота в цветовете

курс за фризьори
Тъмният, готик външен вид, също крие своята красота. Черното е модерно, макар и една идея по-рядко срещано. Не виждаме този цвят, колкото ни се иска, но това със сигурност е съществуващ тренд, както всеки друг цвят наоколо, който срещаме постоянно.

Омбре, но с лек преливащ ефект, създаващ естествено усещане

курс за фризьори

Напълно подчинени на натуралния вид, и в салона, и на курса за фризьори, всички стилисти, професионалисти и начинаещи, се стремят да обагрят косата в нежни и преливащи нюанси. Перфектната симбиоза се получава, когато корените и краищата не са в ярък контраст, а се допълват взаимно. Изключително актуална остава тенденцията за тъмни корени, съчетани с леки кестенови руси нюанси.

Публикации

обява за работа координатор обучения
курс по масаж
Успешен пример курс по масаж варна