Първите курсисти на Мария Сланева и Дълголетие със свои професионални изяви

Posted by Дълголетие | август 27, 2017 | Новини
Курс по Професионален Грим

Мария Сланева е свежо попълнение в екипа на обучителен център Дълголетие – Варна. За кратко време младата гримьорка успя да ни впечатли с професионални умения и слънчево настроение за работа. Към момента 14 момичета вече са приключили своето обучение при нея, тече курс за грим с още 14, които изучават тънкостите на занаята. Оказва се, че курсистките на Мария могат да се похвалят не само със знания, но и с опит в мечтаната професия. Вижте какви ангажименти получиха момичетата, благодарение на своя преподавател.

Модно ревю

курс за гримДеница и Християна се погрижиха за перфектната визия на моделите на Визаж в разгара на летния сезон. На осми август във Варна се проведе модното ревю SFD 2017, в което взеха участие подбрани дизайнери. Мероприятието наложи висок стандарт на работа, на който младите възпитанички на Мария успяха да отговорят. Похвала за представянето си те получиха лично от главния представител на Визаж за Варна – Иван Димов. Мария Сланева вече няколко години е част от официалните гримьори на голямата модна агенция.

Снимки за видеоклип

Добринка е друга курсистка, на която Мария дава възможност да покаже своите умения. Черноморието, и по специално Варна, се оказва снимачния терен за новата песен на Дийп Зоун Проджект. “Тайни на пясъка” отдавна се върти по музикалните телевизии. Напълно в синхрон със сезона и терена за снимки, възпитаничката на Мария предлага летен, свеж макиаж, които допълва натуралната красота на вокалистката на бандата.

Лично събитие

курс за гримМария Сланева води със себе си младата гримьорка Ева на голяма сватба, състояла се на популярно голф игрище. Желаещи да се възполват от професионален грим не липсват. Работата е много, а времето ограничено. Мария остава много доволна от своята курсистка, като не просто й дава възможност за професионален опит, но и й заплаща за свършената работа.

автор: Анна Радева

Ние от център за професионално обучение Дълголетие и Мария Сланева ви предлагаме курс за грим, който е изключително и само практика. Това е една невероятна възможност, благодарение на Mariq Slaneva Makeup Artist, момичетата да  работят в реални условия и да се справят отлично!

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София, Сливен

Add a comment

Публикации

курс по поставяне на мигли косъм по косъм
Posted by anna-radeva | 16 октомври 2017
Приятната, безболезнена процедура по поставяне на мигли косъм по косъм е добре познат и често практикуван разкрасителен метод. Ако сте от малцината, които се колебаят дали да се доверят на...
курс по плазма лифтинг и микронийдълинг
Posted by anna-radeva | 08 октомври 2017
Богатите и известните също търсят начини за борба с проблемните зони по кожата, които да ги избавят от хирургическите интервенции. Методът microneedling е популярен сред тях, като почитателите му постоянно...
курс плазма лифтинг и микронийдълинг
Posted by anna-radeva | 18 септември 2017
Обучителен център Дълголетие дава възможност да развиете напълно нова ниша в козметичната си дейност. На 28-ми и 29-ти Октомври д-р Джихан Мъзрак ще представи, за първи път у нас, две...