Първите курсисти на Мария Сланева и Дълголетие със свои професионални изяви

Posted by Дълголетие | август 27, 2017 | Новини
Курс по Професионален Грим

Мария Сланева е свежо попълнение в екипа на обучителен център Дълголетие – Варна. За кратко време младата гримьорка успя да ни впечатли с професионални умения и слънчево настроение за работа. Към момента 14 момичета вече са приключили своето обучение при нея, тече курс за грим с още 14, които изучават тънкостите на занаята. Оказва се, че курсистките на Мария могат да се похвалят не само със знания, но и с опит в мечтаната професия. Вижте какви ангажименти получиха момичетата, благодарение на своя преподавател.

Модно ревю

курс за гримДеница и Християна се погрижиха за перфектната визия на моделите на Визаж в разгара на летния сезон. На осми август във Варна се проведе модното ревю SFD 2017, в което взеха участие подбрани дизайнери. Мероприятието наложи висок стандарт на работа, на който младите възпитанички на Мария успяха да отговорят. Похвала за представянето си те получиха лично от главния представител на Визаж за Варна – Иван Димов. Мария Сланева вече няколко години е част от официалните гримьори на голямата модна агенция.

Снимки за видеоклип

Добринка е друга курсистка, на която Мария дава възможност да покаже своите умения. Черноморието, и по специално Варна, се оказва снимачния терен за новата песен на Дийп Зоун Проджект. “Тайни на пясъка” отдавна се върти по музикалните телевизии. Напълно в синхрон със сезона и терена за снимки, възпитаничката на Мария предлага летен, свеж макиаж, които допълва натуралната красота на вокалистката на бандата.

Лично събитие

курс за гримМария Сланева води със себе си младата гримьорка Ева на голяма сватба, състояла се на популярно голф игрище. Желаещи да се възполват от професионален грим не липсват. Работата е много, а времето ограничено. Мария остава много доволна от своята курсистка, като не просто й дава възможност за професионален опит, но и й заплаща за свършената работа.

автор: Анна Радева

Ние от център за професионално обучение Дълголетие и Мария Сланева ви предлагаме курс за грим, който е изключително и само практика. Това е една невероятна възможност, благодарение на Mariq Slaneva Makeup Artist, момичетата да  работят в реални условия и да се справят отлично!

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София, Сливен

Add a comment

Публикации

курс по масаж, Обучителен център Дълголетие
Posted by anna-radeva | 27 май 2018
Може вече да сте постигнали известна популярност и финансова независимост в бранша, но това не бива да ви успокоява. Спа секторът е динамичен и запазването да добра позиция изисква непрестанна...
Обучителен център Дълголетие, професионални курсове
Posted by anna-radeva | 14 май 2018
Изборът на специалисти, които ще се грижат за добрия външен вид на клиентите, е деликатно решение. Всичко започва с интервю за работа и първо впечатление. Първо впечатление, отличаващо кандидатите един...
професионални курсове, обучителен център Дълголетие
Posted by anna-radeva | 04 май 2018
Понякога желанието и професионалните умения могат да се окажат недостатъчни за успешно развитие на салон. Да работите за себе си е чудесна перспектива, но тя неизменно върви ръка за ръка...