Курс по професионален грим – Анна Бурнучян| Шумен

Курс професионален грим, Анна Бурнучян, Шумен

Продължителност на обучението: 40 учебни часа/ 30 астрономически часа
Място на обучение: гр. Шумен, ул. “Цар Иван Александър” N60, Салон за красота Мария
Преподавател: Анна Бурнучян 
Форма на обучение: практическа присъствена част и теоретична
Документ: Удостоверение за професионално обучение + Сертификат на Английски и български език, възможност за Европас приложение
Цена на курса: 900 лв. – индивидуално обучение
Начин на плащане: по банка
Старт: по запитване

курс грим
Да бъдеш гримьор не е просто работа, това е призвание! ?

Обучителен център Дълголетие съвместно с Анна Бурнучян организират един от най-задълбочените и практичеки насочени обучения по професионален грим в град Шумен,  в учебна база Салон за красота „Мария“.

В това обучение специално внимание се обръща на практическите занимания и усвояване на професионалните техники в грима. Качественото обучение и индивидуална работа с всеки курсист е много важна за нас!

Курс професионален грим, Анна Бурнучян, Шумен

Анна Бурнучян 

Преподавател по професионален грим
гр. Шумен

Условия на курса
  • На всеки урок се представя демонстрация от преподавателя на живо, за да може курсистът да види стъпка по стъпка теорията в действие;
  • Курсът представя класически визии и популярните в момента тенденции;
  • Обучението се провежда индивидуално или в малки групи, което гарантира качествено образование и възможност да се работи спокойно по време на курса
  • Осигурени консумативи и материали, без допълнително заплащане, като единственото условие е всеки курсист да си набави четки;
  • По време на курса се използват редица от най-добрите марки професионална козметика;
  • Подходящ за напълно начинаещи и напреднали гримьори, които желаят да работят като гримьори на свободна практика с клиенти в салони, магазини за козметика, фотосесии, списания и телевизия.
График на курса

Oбучението се провежда в график съобразен със свободното време на курсиста и неговите индивидуални нужди, както и с възможността на преподавателя и часовете в салона.

Допълнителни условия

1. Курсовете се провеждат индивидуално или в малки групи в учебните бази на Дълголетие.
2. Практикува се върху реални модели. Ние също съдействаме при набирането на модели.
3. Необходимо е предварително записване.

курс грим
Курс професионален грим, Анна Бурнучян, Шумен
Записване

гр. Ботевград, Координатор обучения: ☎️0894 822 441 и тел. ☎️ 0899 982 561, за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Да се свържете с Поля Пешева на тел. ☎️ 0888 881 557 и след това да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси. Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, и ги приложете към останалите документи, които изпращате.
При записване  е необходимо да подготвите  и да ни изпратите следните документи:
1. Копие на Диплома за последно завършено образование, но минимум удостоверение за завършен 10ти клас. (копието се заверява с вярно с оригинала и подпис на курсиста)
2. Медицински документ за това, че участието Ви в съответния курс не Ви е противопоказно
3. 4 бр. снимки паспортен формат
Адресът е: гр. Варна, ул. Васил Ставрев 2, офис Еконт Варна Левски

  Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.
Получател: “Академия за професионални обучения” ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

курс грим
Диплома при завършване

След завършване на обучение по Професионален грим се издава Държавно Удостоверение за професионална квалификация, официално признато от Министерството на образованието и културата. С този документ имате право да работите като професионалист – спрямо обучението, което сте преминали във всички, салони за красота  и др., както в България, така и в страните от Европейския съюз.

Държавното Удостоверение за професионално обучение, Ви дава правото да практикувате, както и да започнете самостоятелен бизнес на свободна практика.

Вашето портфолио ще бъде допълнено от:

Сертификат на анлийски език
Сертификат на български език

При желание от страна на курсиста можем да изготвим Европас приложение  към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС.

ДЪРЖАВНО УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ
удостоверение за професионална квалификация
Сертификат
Сертификат за професионален грим при Цвети Алексова
Галерия

Публикации

курс професионален грим Ботевград
курс грим илонка велико търново
Курс грим , София, Цвети Алексова