Звездите преди и след плътните вежди

микроблейдинг

Не мислете, че само вие сте имали периоди на силно оскубани вежди. Дори и да не сте се отдали на крайност, а само на леко изтъняване, днес вече едва ли искате да гледате снимките си от тогава. Тенденциите се менят, а ние волно или неволно ги следваме. Има хора, които за разлика от нас, не могат да скрият старите си снимки. Знаменитостите често създават тенденциите или ги утвърждават, като модерните им за времето превъплащения, остават достъпни и лесно откриваеми. Ето какви бяха звездите, преди да се появят курсовете за микроблейдинг.

Гуен Стефани

курс за микроблейдинг

Певица, отличаваща се със собствен стил, модна икона, майка на три деца. Още в ранните си години вокалистката на Ноу Даут привлича вниманието към себе си. Началото е поставено от ексцентрични сценични тоалети и честа смяна на цвета на косата. И преди, и сега запазена марка си остава черната очна линия. Напълно очаквано, преди време, и Гуен е била горда собственичка на тънки вежди.

Джесика Алба

курс за микроблейдинг

курс за микроблейдинг

Едни от най-естествените вежди в шоу бизнеса, също някога са били значително по-тънко оформени. Джесика Алба е образец за женска красота, като често попада в класации за най-гореща звезда. Днес актрисата, освен на успешна кариера, се радва на щастлив брак, две деца и собствена модна марка. Вижте как е изглеждала в началото на звездния си път и сега.

Кара Делевин

курс за микроблейдинг

Няма да преувеличим, ако кажем, че тя е модел за милиони дами, търсещи красиви, естествени, драматично плътни вежди. Вдъхновение на мнозина, любим пример и еталон в салони и курсове за микроблейдинг. Г-ца Делевин е едва на 24 години, но красотата и професионализмът са я превърнали в един от най-успешните модели. Дори Кара някога е имала една идея по-тънки вежди, макар и не по-малко очарователно гъсти.

автор: Анна Радева

Курс по Микроблейдинг: Варна, Велико Търново, София, Сливен

Публикации

курс масаж петьо иванов
medi nails работа маникюристи в Австрия
курс по професионален грим варна 2019